Зима с есен се редува, а бъдещите мами своите II тестове сънуват :) – тема 76

• 30 755
  • 717
  •   1
Отговори
# 360
Тикве, това е резултат за 4-5 г.с. Всичко си е на мястото и го има!

Peace
zuzi  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

# 361
  • Sofia
Zuzi, стискам палци и чакаме да се върнеш с добри новини Praynig
Тикве, че какво друго освен положителен Hug
Я да вземат тези доктори да погледнат по-добре, че срам и резил Wink

# 362
резултата е    381.90   Rolling Eyes
краката ми се подкосиха --хайде превеждайте

Резултата е добър, но повтори след 48ч да се по-спокойна.
Сега се сетих за една позната с обърната матка, която имаше болки до последно. Описваше го като дърпане, все едно ще й се отлепят чарковете....

Благодаря на всички за пожеланията Hug Hug Hug

# 363
Тиквенцеее, стискам палци  Hug  Hug  Hug
Зузе - само така!Горе главата!Както ти каза обаче поспаланчето- ако пак имаш кървене и болки- тичай на доктор!Аз ти пожелавам от сърце да няма вяче проблеми с бебчето :*
Блонди- и на теб палци от мен Simple Smile
На ЛОлотка - ЧРД
100% пропускам някой, но малко бързам в момента пак, а като видях резултатите на Тиквето се развълнувах доста и не можах да пропусна да се разпиша Simple Smile
Лек ден на всички от мен !

# 364
Зузи, извинявай, забравих да ти благодаря за милите думи  Heart Eyes Hug

Тикве,  Party Party Party  Hug Там е, скрило се е, ще се покаже!

Ани, изобщо не мисля, че зеленият чай пречи на забременяването, споко  Hug

Аз пия зелен чай в кутия, също зелена  Mr. Green Мисля, че си е истински зелен чай  Thinking Ето този

# 365
  • Велико Търново
Тиквичке, нищо не разбирам от тези резултати, но щом дружките са казали, значи е положителен  Hug
ЗузкаPraynig fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

# 366
Зузе, имаш стиснатите ни палци Simple Smile
Тикве, хайде сега при нормален доктор, за да си видиш маника.
Шарки, много съжалявам.
Момичета, в коя седмица беше тя?
Старлет, какво се е случило в януарската?
Стискам палци вече всичко да се оправя и стига с тез лоши новини!
 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 367
Тикве, трябва да е положителен с този резултат явно си в по-ранна седмица, в други ден още  един и дано се е удвоило Praynig

Зеления чай и аз много си го харесвах и на мен също ми действаше слабително. Купувах го от магазини Здраве в насипно състояние, а не на пакетчета.

Имам надежда
, при това ЧХГ едва ли ще се види нещо, рано е!

# 368
Здравейте.. леле колко бързо вървят тея теми. Аз започнах училище и не мога да ви настигна.
Слънчо честито! Да ти е жив и здрав малкия юнак! А на теб пожелавам бързо възстановяване!   bouquet
Зузи, следя това което пишеш.. моля се за теб. Надявам се всичко да е наред на другия преглед и чест и почитания за силния дух! Само така  Hug
Тикве, успокой се.. голяма си скица. На мен кръвния ми се вижда хубаво положителен и като гледам си е нормална стойността. Имай малко търпение, щом си по-трудна за "гледане". Всичко ще се види, няма да избяга!  Hug Hug Hug
Сигме, тая история направо .. настръхнах, разплаках се, ама то е съвсем младо.. не трябва да стават такива неща, просто не знам защо се случват!  Cry
Лолита ЧРД! Бъди много здрава, обичана и щастлива и нека това е годината, в която ще сбъднеш мечтата си!  bouquet
vnd  Praynig  Simple Smile
На всички които не чакат стиснала съм палци силно!

# 369
  • Пловдив
Относно плащането на лекари аз съм на следното мнение. Ако ще плащам това ще е в частна клиника или на частен доктор. Съответно срещу платеното ми се дава касова бележка, а лицето/учреждението си плаща данъците. Мисля, че така е съвсем честно. По ЗК няма да дам и стотинка, защото мразя също подобно на Старлет да давам пари под масата, за да си купя добро отношение. Доброто отношение идва от добрия човек, а не от подкупния. Именно затова сега съм напълно доволна от двамата лекари, при които ходя - частен и по ЗК. Като ходя при частния си знам ценоразписа, дават ми касова бележка и всичко е напълно в реда на нещата. Като ходя по ЗК доктора една стотинка не ми е взел и често проличава човешкото ми отношение, тъй като прави неща, които касата няма да му ги плати, а са подплатени единствено от доброто му отношение и загриженост (въпреки, че не съм му никаква - нито роднина, нито съм "препоръчана" или нещо подобно). Това е  Peace

Много съжалявам за Шарки  Cry Ужасно е това, което преживява  Cry Дано бързо се възстанови.

мадам тиква
, честито! Положителен е определено. След 2 дни пусни пак, за да видиш дали нормално се покачва  Peace Иначе от моя док знам, че трябва ЧХГ да е над 1000, за да се види нормално в матка, било тя и обърната  Mr. Green Така, че при този резултат в четвъртък-петък спокойно ще се види всичко на вагинален ехограф  Hug

zuzi_79
, гуш и кураж  Praynig Praynig Praynig fingerscrossed fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover

pospalancho, поглези се и си поспи. Все пак си поспаланчо и многото работа не ти отива  Mr. Green

# 370
zuzi_79, само хубави новини  Praynig
Лоли, много късмет и щастие ти желая   bouquet
Тиквееее, айде стига се кахъри, пази се вече сериозно  Hug
Блонди, нищо не каза, мъжо върна ли се с тест, какво става, че очаквам +++ резултати от теб  Heart Eyes
Яжкеее  Wink

# 371
  • Велико Търново
Шанелче  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy hahaha hahaha hahaha hahaha

# 372
Здравейте  мацки
Зузи стискам палци всичко да е наред Hug Hug Hug Hug
Шарки съжалявам много  Hug Hug
Лолитка честит рожден ден ,скоро с тумбаче  да се сдобиеш  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
Тикве всичко ще е наред ще видиш Praynig Praynig Hug
Блонди чакаме положителен тест от теб Hug Hug Hug

# 373
  • Сфия
Тикве, при какво закъснение викаш е този резултат? Иначе е положителен де. Ама айде още един след 2 дни...
Блонди, какво става сега, чакаме те с тестчето.
Имам надежда, едно от мамчетата е изгубило бебето си в 30-та седмица. Спряла да му усеща движенията. Отишла на лекар и чула страшната новина, че няма сърдечна дейност. Предизвикали й раждане. Родила мъртвото си бебе....

# 374
  • В градината...
Тъй, равносметка - сега чакаме Яжка, дето тъй уж случайно й прилошавало и дето на седми ден има спад в Т, като имплантационен  #Cussing out
 и Блонди чакаме да й доставят теста.  #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт