Ябълки и круши сладък сок наляха, ЮЛЧЕТАТА още на млекце стояха!

• 41 717
  • 745
  •   1
Отговори
# 630
Ох,аз пак да питам,че малчо ме побърква  ooooh!
Вашите бебета плачат ли до засиняване за мляко?Мисля,че му давам достатъчно,но се повтаря все едно и също и то основно вечер.Не са колики,защото те отминаха преди месец някъде.
Благодаря  Hug

# 631
Привет и от нас
Честита месечинка на бамбина Лаура и Симона!   bouquet
Ние сме добре, Християн си има своите кисели дни и днес е един от тях. Возя го с количката в къщи, че останах без ръце.
Мецани съчувствам ти, дано по-скоро минава този период. Мисля че и при нас са тръгнали две зъбчета, прозират две бели връхчета на венеца. Във вторник сме на консултация и ще видим.
Относно захранването – и аз съм решила да захраня след две седмици. Смятам  да започна със зеленчукови пюрета и след това с плодови.
Исках още да пиша, но Християн се сърди .... Хубава вечер   bouquet

# 632
  • София
Бубулечи, при нас има слюноотделяне; ръцете и всичко, което попадне в ръцете, се бута в устата;
истеричен рев през нощта.
Картофеното пюре чисто ли го даваш или го размесваш с кърма/АМ?

Ники, чакаме ви другата седмица  Hug

Юле, зъбчета са  Grinning затова и ти си имаш един киселяк вкъщи  Mr. Green

# 633
...........
snow_79 Не си ли създаваш прекалено мн работа с водата.Хем Брита,хем изворна,пък и двете преварени..... аз само чешмяната преварявам,изворната ей така съм давала.
....
Цвети* май се попрестаравам  Embarassed
Сунче не разбрах първо преваряваш водичката и после през Бритата или обратно? и само Брита ли ползваш?
Besyto за косопада на мен добре ми се отрази шампоан - Здраве за косопод, преди това ползвах Фитовал, но... иначе рецептата на Nut_ella за ракия с люти чушлета е супер  Peace
Относно захранването - аз нали започнах, в момета давам круша и човека така се облизва и си хапва с удоволствие и само като спра така се кара, че едва смогвам да дохраня  Crazy
Къпане - телцето всеки ден, косичката през ден.
Спане- забравих какво е това  Heart Eyes
Извинете но не помня кой питаше за пюренцата на Гербер, малчо ги харесва както и майка му Wink, с две думи - дояждам си ги с удоволствие  Embarassed, а бебчо като види бурканчето и започва да се облизва и мляска, а от време на време си смуче езичето Wink
Честити месечинки  Hug
Франсе стискам палци  :peace
Ставам, да свърша нещо докато малчо спинка, че след малко ще хапваме.

# 634
Сутринта пропуснах  Embarassed
Честита месечинка на Лаура, да е послушна и да спинка много!!!  Hug Heart Eyes

Я колко зъбки-гъбки са тръгнали да никнат  Hug Laughing А казват че зъбките са появява ли след 6-ти месец  Mr. Green
Мокакуин, зор е тази работа с друсането на ръце  ooooh!

софи се събуди  Mr. Green отивам
хубава вечер и спокойна нощ

# 635
Ели88 ако детето има дерматит не е хубаво да се използва сапун.Шампоан може, ако е нещо от сорта на Оилатум,защото такива серии се водят емолиенти и са за много чувствителна кожа.Аз сега съм пред дилема дали да взема на Дани такъв шампоан или само с водичка да го къпя в случаите, когато не слагам Линола Фет във водичката.
Фатче за съжаление го няма в БГ, но не се учудвам.Тук качествена козметика и подобни качествени лекарствени средства са мнооого малко .
Бесито моята коса е останала на половина.Като трябва да я къпя и изпадам в ужас.Отдолу обаче расте нова.Това е период, ще отмине  Peace
Поспалана за мен не  е удачен вариант да чакаш някой лекар да забележи каквото и да е и да реагира.Аз чаках и сега детето ми е с рани по ръцете.И безкрайно се обвинявам ежедневно за собствената си простотия,че му го причиних.Но .. всеки преценява  Hug
Мока .... до вчера ми бяха изтръпнали ръцете от друсане.Днес ме болят от бутане на количката.Но поне гърба ми си почива  Hug Гадна работа е това ...

Исках още неща да пиша, ама много гадно така.Докато пиша не мога да виждам коментарите от предните страници.И как да помня всичко и после да коментирам  Crossing Arms Whistling Crazy
Обаче хайде почерпете се.  На моя хубостник са му отменили командировката

Joy Joy Joy

Последна редакция: пт, 18 ное 2011, 19:36 от Цвети*

# 636
Благодаря за отговора,преди малко като папка пак пищя едва го успокоих Cryмного ми е мъчно ако са зъби да излизат по бързо,да не се мъчи милия Praynig
иначе пюрето го смесих с АМ:половин картоф+30мл АМ и пасирах,стана редичко,но нещо му се мръщи,иначе сокчета от морков и ябълки пие newsm78

# 637
  • Бургас
 Hug Hug Hug Привет
AGrudova (¯`*•.¸Ася¸.•*´¯) - пробвах с подигане на гръбчето, резолтата - първата разходка мина добре, от вълнение че съм с количката и вътре щерката кротува чак подминах мястото за където се бях запътила. Втората разходка - добре че една приятелка беше с мен за да бута празната количка. Третата - прибрах се след 10 мин. Четвъртата, днес - събрахме погледите на минаващите, едва не ги попитах " вашите деца не плачат ли че така учудено ме гледате", приспах я на гърдата, спа няма и 20мин и след като пооогледа малко пак замрънка и набегом в нас докато не започнат странно да ме гледат хората. Незнам, дано и мине това.
За къпането - всеки ден я къпем, харесва и. И ние скоро май зъбки ще имаме, много лиги, всичко в устата и дрехите и чак ги тика вътре.
Ставам аз  Hug Hug Hug чао.

