Зима с есен се редува, а бъдещите мами своите II тестове сънуват :) – тема 76

• 30 744
  • 717
  •   1
Отговори
# 180
Уффф, на мен ми се е свило сърцето и ми е толкова кривооо Tired
Днес имам зацапване, едно такова розовоо, обаче нали по принцип получавам такова преди цикъл и вече полудях от притеснение че нищо не се е получило.Броя сто пъти до сега и се пада на 8 ден от овулацията и уж е нормално, ама като съм си втълпила че хормонално не съм у ред и край. Боли ме кръста от овулацията и съм решила че ще чакам роднините Tired

# 181
  • Габрово
Сюзанче  Hug Hug Hug Hug.

Зузи, дано имаш прекрасен преглед днес.

Може някой да е писал за това по-горе /ама нали не смогвам напълно с четенето/, та котките не са единствения източник на токсоплазмоза. Заразата може да дойде и от недобре измити плодове и зеленчуци например или недобре кулинарно обработени меса.

# 182
  • В градината...
Кащпичка, споко, колко дни ти е цикълът? Да не е имплантация? Мериш ли БТ?

# 183
Срам не срам, запис и от мен на 13-та стр!
Кафенце   bouquet, както винаги прекрасна темичка!Погал по тумбачето!
Честито на всички момичета за положителните тестчета, но най-вече на Плодче!!!
Много лека и прекрасна бременост ви пожелавам на всички!

За всички НЕ чакащи  Praynig, стискам силно палци!!!!

Желая ви слънчево настроение в този намръщен понеделник!!!  Nature Sunny
 Hug Hug Hug

# 184
  • Sydney
Здравейте Simple Smile!
Кафенце мерси за новата тема  Hug аватарът е супер готин Simple Smile
Плодчеееееее Бравооооо и Честитоооооооо Simple Smile много леки  месеци до края ти желая  Hug (наше бебче го видяхме в 4 г.с. и няколко дни с хубав ехо)  Peace
SlanchOoo честит син  Hug много да Ви радва Simple Smile
zuzi_79 много стиснати палци за днес, почивай си повече, пий си лекарствата - другото ще се нареди, само много сила и търпение е нужно  Praynig Hug
jiorjita бързо оздравяване на детенце  Praynig Hug
Пожелавам на всички много късмет в новата тема Simple Smile
Лек ден от мен Simple Smile!

# 185
Perunika, нищо не меря все още. Цикъла ми е 28-30 дни, но получавам такива зацапвания 5 дни преди цикъла и затова се притеснявам.Ще изчакам и ще ходя на лекар.

# 186
Добро утро мацки!!!
Аз си изпросих една седмица в къщи от личната лекарка, а като свърши пак ще го мисля и ще изчислявам колко дни ми трябват да съм на работа, че да се вместя в тия 180дни.

Зузка, в момента сигурно си на преглед, дано те зарадват, стискам палци да се върнеш с добри новини  Praynig Praynig Praynig

Кафенце
мноого яко аватарче, как ти пасва само  Peace Видях и снимката, спретнато коремче, за близнаци е си направо супер!
Плодче, как ти мина изборния ден? Беше писала, че си ангажирана с изборите, измъчиха ли те цял ден?

# 187
Момичета, върнах се, но не съм щастлива от прегледа....Първоначално нали измериха сак 6.5 мм, в петък като прокървих друга лекарка измери 8.3 мм, днес моята лекарка измери 7 мм. Опулих се тотално. Според нея е прекалено малък сака, но въпреки това трябва да чакаме. Вика ме в сряда пак да видим първо на коремен, после на вагинален. Според нея има шансове..според мен - май по-скоро не. Вече нямам надежда и спирам да вярвам, че това, което е в мен ще се развие в нормална бременност. Тази сутрин нямах кръв, сега пак имам малко, болят ме гърдите, продължавам да си имам + тест за бременност и сънливост, дори ми се гади в някои моменти, но сакчето спи ли спи и не се развива.....
Доки каза, че има случаи, в които така е имплантирано сакчето, че няма много добра видимост...можело и моя случай да е такъв, но аз предпочитам да не вярвам на фантасмагории. Нямам сили нещо днес, не ми се вярва и не ми се мечтае, а позитивизма ми потъна някъде, не знам точно къде...

Благодаря за палчетата и подкрепата, но май нас няма да ни бъде!

# 188
Зузе, щом лекарката казва че има шанс не бива да губиш надежда. Прегръщам те  Hug

# 189
И аз мисля така Hug Надеждата умира последна Hug

# 190
  • Sofia
Zuzi, вяравяй в чудото, не се отчайвай! Колкото лекари, толкова мнения, колкото апарати, толкова ралични размери! Не можеш да срашняваш размери дадени от различни апарати! Докато мъничето е в теб, има надежда! Знам, че е лесно да се каже, а съвсем друго да се направи, но запази малко оптимизъм! Стискам палци в сряда да се успокоиш Praynig

# 191
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
ааа, Зузи, не така  Naughty Не спирай да вярваш! Сигурна съм, че всичко ще е наред  Hug
Лати, е права - колкото лекари, толкова мнения  Peace

# 192
  • Варна
Зузи, не се предавай, мила! Naughty

# 193
  • Sydney
zuzi_79 да ти кажа само, че различните ехографи мерят различно... и другото - няма да се предаваш, не може толкова лесно да се отказваш, ще видиш, че всичко ще е наред  Praynig Hug

# 194
Записче от мен чак сега!
Зузе, мила не ми се отчайвай така, моля те!Винаги си била толкова силна и борбена и винаги е лъхал такъв позитивизъм от изказванията ти!Не ми се четат такива неща от теб!Вярвам, че всичко ще бъде наред с теб  Hug
Връщам се да чета и другите  Hug

Общи условия

Активация на акаунт