Първи сняг дойде, отмина, крачи смело ЯНУАРСКАТА дружина - 23

• 33 455
  • 737
  •   1
Отговори
# 270
Елч, вече не се продават, но можеш да попиташ родата дали някой няма живачен термометър. Те са най-надеждни.
Има в продавалника по 2 лв руски Simple Smile
Знам от момичетата, които мерят БТ Simple Smile

# 271

Чопи, дигиталния каква марка е

Geratherm, най-обикновен. само не ме питай живачния каква марка е Mr. Green

# 272
аз имам от новите еквиваленти на живачния и те определено са най-точни. проблемът е, че е трудничко да държиш 5 минути под мишницата.

защото останалите 3 (два нормални дигитални и един за чело) рядко мерят повече от 35,5. да не кажа, че досега не ми се е случвало.

в момента дара със спиртния (или какъвто е там) има 38,2, а с дигиталните между 35,3 и 35,6...а това си е разлика...

# 273
  • София
аз имам от новите еквиваленти на живачния и те определено са най-точни.

Елч, какви са пък тези

# 274
Аз меря с 2 и така засичах- единия живачен 5 мин под мишничката(кротуваше си), а другия 10 секундния на Чико с мекия връх в дупенцето, нямаше как трбяваше да проверя. Еднакво показаха и двата. Peace

А тези спиртните термометри, докато го свалиш ти се откача ръката от тръскане и все в някоя мебел съм го забила. Crazy

# 275
Елч, и аз съм мерила около 35градуса Т с него. И мислех,че нещо не е в ред термометъра,но явно не съм го била слагала правилно/точно,знам ли. Все пак два пъти ми показа над 39, и няколко над 37 и 38.
Тези за чело и ухо са скъпички,но мога и да се замисля дали да не взема. Тонита,какъв е твоя,доволна ли си?

# 276
аз имам от новите еквиваленти на живачния и те определено са най-точни.

Елч, какви са пък тези
ами изглеждат точно като живачните и са на същия принцип, но вътре не е живак, а някакъв спирт или нещо такова. и наистина малко трудно се свалят Simple Smile

# 277
За храненето - попара от половин сухар с вода и сирене, половин краставичка, 5 зърна грозде и 2 стръка целина за цял ден и кисело мляко няколко лъжици. Ама суче 5-6 пъти, кога да огладнее  Laughing Не се притеснявам. Расте си, макар и по малко.
За пътуването с бебе - ами приключение си е. За нашият случай - просто се настройваш, че 25 часа няма да мигнеш и ..... стискаш зъби. Ако е за кратко 2-3 часа няма проблем.
Вчера правих меденките на Еления и като ми стана едно носталгично по бременните времена - мммм.
БубеHug прегръдки  за утеха. И тук е същото военно положение. ММ става няколко нощи и при поредната N-та нощ се развихри да сглобява преносимото легло в коридора, накрая взе спалния чувал и се изнесе на пода. И само вика да направя нещо, че съседите щели да извикат полиция, че по цяла нощ реве това дете и щели да ни я вземат и такива ми ти щуротии по нощите. Добре, че нямаме 16-ти етаж  Mr. Green
Термометър - ползвам дигитален на Браун, който мери за секунди в ушето (може и докато спи), верен е.

# 278
  • ул. "Мечтание"
Стискай зъби, Бубе, щом излязат зъбите ще спите (надявам се)!  Hug Peace За твое съжаление ти най-вероятно си и най-доброто успокоение в тези моменти. Кучешките зъби са тежки.  Tired Вариант е да си покриваш гърдите и да гушкаш. При Искрен работи, когато вече не издържам на безкрайното му сукане. Отначало се дърпа и реве, но после се кротва.
Добра идея е да я оставиш малко на тати и да поспиш за да си възвърнеш малко силите. Ще се почувстваш по-добре и ще приемеш нещата по-леко. Прегръщам те.

За съжаление и това с покриване на гърдите не се получава. Гушкам я, пея й, по скоро само тананикам нещо мнооооооооооого тихо (това по принцип винаги я успокояваше), за биба или шише и дума не може да става....така или иначе не заспива без да я кърмя! И то какво кърмене пада....около 15-20 мин яко сукане, независимо, че нищо няма вече...усещам я как се успокоява на гърдите ми просто! Нощем не ми се иска да го будя ММ да я приспива той, защото денем е на работа...но определено, тази вечер ще опитаме и ако се успива за 2-3 мин при него....жална му майка! Той ще става  поне 50 % от времето Whistling Иначе си поспивам около час - два сутрин (когато ММ ходи по-късно на работа)...взима Влади към 7 като се събуди и до 8-9 в зависимост от свободното му време се занимава с нея! След този сън...тооооолкова много си ги обичам и двамата, защото съм дремнала повече от час без да се будя!

На теб може да ти се струва вечност, но 15-20 минути активно сукане не са кой знае какво. Споко такъв филм "в цицата вече няма нищо" нЕма, докато цока, гърдите продължават да произвеждат мляко, колкото повече суче и са празни гърдите, толкова повече се произвежда. дето има една приказка "Ако пазиш (гърдите пълни) губиш (млякото)."
През деня как и какво яде, колко често суче? И как спите, когато я приспиш нощем местиш ли я в леглото ѝ или я оставяш при теб?

Ние нямаме термометър!  Whistling Crazy

Аз мислех да си мълча, ама за успокоение на някои мами да кажа - както Искрен в началото на захранването ядеше като разпран, сега количествата твърда храна, които поема са си направо символични. И това е нормално, не се притеснявайте!  Hug

Последна редакция: ср, 26 окт 2011, 21:41 от Нощни очи

# 279
  • Велико Търново
Термометъра ни е Thomson. Много съм доволна.

# 280
  • Пазарджик
Привет и от мене!!!
Елч,бързо да и минава на Дара и дано не вдигате Т.Момичетата са ти дали доста съвети(за течащия нос) ,аз мога да добавя ,че слагам на Нели възглавничка като спи,да е малко повдигната ,все си мисля ,че и помага да не се дави.А за термометъра ,след няколко неуспешни опита ,помолих нашите да ми донесат от Америка.Малко съм ги озорила ,че те там са по Фаренхайт,но сега имам един електронен и един спиртен .
Пепинка  Hug да минава бързо и при вас това положение Praynig

Ети
,браво за килцата

Вчера моята баба ми даде тиква за тиквеник,да ама само аз го ям и  заради мене няма да правя,щото ми се лепи на Дто.Та я нарязах,сварих и запекох с захар във фурната,парчетата които бях предвидила за Нели с фруктова захар.Та дребчо омете едно парче за раз бройки и то след като беше яла.Това не го бях яла от много години и бях забравила колко е вкусно.

Последна редакция: ср, 26 окт 2011, 22:29 от tuty1

# 281
Ах, Нощни кооолко много ми липсваше само  Heart Eyes Hug Heart Eyes

И при нас храненето с твърда храна не е постоянна величина - ту го има, ту го няма.  Laughing На настроения е. И определено е на светлинни години от тези 200 грама  Crazy

Защо толкова ги мислите тези термометри.За мен важно е да знам дали е много над 38. А с какъвто и да мерите, все ще ви покаже Peace

Ноеми, приказка голяма е  Grinning

Тути, у дома само Дани и аз ядем тиква. Печена не съм предлагала, но пък тиквеник ( само за него, аз не ям) си опита няколко хапки, което за него си е добре Simple Smile

# 282
Пак да хвърля в тъча  Laughing Аз меря с уста - най-вярно показва  Laughing Имам живачен, електронен и инфрачервен  Crazy , но устат е най-вярна. Стори ли ми се че пари е над 38,5  Mr. Green

# 283
Пак да хвърля в тъча  Laughing Аз меря с уста - най-вярно показва  Laughing Имам живачен, електронен и инфрачервен  Crazy , но устат е най-вярна. Стори ли ми се че пари е над 38,5  Mr. Green
Peace Peace Peace

# 284
  • Пазарджик
На пълно съм съгласна с тебе,знам ,че най правилното място е на слепоочието.

Общи условия

Активация на акаунт