Първи сняг дойде, отмина, крачи смело ЯНУАРСКАТА дружина - 23

• 33 485
  • 737
  •   1
Отговори
# 180
  • София, Лагера
Ноеми, този месец стават на 12 и 17 г.
А разликата с брат ми и сестрите ми е: едната ми сестра е с 1 година по-малка от мен, брат ми със седем, другата сестра - с десет.
Мимаааа, еййй, че хубаво!!!  Heart Eyes Heart Eyes Искам и аз много деца (и братя и сестри, ама за това е късно)

Еления, мамите тук още не са ли те навили за трето?  Flutter аз вси повече се навивам... хеле след поста на Мима (снимки след малко)

Бебеш, и аз да се присъединя към Люба, не си ли склонна да пробваш да дадеш месо? Поне да знаеш дали децата са алергични.

Биpе, ваpя цвеклото, пасиpам и смесвам 50:50 с плод. Става стpахотно!!!(
Пpавя и манджа - каpтофи, лукл, моpкови и цвекло.

# 181
  • София, Лагера

безмълвен поздрав... Тервел спи, а аз мечтая и разглеждам места, на които никога няма да отида...

# 182
Ноеми,наистина безмълвен!
А водата е толкова кристално чиста,че първоначално помислих,че първата лодка е във въздуха. Grinning
И стига с това "никога"...Нали знаеш "Мачът още не е свършил!" Hug
Ако ви е по-лесно пращайте снимките
на скайп elena_i_delqn   Flutter

# 183
  • Велико Търново
... Тервел спи, а аз мечтая и разглеждам места, на които никога няма да отида...
Това въобще не звучи по "ноемски"! Ще се карам, да знаеш! От тебе не очаквах да го чуя това "никога"!   Close  Hug

# 184
  • София
Тонита, тези капки макситрол не са ли за очи  newsm78

Бенджолина, аз например мразя готвени зеленчуци (моркови, чушки, тиква, домати), на на бебока си му давам пюретата. На принципа съм да се водя по детето, а не по собствения ми вкус

За стаите - аз като само дете винаги ми е било добре да не ми се пречка някой, но пък от друга страна на моменти ми е липсвал купона

Ноеми, спри с тия снимки, че....

ние вече сме с памперс 5-ца

# 185
  • Велико Търново
Бимбим, за очи са, да, но ги капя в нослето.

# 186
  • София, Лагера
... Тервел спи, а аз мечтая и разглеждам места, на които никога няма да отида...
Това въобще не звучи по "ноемски"! Ще се карам, да знаеш! От тебе не очаквах да го чуя това "никога"!   Close  Hug
ААА, в този случай си е баш никога  Laughing. Това е в езерото Малави, брега от страната на Малави (държавата). И тъй като там ядат хора, а и виреят всички съществуващи болести, нека все пак да е "никога"  Laughing
(ама да не се заричам, де  Mr. Green.. след като спах на палатка в Кения  Whistling)

# 187
Ще гласувам, разбира се  Peace  Приемам го не само като право, но и като задължение  Peace

За месото наистина съм в чуденка, най-малкото няма как да опитам приготвеното....на мъжО не опитвам манджите, дето готвя...каквото станало, такова...ама за бебетата  Thinking

Аз и цвекло не искам да чуя, ама...май ще давам на бебите. Е, то поне се води полезно Simple Smile

Тонче, МАкситрол-а много ужасно съдържание има Sad НАправо ми прилошЕ  Confused  ( знам, че знаеш...просто си представям какво ти е да го вземеш решението за това лекарство...гуш)

Аз кат една вечна опозиция  Mr. Green Ноеми, давай още снимки с разни места...може да си направим анкетка- къде искаме да отидем, къде не искаме, за къде се колебаем...А?

# 188
  • Варна
elenia ще погледнеш ли дали ми се е получило пращането на снимката Blush

# 189
Бебеш, и аз да се присъединя към Люба, не си ли склонна да пробваш да дадеш месо? Поне да знаеш дали децата са алергични.
Не. Simple Smile

# 190
Гали,погледнах,нямам поща от теб.Пробвай пак. Peace

# 191
Да се включа и аз за храните. На каката съм давала да опита от всичко, тя сама преценява какво да яде. Когато сме готвили нещо което не обичам /спанак например/, и ме попита защо не ям, казвам, че съм хапнала по-рано. Това е единственото нещо за което съм я лъгала някога. Сега тя не обича спанака на манджа, но го яде на салата. Обожава копър, аз не мога да понасям дори аромата му. Яде мед, а аз не. От друга страна никога не я насилвам да яде нещо което не иска, поради тази причина аз не ям мед. Като малка ме караха да ям по една супена лъжица мед всеки ден. С Калина ще процедирам по същия начин както с кака и.

На първият тур гласувах, ще гласувам и сега.

Мамите с по-големи деца, кажете, кога по дяволите ще имаме малко мира?  Crazy

Биричке, да не те отчайвам, но за една майка никога не настъпва този момент.  Mr. Green  Hug

Ноеми, продължавай със снимките  Hug

# 192
  • Велико Търново
...може да си направим анкетка- къде искаме да отидем, къде не искаме, за къде се колебаем...А?

Мацки, честно, за пръв път ми харесва идеята за анкетата!

А за лекарството, Мила, да, наистина в краен случай прибягвам до такова хард лечение, но факта си е факт - нослето е подсушено и детето диша спокойно ... най-сетне.  Peace

# 193
  • Велико Търново
За храните, ами аз ... всичко си ям  Embarassed, и на децата всичко предлагам. Само чипса го ям тайно от тях.  Joy  Joy  Joy

# 194
Следващият въпрос -  за нитратите и купешките зеленчуци... Досега следяхме да даваме само домашен зеленчук и месо... С какви, обаче, продукти готвят в ДК? Кога ще почнем да даваме на децата от нашите, нитратени манджи??  Rolling Eyes Ето, днес направих на ММ една крем супа от тиквички, която той обожава, и която се готви така, че мога да отсипя на Малчо без подправки... Ама като не знам какви са тиквите и от кой квартал на Азарбайджан идват??  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт