Първи сняг дойде, отмина, крачи смело ЯНУАРСКАТА дружина - 23

• 33 427
  • 737
  •   1
Отговори
# 390
  • В две тъмни очички
Тути, още през 6-я месец, когато включихме сокчетата, доки каза да давам и тиква, ама нали тогава нямаше тикви, та значи би трябвало да са подходящи

# 391
 Здравейте!

Ноеми, важното е, че си намерила начини да се пребориш с депресията, а пък за ексурзията, без да познавам тм, вярвам, че имаш начини да го убедиш и рано или късно да склони  Simple Smile

Тонита, определението "седящия бик", много ми хареса, мм за съжаление е същия...и това на моменти много ме изнервя...

Бубе, дано се справиш с колито, аз имах по-време на бременността, пих амоксициклин, но то май аугументина е разновидност, ако не се лъжа, но така или иначе права си, че трябва да се вземат мерки, а не да чакаш  Hug

Мила, много  Hug за вас и бързо оздравяване!

Мартин пак е с болки в ухото, няма Т засега, има задна хрема от два дни и то съвсем лека, секрета едва се вижда, хвана ме яд, че не му взех секрет както беше казал Унг-то, явно не сме изчистили бактерията от предния път, сега са на лекар с мм.

Димара, насочи ли се към някой лекар?

Люба,  Hug и за вас!

Какче, аз от 2-3 седмици сигурно вече, включих хранене и към 19ч., с което стават 4.

Зъби, все още няма...

# 392
eho privet ot Paris Heart Eyes

samo se zapisvam, za da ne vi izpusna, che temite za nishto gi niamate  Grinning

sorry za latin, no niamam cyrilic na pc-to tuk

izchezvam da prevzemam ylicite,musei, gradini i restoranti,,, shte vi pisha next weeek ;*

Heart Eyes

# 393
  • София
Тути, мерси много  Hug Козе сирене - зряло или обикновено бяло? Още днес ще се пробвам.

Кате, пий едно капучино за мен.

Люба, аз съвет не мога да дам, но мога да те гушна. Между другото, играчката се оказа супер успешна. Особено за Яна, бебето не може да се добере.

Анабела, дай някоя снимка на Ивка, молим ти се  Wink

# 394
 Еее, Кате, срам нямаш...защо така ни дразниш  Simple Smile Хубаво изкарване и незабривими мигове ти пожелавам! Ммм, как мечтая и аз да видя Париж някой ден  Heart Eyes

# 395
  • sofia
Ноеми , http://www.dalavera.bg/754/neka-ti-razkazha-55-otstapka-za-12-dn … n-samoleten-bilet

Ети, и при нас се оказа, че каката повече се радва на играчката и за Коледа иска същата хахахаха.
Хора, времето ли ни вляе кофти, обаче аз съм в едно много смотано настроение. Не ми се прави нищо. ММ ми предложи да ходим на разходка, отказах категорично. Една приятелка ми се обади да ходим с децата на детски кът, направо не мога да събера сили да се облека.

# 396
Хелоуу, мацки!

От няколко дни не успявам да се включа. Ще пиша по спомени.

Адис, разбрах те /за солетите/, имах предвид, че ще нося с мен. В нашия парк по мои наблюдения всички мъкнат някакви храни, предпочитам аз да и дам солети отколкото някой друг да я черпи със снакс и чипс.

Ноеми, мацко  Hug Почнала си добро лечение на депресията. Сигурна съм, че с ТМ ще постигнете консенсус и той няма да е Велинград  

Мила, дано шушулките бързо да се оправят  Hug

Люба, и Кали беше така 3-4 вечери, събужда се с пищене и не иска нито биберон, нито водичка, нито играчка. Взимаме я при нас, успокоява се и се унася и после пак се разревава. Успокоява се след като и дам Панадол, но малка доза, не за възрастта ни. След това си я оставям кошарата и си заспива сама.  И аз мисля, че е или зъб, или коремче.

Бубе, дано всичко се оправи с този АБ. Но ако се наложи да спреш кърменето, за да си оправиш здравето не се колебай, за Влади е по-добре да има здрава майка.

Кате, приятно изкарване!

Не знам синоптиците къде го видяха това затопляне, днес е по-студено от вчера.
Бургазлийки, хайде в темата за срещите: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=549797.new#new

Спирам, че стана дълго. Приятен уйкенд на всички  Hug

# 397
Ноеми, лечението ти е много добро Simple Smile) Ще взема и аз да изпадна в депресия Simple Smile и да скокна до 100 грама сладки.

В Комсед легото намалено ли е?

# 398
# 399
Привет момичета! Hug

Цяла седмица бяхме на вилата и снощи едвам набързо прелистих страничките...много сте изписали, а аз нали съм на възраст Mr. Green не запомних всичко...

Липсвахте ми!  bouquet

Бързо оздравяване на сладурките на Мила, и на всички болни деца и мами! Praynig

Ноеми  Hug, преди 27 години бях в Куба, и когато след това разглеждах твоите снимки ми беше невероятно приятно. Пожелавам ти все пак ТМ да размисли и да отидете отново, та да ме заредиш и мен с положителни емоции. За мен Куба е моята единствена и вечна любов! Heart Eyes Все още усещам аромата на тази страна.

За съжаление Сами се събуди, а не написах нищо...той почти не стои самичък.
Надявам се да се включа скоро!

Последна редакция: сб, 29 окт 2011, 15:17 от Emilly1212

# 400
  • София
Беренд, намалено е. Всичко е намалено, а хората се озверели. Ако ходиш, ходи без деца.

Люба, да пием по кафе навън?

# 401
  • Пазарджик
Ети с обикновено саламурено козе сирене.

И да се похваля,че имаме още едно зъбче tooth И сега и ние в отбора със скърцащи зъби,имам чувството ,че нарочно го прави за да ми е гадно,изтръпвам цялата при този звук.

# 402
  • София, Лагера
Хау!
Тръшнах дребните да спят и както никога сядам на форума съботно.

Ей, Бубсиии, мерси за поздрава!!! Hug

Бимбим, много народ в Комседа, ама народа беше награбил невъобразими количества. Все пак Коледа предстои, а и 50% са си 50%...  Wink Аз купих количка за бутане за Тервел, Лего и още 2 конструктора за Пресиян - 260 лв. Платих 130.
Ети, ние бяхме в Люлин, но Мама Зайка пазеше бебоците, докато аз чакам. Имаше хора, но не беше драматично. Днес бяхме в Младост, верно няма асортимент! В Люлин беше далеч по-добро положението.
Беренд, не само че е намалено, но има и много много видове!!!  Flutter Но ако ще ходиш, иди в Люлин. Peace

Тонита, МарияП, , да взема за събера мъжете ни, да се забавляват с децата (а те хич не са малко  Mr. Green Twisted Evil), па да отпрашим с нанейде трите  Whistling

Какче, на мен обикновено ми минава бързо, но не и този път. Миналата година като се карахме него го държа седмица, сега мен  Confused

Ноеми, прочетох ЦЕЛИЯ пост....направо си си за убиване - пастички, шоколадови бонбони, алкохол..........направо не знам какво ще те правя! Освен да те видя за по вино (ракия, бира) и да борим мъката заедно  Mr. Green
Едваммм не нави  #Silly

Люба, или сънува кошмари, или я боли нещо. Да не е някой зъл зъб?  Rolling Eyes Не вярвам да е страх, страха се насажда, а тя е малка за това, пък и не вярвам да й насадите  Wink
А с Канарските острови не можеш да ме изкушиш, не съм по тази част. Искам дивотия и самобитност, нещо като Анди, кондори, лами... или Хималаи, Будистки храмове, кози (якски) пътеки...

Тути, давам сирнена извара.

Кате, весело изкарване!!!  Hug Party Да разказваш, а ние тук ще точим лиги  Whistling

Последна редакция: сб, 29 окт 2011, 15:20 от Ноеми

# 403
Към мамите с не искащи да ядат дечица: пробвахте ли да давате храната с пръсти? Кали от два дена не иска да яде друго освен кремчета и АМ. Днес майка ми се избъзика да и топна хляба в яхнията от ДК и да дам с пръсти. Изяде почти цяла филия хляб по този метод.

Последна редакция: сб, 29 окт 2011, 15:33 от pepita1973

# 404
  • София, Лагера
И тъй като споменах планини, и тъй като ве още съм си на тази вълна:
Ето това ми беше подаръка за 26ия РД. Разходка до самия Еверест!

И ето още любими снимки, уловили части от ежедневието на Непал:

Училище в Катманду:

Фризьорски салон:

Бебоче в Бактапур:

Ето тази ми е любима, още помня погледа на жената:

Банята в Патан:

еееееех!!!!

Общи условия

Активация на акаунт