Зима с есен се редува, а бъдещите мами своите II тестове сънуват :) – тема 76

• 30 744
  • 717
  •   1
Отговори
# 165
  • Сливен
Защо чак в осмия месец се видя  newsm78 Да не се е криело усилено?
Точно така, дори когато лежах в болницата за задържане в шестия месец, не се показа, а ме гледаха почти всеки ден, само един от докторите(който впоследствие ме изражда) като ми видя корема, ми каза че ще е момче - и позна, имах тъмен мъх от пъпа надолу - една тънка ивица от косъмчета и според него това е признак за бебе от мъжки пол. Измъчи ме този малкия - бързаше да излиза в шестия, а после не му се излизаше, но важен е щастливия финал,на който се радвам почти 6г.  и надявам се до края на живота си.
Лека нощ на всички Hug

Последна редакция: нд, 23 окт 2011, 23:24 от roxanna

# 166
Плодче,Етигра, БЕЗКРАЙНО МНОГО СЕ РАДВАМ ЗА ВАС!!!ДА ГУШНЕТЕ НАЙ-СЛАДКИТЕ БЕБЧЕТА!ПРЕГРЪДКИ НА КОРЕМЧЕТАТА! Hug Hug Heart Eyes
 Hug на всички, с които винаги ще се помним...  bouquet
Много успех, на всички в темата!

# 167
  • София
Дубрутрууууууууу
*Цветенце*   дано не е нищо сериозно Praynig Praynig Praynig но задължително да те види доктор Peace а за О при 35 - 40 дневен цикъл трябва да е някъде 21 - 26 ден Rolling Eyes
jiorjita дано сте прекарали спокойна нощ и ви е здрава вече каката Praynig
баба Яжка  Hug Hug Hug
Блонди  http://www.babyplan.ru/charts ей тук можеш да разгледаш всякакви графики и то класифицирани с и без бременност, с и без О, с ниска или висока БТ в Първата и втората част - всичко може да се види и има многоооо интересни случаи Peace вижда се черно на бяло как се случват чудеса. а там може и по никове да разглеждаш Wink
zuzi_79 съвсем нормално е да си много взискателна в себе си, но най - важното сега е да си пиеш лекарствата и да почиваш повече - всичко ще бъде наред Peace стискам палци за хубави новини днес Praynig Praynig Praynig
perunika   Hug всъщност ако трябва да сме реалисти цикъла е едно ново начало, а не край Peace надявам се това твое ново начало да има най - прекрасно усмихнатия край Praynig Hug Heart Eyes
Elizabett да възможно е и да е от прогестерона, но съм чувала и за случай с зацапване около О Peace най - добре е според мен да те погледне доктор така ще си спокойна и ще знаеш какво се случва Peace
pufpafka дано тези пътувания си струват и уцелите мига Praynig Peace Hug
Cana87   Hug Hug Hug
BEHETA дано е станало Praynig но на този етап само кръвен би показал реалната ситуация Rolling Eyes след три дни вече и уринен може да покаже, но пак не е на 100% Rolling Eyes Crazy Peace
мадам тиква  Hug Hug Hug
Йoри Честито пухче Hug
Теичка  Hug колко котета в тая тема Crazy все разни мъхести балончета Wink
Кафенце чуден и точен аватар - прекрасен е - ама като се замислиш то си ти е било писано Mr. Green
Sussann   Hug Hug Hug
силноооо стиснати палци за нуждаещите се, успех на ловуващите и много прегръдки за всички други Hug Hug Hug
желая ви една много слънчева, топла, усмихната, успешна, вълшебна и позитивна седмица изпълнена с много и все хубави новини Praynig Hug Heart Eyes

# 168
zuzi стиснати палчета от мен. До колкото разбрах днес си на лекар. Всичко ще е наред  Hug.
Блонди , вече не знам какви изследвания още да правя , мислехме , че е просто нисък прогестерон , но щом пак се инати и не минава въпреки утрогестана newsm78.
atadar , и аз бях склонна вчера да мисля , че е просто овулация , горе долу има логика да е ову - днес е 11-ти ден , вчера 10-ти , а цикъла е на 27-28 дена. Освен да е малко подранила или да си е по това време знам ли я. Теста за ову показа 2 черти еднакви. Днес пак ще си направя да видя. Вчера имах и придърпвания в левия яйчник Rolling Eyes. Писна ми вече , а лекарката каза като ми свършат 6-те месеца на слагане на утрогестана тогава пак да се видим. Уффф ooooh!.

