Зима с есен се редува, а бъдещите мами своите II тестове сънуват :) – тема 76

• 30 743
  • 717
  •   1
Отговори
# 75
Слънчо-да ви е живо и здраво юначето и много да ви радва!А на теб бързо възстановяване! smile3525

# 76
Sluncooooo Страхотна новина! Мъничето да е здраво и щастливо, мамата и татето радостни и горди родители!   bouquet  bouquet  bouquet

# 77
  • В къщурката на хълма на феите
Яже и аз гледам да остискам до тогава или евентуално до 20ти Mr. Green ще гледам да се развличам с други неща Mr. Green
Блонди направо ти завиждам, ние тук не сме почитатели на този празник Crazy

# 78
  • София
  tiptoe  tiptoe  tiptoe
Слънчо честит син Калоян  Hug Hug Hug , да ви е живо и здраво момчето  - много радост да донесе във вашето семейство   bouquet

Плодчееееееее честито  newsm44 newsm44 newsm44 , лека и безпроблемна бременност ти желая ( не можеше да не се разпиша ).

Кафенце темата както винаги е уникална  Hug

Момичета желая на всички търпение и по-скоро да се изнасяте от темата с  preggo
  love001  love001  love001

# 79
Между честитките да кажа, че и аз гледах последните добавки в албумчето...прекрасни сте всички

И аз сложих някоя снимка, не се стърпях

Йори ми се губи днес Thinking

# 80
да е жив и здрав малкия Калоянчо, а мама Слънчо да се възстановява бързо   bouquet  bouquet  bouquet

# 81
  • София
Здравейте и от мен в новата темичка. Кафенце, благодаря   bouquet.
Плодче, честити две чертички. Невероятно самообладания. аз нямаше да устискам толкова преди да повторя теста  Hug. Пожелавам ти една чудна бременност и здраво бебче на финала.
Честит син на Слънчо. Да е жив и здрав. Да расте обичан и обичащ и да пълни сърцата на мама и тати   bouquet.
Дано новото номерче в списъка (167) ми донесе късмет в бебеправенето  Wink. Смук смук от прашеца  newsm75      newsm79.

# 82
Записвам се и аз в новата тема!  bouquetСтрахотна е,Кафенце!
Честито на всички видели двете чертички.Много лека и безпроблемна! Hug
На мама Слънчо честито,да е жив и здрав малкия и много да ги радва!
Много  Hug на всички!
Лека вечер!

# 83
Слънчо честит син Калоян , да ви е жив и здрав и много да ви радва  Heart Eyes
Плодчееееееее честити 2 ертички и ти пожелавам най-леката и безпроблемна бременност и здраво бебче през юни/юли  Hug Hug Hug
Кафенце темата както винаги е суперрррррр
Лека и бебеносна вечер на всички

# 84
  • Сливен
Честито синче на Слънчо, да е жив и здрав малкия Калоян и само да радва своите родители  bouquet

# 85
Жив и здрав да ви е Калоян, Слънчооо   bouquet

# 86
  • Варна
Слънчо, честита рожбичка! Да ти е жив и здрав малкият Калоян и много да ви радва! Hug  bouquet

Точица, честито сърчице! Two Hearts

V_K, честита зелена светлина! Hug Hug

Тиквичке, гаденето е добър признак. Ще търпиш, няма как. Mr. Green

Зузи, радвам се, че вече си по-добре. Hug

Кафенце, поздравления за прекрасната тема!  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 87
  bouquet успех момичета!

# 88
  • София
Много ми се иска, и от сърце пожелавам, във всяка тема да има поне по един положителен ветерански тест, за да има подскачане до тавана и сълзи от радост в темата  Hug Hug Hug

dianastml, nas, molito, toni_St, Карри, sigma, mecani, ku4o, Snarky, Ема-Мария, lolilita, неземната*, Месечинка виторога и още, и още - една по една бързо и славно да се понасяте из други форумни пространства  Praynig Praynig Praynig
Специално за вас  babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

Присъединявам се от все сърце  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

Слънчо, честито мила, много здраве и късмет за юнака, на теб бързо възстановяване   bouquet

Честито и на всички, които имат поводи за радост, много късмет, сила и кураж на борещите се  Hug Hug Hug

# 89
Кафенцеееееееееееее, благодаря за темата.  bouquet Гледам си името в другия списък и още ми е като насън.  Blush
БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ ВИ ОТНОВО ЗА МИЛИТЕ И ПРЕКРАСНИ ПОЖЕЛАНИЯ!  Hug Hug Hug Hug ОБИЧАМ ВИ!!! Heart Eyes
ЧЕСТИТ СИН КАЛОЯН НА СЛЪНЧО!!!  bouquet Да е жив и здрав бебчо и много да радва мама и тате!  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Преди малко се връщам от изпит и нямах много време да ви прочета "хубаво", защото сега ще се оправям и ще лягам, защото утре от рано рано съм ангажирана с изборите.

Вълшебна вечер ви желая Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт