ММ ми е обещал следващата есен да ходим в Германия, да видим. На мен Германия ми е отколешен мерак. Турция също. За повече не мисля за сега, защото ще стане страшно, тия две дестинации поне за момента са постижими. А и определено са ми мерак.
Добре, че бяха баховите есенции, иначе щях да се хвърля сигурно от 16 етаж.
Знаех, че ще боледува, но чак пък след 3 часа там
. Няма от къде другаде да е, сигурна съм.А колко е кисела...

Дари го кърмя сутрин,при приспиванията през деня,вечер и през ноща.Но нещо май малко ми се струва като количество мляко,отделно всеки ден яде я извара,я сирене или млечна каша
За твое съжаление ти най-вероятно си и най-доброто успокоение в тези моменти. Кучешките зъби са тежки.
Вариант е да си покриваш гърдите и да гушкаш. При Искрен работи, когато вече не издържам на безкрайното му сукане. Отначало се дърпа и реве, но после се кротва.
Дари го кърмя сутрин,при приспиванията през деня,вечер и през ноща.Но нещо май малко ми се струва като количество мляко,отделно всеки ден яде я извара,я сирене или млечна каша 
За твое съжаление ти най-вероятно си и най-доброто успокоение в тези моменти. Кучешките зъби са тежки.
Вариант е да си покриваш гърдите и да гушкаш. При Искрен работи, когато вече не издържам на безкрайното му сукане. Отначало се дърпа и реве, но после се кротва.
Иначе си поспивам около час - два сутрин (когато ММ ходи по-късно на работа)...взима Влади към 7 като се събуди и до 8-9 в зависимост от свободното му време се занимава с нея! След този сън...тооооолкова много си ги обичам и двамата, защото съм дремнала повече от час без да се будя! 
поздрав с парчето, чието кодово име е careener, т.е. килваща се/килната http://www.youtube.com/watch?v=lBLJZcXptTc&feature=related инак съм си просто Весела & нищо специално около мен. това за раз-весел-яване )))
така като гледам, май мерят с 1 -1,5 градуса по-малко, като е здрав Т е 34-35
Препоръчани теми