# 169
Плодче, Hug Боже, толкова се радвам за теб  newsm44 newsm68. Ти сбъдна мечтата си. Желая ти лека бременост докрая .
Слънчоо, честита ти малка рожба. Много, много да ви радва и да расте добро и здраво хлапе. 

И последно- Кафенце, аватара ти е един път  Peace

# 170
Добро утро!
Ние снощи прекарахме сравнително по-леко нощта от към съня,но на няколко пъти се пробуждах и я чувах,че се позакашля куклата ми,та сега се  Praynig да е по-добре днес като стане,че тя още спи.
Плодчето ми се губи нещо от  hahaha бомбата онази вечер.
zuzi пак да ти пожелая успех и те чакаме на отчет!  Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover
Хайде и малко вируси да ви пусна.....аз днес влизам в  #Shocked 8ми месец,ако искате ми вярвайте ама много бързо мина това време.А как започва да ме е страх и ме мъчат само някакви въпроси.(Не от самото раждане,а как ще се справя с още едно дете.Ще имам ли достатъчно време да обръщам и на каката,как ще приеме тя появата на бебето тези неща започват много да ме тормозят)........
 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 171
Добро утро, прекрасни,
взех си сутрешната доза от фреш от грейпфрут и кафенце с бита сметана  Blush

Елизабет, ама всеки път като погледна аватара ти, виждам там Илиян Михов-Баровеца hahaha

Жоржи, съвсем нормални притеснения те мъчат, но ще видиш, че с появата на бебо всичко от самосебе си ще си влезе в релси, във вашия си ритъм.  Hug

# 172
  • Варна
Добро утро!

Зузи, и тук да ти пожелая успех на днешният преглед. Praynig Praynig Praynig

Жоржи, бързо да оздравява детенце. Hug Praynig А относно другите въпроси - не ги мисли, естествено, че ще успееш да се справиш. Сигурна съм, че и каката ще ти е от голяма помощ. Praynig Praynig Praynig

Кафенце, това е твоят аватар! Naughty

Сюзан, радвам се да те видя. Hug Как сте с детенце? Hug Heart Eyes

# 173
  • Sofia
Добро утро, момичета! Честито на двете чертички, леко бременеене, насладете се на един от най-хубавите моменти в живота - усещането, че носиш живот е несравнимо! Браво, момичета, до края на темичката да има поне още 5х2 чертички Praynig
При мен за съжаление беше фалшива тревога Cry В петък вечерта ме посетиха всички неканени роднини. Сега чакам да ми свърши и почвам усилена работа luvbed
Дано днес е един много хубав ден за всички и има още много хубави новини в новата темичка Laughing

# 174
  • Сливен
Добро утро и от мен, почвам да се трудя, хубава седмица на всички Grinning Grinning Laughing

# 175
  • Burgas, Bulgaria
няма да ям и точка-като ям и умирам от гадене..... кво толкова ще ми стане ...нищо....тъкмо ще му освободя място на точко.......
ааа заради вас кокошки ,да се шегувате с косматата топчица ,снощи имах секс сънища  Laughing

# 176
  • В градината...
За всички любители на космати мъничета

# 177
Тикве, бре, каква е връзката котка, козина и секс  newsm78 Ама, то от хормоните Харон съвсем се смахнал  Laughing Heart Eyes Вземи си солетки  Blush

# 178
  • Северозапада
Добро утро!
Като видях колко страници сте изписали през уикенда и  smile3556
Важното е, че е за хубаво Simple Smile
Плодче,   Hands Clap и от мен имаш поздравления и пожелание всичко да е ок до финала, най-леката и спокойна бременност
Зузи, чакам да кажеш, че всичко с бебо е наред  Hug
Жоржита, бързо оздравяване на каката
Кафенце, новият аватар е право в десетката  coolcool
 Praynig се всички момичета от началото на списъка скоро да се похвалят с две чертички. Заслужавате го   bouquet
Много съм зле  ooooh! Слънчо, честит ви момък! Да ви е жив и здрав Калоян и много да ви радва!

Успешна седмица на всички!

Последна редакция: пн, 24 окт 2011, 10:48 от ant G

# 179
  • Пловдив
roxanna, много потаен е бил бебечо  Crazy Но пък важното е, че всичко е било наред  Peace

Лек и приятен ден на всички  Hug   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт