Първи сняг дойде, отмина, крачи смело ЯНУАРСКАТА дружина - 23

• 33 500
  • 737
  •   1
Отговори
# 150
Pepinka, как пътувахте с Рая в самолета? В някаква чуденка съм, да му вземем ли място, ала как ще седи, но като е без място как ще го държим? То много време, много нещо  newsm78. Дали столчето за кола да сложим на седалката, ако дават? Утре отиваме да питаме в представителството на авиокомпанията.

# 151
Бях питала, повтарям се:
Момичета, как мислите, дали е добре двете дечица да си имат отделни стаи? (при условие че са еднополови) Чудя се дали да не се преместим в жилище с отделни детски? newsm78 Дали това няма да им развали връзката, т.е. да не успеят да изградят такава...  Thinking
Аз лично смятам, че докато са по-малки е по-добре да са в една стая. Като станат по на 15-16 тогава.
Ние и досега сме си близки със сестра ми - нищо, че живеем на различни континенти - никога не сме били делени. Нито в отделни стаи, нито ваканциите при бабите.
Еления - и ние двамата едвам се преборваме да преоблечем, окъпем, преобуем и т.н. Райчето. Уж момиче и хилава, ама вир водичка ставаме. Но пада ни се като си мислехме, че ще е момче  Mr. Green
Калифорния - отговарям на лични Simple Smile)

Последна редакция: вт, 25 окт 2011, 02:08 от pepink@

# 152
 Добро утро!
Ох,много го начерних маминия Той. EmbarassedА забравих да отбележа,че на моменти е много Embarassedмил и ме търси да се гуши в мен(предимно когато му се спи,когато има непознати и когато държа шише с мляко) Mr. Green
Joy Еления, как ме развесели...

Еления - и ние двамата едвам се преборваме да преоблечем, окъпем, преобуем и т.н. Райчето. Уж момиче и хилава, ама вир водичка ставаме.
И при нас е същото положение, само дето на челна стойка още не съм я обличала...

Ноеми, ние сме били трима в една стая, вярно не е имало възможност за друго, но наистина вечерно време голямо споделяне, големи приказки падаха. И аз мисля, че самостоятелна стая е добре да имат децата в малко по-късна възраст, когато вече са големи и имат нужда от уединение.
 Ивайла ми е на ръцете, едва я удържам вече да не събуди марти и тя е едно шило...Хубав ден от мен!

# 153
 Тонита, Мартин влачи една задна хрема цял месец, той и затова направи отит, много упорита работа, пробвах с ксилометазолин, коризалия през час, еуфорбиум, макситрол и после пак еуфорбиум, незнам какво помогна в крайна сметка. Ще се радвам ако споделиш, какво даваш ти, поне следващия път да знам, ако има нещо което не съм пробвала. Унг-то препоръча даже, да се вземе секрет от гърлото, от тази част, в която се стичал секрет, та се чудя дали да не го направя...

# 154
Емил пак дигна температура в 5ч. 39,2. Вадя свещичките ефералган, гледам срока,до 07.2011. много съм възмутена как продават лекарства,и то за деца, с изтекъл срок на годност. пазя си касовата, та ще звъня днес на комисията. ааама ха. Пак дадох Нурофен,сега я смъкна до 37,5.
Та от тогава малкия все мрънка. майка ми вика не можа л ида видиш по-рано,че има температура. да,можах,в 2ч се събудих и нямаше. Тя кво иска,на всеки час,или изобщо да не лягам...май второто. И кърма почти нямам,въпреки честото сукане. той дърпа, но не се пълнят достатъчно денем като допреди 2-3 дена.
оплаках се

# 155

Хайде на кафето, момичета  Hug

За стаите- нашите ще са в обща, не само поради липса на отделни, но мисля, че ще им е по-добре на първо време. А докато станат на 15-16...то колко ли ще се свъртат в тая стая, май само за спане  Rolling Eyes

Нов, по-голям апартамент в момента не ми е на дневен ред. Дай Боже, като станат по-големки(колкото да могат сами да си почистват ) да имаме възможност за по-голямо жилище  Laughing
Ама на целия калабалък да чистя и хангар-ц, мерси. Аз не!

За обувки навън- поръчах маратонки от Спортс-а( докато дойдат ще стане време за ботуши)  Twisted Evil. В къщи -по чорапи със стъпчици. Ако въобще си изтраят чорапите.  Някъде четох(ама къде е това някъде), че е не е хубаво глезените на прохождащото дете да са обхванати от обувките, защото ограничават възможността му да се олюлява и да се учи да пази равновесие,  крачето трябва да е максимално ненатоварено( най-добре босо) при прохождане.
Това със стабилния глезен било отживелица като разбиране (естествено много грешно)...един вид като ранното захранване  Mr. Green  

Месо още не съм дала на Жана. В голяма чуденка съм да давам ли...Имам възможност да набавя домашно, но...предвид моите съображения да не ям месо, как да дам на тях  newsm78

Дроб обаче още не съм давала на Ивайла ( не знам и някой да и е давал).  Някой по-назад му изтъкна прекрасната функция Wink и главен недостаък  Mr. Green

Днес ми идва инхалатора...Няма търпение да започна да правя инхалацийки на шушулките. Че да го преборим тоя скапан ларингит.
Обаче пак не се реших да ида на хомеопат. Просто в Стара Загора явно читав няма. ПИтах, питах...и се отказах  Tired
 Ама и децата са с една идея по-добре. В смисъл няма я лаещата кашлица, сополите отиват на пресъхване... Де факто трябва само лигавицата на ларингса да отбъбне. Седим и чакаме.   Praynig

ХУбав ден на всички, че се отплеснах много. Ама така е, като пиша през седмица, че и повече. И пак доста неща изтървах, ама после...с обедното кафе  Sunglasses

# 156
  • Велико Търново
Добро утро!

Адис, какво ли не давах за хремата: нукс вомика и алиум сепа, после пулсатила и апис менифика, после силицея, през цялото време съм промивала със физиологичен разтвор, Виброцил капах,  Бейби вака ползвах, ами не минава, бе. Вчера ми писна и почнах макситрола - еми с три накапвания и днес носа й е сух и няма секрети.

# 157
Привет, привет!   bouquet

Много силно гуш на всички болнички мами и бебчета  Hug 

chopi Калин изкара това, което в момента карате и вие, държа 39,5 цели 4 дни! Давах Панадол на всеки 4 часа, и като по часовник след тези 4 часа температурата пак на39,5! Беше доста омърлушен първите 2 дни, после живна. Давах витамин С, много течности и това е. Имаше първите 2 дни разтройство, което мина бързо  Peace Дано Емо бързо се оправи  Hug
Ох бягам, че съм на кормуване  Crazy

# 158
Добро утро!

Чопи, дано му минава брзо на Емчо и Краси стигна до 39.6, направо ми побеля косата. Както е казала и мама зайка, имаше леко разстройство в началото, но не като да ака често, а просто беше по-течно, когато акаше. Според док беше нещо стомашно и чакахме да мине като давахме Панадола и Нурофена с редуване.

Един въпрос: смятате ли да лишите децата си от дадена храна, поради причината, че вие не я обичате и ядете или както Мила е казала има съображения относно месото. Нямам предвид някаква изчанчена храна, а някоя голяма група като : месо, тестени или определени плодове или зеленчуци и т.н. ?

# 159
Добро утро!

Вчера бях на кола маска с Калина, че каките се бяха разбягали в този неучебен ден и нямаше на кой да я оставя. И това дете като изпадна в истеричен смях, не мога да ви опиша, а дръпне козметичката лентата и Калина се захласва от смях. Е, не искам да ви казвам как сме се смяли и трите със сълзи. Най-смешната ми кола маска досега!

Ние като малки сме спали в една стая шестимата (с наште) Mr. Green След това се преместихме в голям апартамент и се разпределихме по двойки. Сега вкъщи големите са в едната спалня, Калина е при нас. В момента строим къща и до година-две ще се преместим на по-широко. Там и трите ще си имат спални.

Отново сме със сополи, а утре сутринта заминаваме за Варна  Confused

Всички бързо да оздравяват  Hug

# 160
 Тонита, благодаря, признавам си, че първите две въобще даже не съм ги чувала  Embarassed
 А, за хомеопат и аз съм се замисляла, даже звъннах веднъж на един, уж добър, да запиша час и той още по тел. ми каза че щял да ми продаде коластра от новозенландски крави и водорасли и детето ще спре да боледува...това ми беше достатъчно да ме откаже, въобще не отидох...

Мама зайке, хайде скоро да се похвалиш с книжка  Hug

Миимаа, много приятна кола маска си имала, чувствам как следващия път ще се замислиш дали да не вземеш пак малката  Laughing

Последна редакция: вт, 25 окт 2011, 10:00 от адис

# 161
Добро утро!

Влизам само набързо.
Калина вече е на ДК. В събота взехме за първи път и тя си изяде всичко.
Черен дроб още не съм давала, но и от него ще си хапне  Mr. Green
Ако има възможност, децата ще са в отделни стаи.
Болничките бързо да оздравяват.
Чао и хубав ден на всички.

# 162
аз от позицията на само дете мога да кажа, че цял живот съм си мечтала да не спя сама в стая. тоооолкова ме беше страх да спя сама! всъщност още ме е страх Embarassed и все си представях какво би било, ако имах братче или сестриче, което да спи при мен и да си говорим като заспиваме...е, ясно е, че от пубертета нататаък става по-сложно, но все пак бих искала дара да има това, което аз не можах да имам.

аз продължавам да се ядосвам за изборите и ми е интерено колко от вас ще гласуват на балотажа?

# 163
Охх, да се наоплача и аз тогава.... И нашият е дивак... Едвам му сменям памперса... Постоянно рита с тия крака, нацелва ми операцията, стомаха...., полудявам ви казвам  ooooh!
А през деня на едно място не стои...  Naughty Все иска някъде да се катери и да се пребива... Или се опитва да се катери по мен....  Twisted Evil

Мамите с по-големи деца, кажете, кога по дяволите ще имаме малко мира?  Crazy

# 164
аз от позицията на само дете мога да кажа, че цял живот съм си мечтала да не спя сама в стая. тоооолкова ме беше страх да спя сама! всъщност още ме е страх Embarassed и все си представях какво би било, ако имах братче или сестриче, което да спи при мен и да си говорим като заспиваме...е, ясно е, че от пубертета нататаък става по-сложно, но все пак бих искала дара да има това, което аз не можах да имам.

аз продължавам да се ядосвам за изборите и ми е интерено колко от вас ще гласуват на балотажа?

И аз бях така, и все още ме е страх от тъмното и да спя сама, и аз съм само дете Simple Smile

Аз няма да гласувам на балотажа, нито за президент нито за местна власт.

За групите храни - всеки сам си решава  Peace

Общи условия

Активация на акаунт