# 638
Ей Цвети* честито за отменената командировка   bouquet То си е направо за празник, че няма да оставаш със свекито   Mr. Green

ЧЕСТИТА МЕСЕЧИНКА НА ЛАУРА   bouquet

Спане-събуждаме се към 3-4 за кратко нощно хапване и после към 6 пак.Лошото е, че каквото и да прави, в 7ч е буден  Tired Все едно часовник има това дете  hahaha Няколко дни го вземах при мен на спалнята, че нали сме сами, с надеждата да спи повече ама ... Ц
Е поне няма ексцесии през нощта /както някои мами се оплакват/ за сега де.... Rolling Eyes
Къпането е всеки ден на всички части на тялото, не може без коса, че е много и се омазнява.
Обличане навън-боди с къс ръкав, тънка блузка и якето отгоре.Надолу тънки ританки и дебел панталон или гащеризона от комплекта, на главата шапка и плетена пелена отгоре.
Хранене-не сме захранили още, смятам поне към 5,5 мес., само на кърма сме  Peace

Оф, тоя АД... Weary и аз се бях вкарала по едно време в тоя филм, защото имаше много пъпчици по бузките. И като се зарових в нета.......ама спрях.Сега мажа с Нахткерцен и е значително по-добре, мажа по 1-3 на ден.Иначе се къпем и мажем с Мустела/синя серия/.

Shushka, с тия германци направо ме утрепа  newsm09 наистина звучи меко казано Странно за нашите ширини  newsm11
Аз съм на мнение, че в момента малкия човек има най-голяма нужда от нас/майка си/ и можем да отделим от съня и времето си, за да се грижим и да сме близо до тях /дори през нощта/

А сега приключвам, ще се приготвям за лягане, че Алекс вече е 1ч напред със съня  Mr. Green
Лека и спокойна нощ желая на бебчовците и мамите  Hug

# 639
Здравейте!
Преди малко Коки заспа.Цял ден не е мигнал,много е кисел,носим се на ръце(цялото семейство си го предаваме от един на друг като прозявка) и пак се скъса да реве.Не знам обрива ли го сърби,венците ли го мъчат...Сърцето ми се къса да го гледам толкова нещастен.А може и от ваксината да е...
Моля някой да ми препоръча добър дерматолог!Не виждам подобрение от мазилата,които ползваме!Цвети* ,засега нямаме диагноза АД,по-скоро смятаме,че е от вечно влажната брадичка и вратле(нали много повръща)Преобличаме по 10тина пъти на ден,сменяме 15 лигавника,но съвсем сух не можем да го опазим задълго.
Толкова ми се спи,че забравих кой каво е писал днес  Embarassed
Лека нощ!

# 640
Освен да сложа по едно кафе, че и аз съм от недоспалите днес  Tired
От 12,30 като почна едно мрънкане и едно пънене....до 3, хранене, после пак в кревата и така до 6, пак ядене в моя креват и в 7 е така  Shocked

Мока, съчувствам ти на теб  spoko

# 641
Добро утро   bouquet
Вчеря си отрязах половината коса...въпреки магическата ми маска много ми пада и фризьорката ме посъветва да си отрежа косата, за да не приличам на проскубано плашило, така или иначе все вързана ходя, защото бамбина много обича да се дърпа за косата  Grinning
Капризче, момичетата са ти казали, мила, не се обвинявай за АМ, важното е Никола да папка и расте  Hug

Днес за първи път ще излизаме с аморето откакто се е родила малката, малко ми е притеснено, но в крайна сметка бамбина трябва да свиква и без мама за по няколко часа. И на майка ми й е притеснено, защото малката от няколко дни вечер плаче, защото иска да се гушка в мама, ейй, много е хитра  Heart Eyes

# 642
Добро утро и от мен Laughing

Нутелка, колкото и да я оставяш на майка ти, бамбина все ще си иска теб Wink
Аз съм я оставял няколко пъти на майка и всеки път има някой номер от София.
Ама си права, трябва да свикват с бабите Grinning

За прическата и аз направих същото. Не ми пада косата, ама като е все вързана, няма файда да е дълга Grinning

Цвети*, честит ти НЕкомандирован мъж Wink

Мока, и нашата мома вчера почти не спа през деня. Затова пък като се нахрани в 20 часа, се събуди в 5:50 ч. за ядене.

Тук времето се очертава хубаво и днес, ще направим една разходка Laughing

Хубав съботен ден на всички!

# 643
добро утро и от мен,да се похваля че нашия ревлив 6дневен период мина не бяхме спали  миналата седмица,сега пък не можем да сварим да спим,използваме времето че е хубаво и само от 1 до 3 наобед сме вкъщи иначе навън.Вечер се къпем всяка вечер с sanosan 2 w 1 и за тялото допълнително сапун тео бебе,исках да попитам вие мами с какво мажете дупето при смяна на пампите,аз ползвам кремче хамол и съм много доволна от него.

# 644
за банята - ние използваме бебе измивен гел на себамед и съм много доволна. Иначе при смяна на памперсите мия дупето на чешмата със сапунчето на себамед, за под пелени отново ползваме крема на себамед. За след баня в момента мажем с лосион на Бюбхен (за първи път купувам продукт на тази марка и съм очарована) - много ми харесва, бързо попива и кожичката става много мека  Peace

Общи условия

Активация на акаунт