Зима с есен се редува, а бъдещите мами своите II тестове сънуват :) – тема 76

• 30 755
  • 717
  •   1
Отговори
# 375
  • В къщурката на хълма на феите
мале как ми пълните сърцето .. няма майтап Heart Eyes пожелавам си скоро да не остане момиче в тази тема, която да има нужда от прашец и прочие .. така ще има повече за мен Mr. Green

# 376
Момичета, казах ви аз за крушите, сега вкарайте и една топла вода -круша на гладно сутрин с тропла вода и след това гледайте какъв е ефекта  Mr. Green newsm62 Toilet

Тикве   preggo , къде си искам да се отъркам

# 377
Мецани, и за мен и за мен  Hug

# 378
zuzi  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed дано се завърнеш с добри новини,но и аз като поспаланчето мисля,че с тези прокървявания си си за болница.

Тиквичке хайде сега и с едно  Two Hearts да се похвалиш!
Тази тема май ще си мине само с лоши новини. smile3516

# 379
  • Велико Търново
Леле, Блонди, Перуника как ни нареди  Joy
Перуника, опитвам се да не се вглъбявам в това, което чувствам, защото нали знаеш как всички сме бременни след О  Crazy Аз досега 2 месеца бях ужасно бременна  ooooh! Само дето бях бременна в главата, а не в корема  Joy Така че сега дори и да усетя бременен симптом се опитвам да не се навивам, че е станало нещо  Peace
Меци, Сигме , ама че егоизъм  Naughty Я по-скоро и вие да изчезвате от темата, че да има прашец за новодошли  Heart Eyes Hug

# 380
  • Варна
ЗузиPraynig Praynig Praynig

Тикве, всичко ще е наред, само спокойствие. Praynig Praynig Praynig

# 381
 hahaha Ох, ще ме скъсате  Hug Тук е теста, ама няма сега да го правя. Не стига, че скъп и с толкова зор доставен  hahaha, няма сега да го хабя.  Laughing Утре сутрин  Peace Боли ме кръст и това си е. Стринка ще слезе от влака и язък за сълзите днес  Grinning И аз като Яжето - бременна в главата  Joy

# 382
  • София
Браво ТиквичкеСтрахотна новина- сега ходи хапни един шоколад- за успокоение и за повишаване хормона на щастието  Hug Hug
И Зузи ще се оправи- знам си аз.....

# 383
Пак Алоха!!! Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Аз вече бях на друг док, за който писах по-рано. Това е моя док, момичета!!! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Такааааа, отидох трепереща и объркана....той измери сака 10 мм и каза: малък е, но това нищо не значи! Има надежда, аз съм с теб, погледни ме в очите и ми вярвай!!!! Ако все пак нещоо стане, до кюретаж няма да се стигне, защото няма да позволя да те кюретират с толкова малък плод! Каза, че за него това не е кухо яйце, а може да се развие всичко нормално и ме вика другия вторник, за да види един 17 мм сак с ембрион в него! Каза погледни ме в очите, а аз ще ти държа ръката и ще родим заедно едно красиво бебе!  Mr. Green Mr. Green Mr. Green После прояви огромно желание да види кръвта на превръзката ми и аз му я показах, кво да правя  Mr. Green
С две думи, надежда има, но има и шанс да не се случат нещата и ако това стане - ще се чистя сама и на следващата овулация сме пак на ринга!  Mr. Green Това са думи на док...като мноооого краен вариант!

Между другото ме гледа на коремен, защото не ме прие в кабинета си, а в друго отделение на болницата, където имаше само коремен, но разликата и сами я виждате в милиметрите на моята стара док и на този док. От 7 до 10 има бая разлика...цели 3 дни растеж Mr. Green

Сега вече се оставям на положителни мисли и на вашите палци...няма какво друго да направя...Моля се всичко да е наред и това малко сакче да расте и да стане едно хубаво ревящо вързопче!

Олях се!  Blush Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 384
  • София
Браво Зузи, само добри новини да ни пускаш оттук нататък  Praynig.

# 385
  • Сливен
zuzi_79 браво, че си си намерила точния лекар, това май се оказа много важно при наличието на толкова нехуманни лекари. Дано той отведе тази бременност до успешен край Praynig Praynig Praynig

# 386
  • Sydney
zuzi_79 супер, само така  Hug а нещо за кървенето не изписа ли  Rolling Eyes?

# 387
 Mr. Green  Mr. Green  Mr. Green Зузе, ще ме скъсаш Simple Smile
Блонди, чакаме те утре с + тест !

# 388
  • Sofia
newsm44 Браво, Зузи, много се радвам! Сега вдигни главата и мисли само положително, наслаждавай се на бременността си и изгони всички лоши мисли! Добрият доктор е наистина много важен! Леко бременеене Grinning
Блонди, евала за търпението Laughing Утре те чакаме с  EFP

# 389
  • В градината...
Зузи положителните мисли задействат всички онези тайни биохимични процеси, които довеждат до синтез на правилните хормони и вещества, така да знаеш!!!

Общи условия

Активация на акаунт