Първи сняг дойде, отмина, крачи смело ЯНУАРСКАТА дружина - 23

• 33 411
  • 737
  •   1
Отговори
# 420
Добро утро!

Emilly1212, мерси за кафето. Не спахме лошо тая нощ. Имате ли представа как се наглася режима на бебчетата по новото време? За спането ме интересува най-вече. Тази сутрин стана в 6ч. по старото време. Ами утре?

Адис, не съм се ориентирала още. Мотам се нещо.

А киви откога може да се дава, че имаме реколта?

Последна редакция: нд, 30 окт 2011, 09:10 от dimara

# 421
  • sofia
Благодаря на всички относно ревовете на Лия. Тази нощ нещата бяха по-добре, веднъж се събуди и се укротихме доста по-бързо и безболезнено. Сутринта обаче стана в 6.30ч.

Относно режима, аз се водя по бебето. Когато и се доспи започва да си търка очетата, само ще видим довечера в колко ще иска да ляга. Дано не е в 19ч, че сутринта ще цъфне в 6ч.

Мелона, точно защото е зима искаме да ни е топло и хубаво. Хич не обичам студа.

# 422
  • София, Лагера
Ха добрутро!  Party
Аз вчера рестартирах порядъчно. Сбрахме се на гости на една дружка 9 майчунгели от другата отчетна с 12 деца  Twisted Evil. Апартаментът е голям, има 2 детски стаи и съответно не видяхме очите на хлапетиите. И падна едно кудкудяканееее  Party

Ну Заяц, как ще отегчаваш, аз попивам, попивам... и събирам идеи  Rolling Eyes

Тути, обожавам Родопите, в т.ч. и Чудните мостове! Моят бик не е чак толкова седящ и доста сме обикаляли там, две поредни години си изкарвахме отпуските, пътувайки от Мелник до Ивайловград Peace. Изръчкахме всички помашки села, които ги има и няма на картата, спахме където замръкнем... много хубаво беше!!!

МарияП, пожелавам ти да отидеш на всичките тези местенца! Египет е доста достъпен като цена, поне в сравнение с другите дестинации (Мексико е 5-6 пъти по-скъпо)

Елч, аз да кажа като Бай Ганьо  Mr. Green "Какво и е на Виената - улици, хора"  Embarassed Whistling

Ноеми, вие по принцип на тези чудесни дестинации заедно ли сте ходили? Обича ли да пътува ТМ? Защото по принцип ако имате пари, време и кой да гледа децата, сигурно наистина не му се ходи на човека.
Ами не, обикалях с бившия ми мъж (аз имам предишен брак). Но, тъй като съдбата често се ебава, така се получи  Laughing. За мен най-хубавите неща в живота са децата и пътешествията. Бившия не искаше деца (затова се и разведохме), настоящия не иска да пътува...
Иначе и време, и пари, и желаеща да гледа децата баба... Tired

Мелона, аз искам да го заведа в Куба, защото на него ще му е интересно. Никакви плажове не ща, само по градчетата и селцата бих обикаляла, животът там е... толкова различен!!!! Ама магаре, бреееее  Angry cry

Димара, каква реколта киви? Rolling Eyes newsm78. Иначе аз съм давала, но ни Тервел го обича, ни Пресиян.

# 423
Гледаме си киви на двора.

# 424
Добър ден!

Емили, благодаря за кафето  Hug  Определено си спахме добре.

Мелона, яденето с пръсти не ме притеснява, но до преди два дни си ядеше много добре със лъжицата /е не сама де  Grinning /. Сега с лъжица е съгласна да яде само попара и кремчета, а за яденето трябва да топна залче хляб в яхнията и да и го дам с пръсти в устата. А иначе и тя не обича натуралното авокадо, но акого го прибавя към друга храна няма проблеми.

Димара, нямам идея за кивито, но и на мен ще ми е интересно да науча. Я кажи как го завъдихте това киви.

Отивам да гласувам, до по-късно  Hug

# 425
Станали сме в 5.30 по новото време, какво ще правим довечера не знам  Crossing Arms

От няколко дена детето ми не е моето, кара се, врещи, крещи, бие  Shocked луди ни прави.
Вечер не ще да заспива, приспива ме се и като я сложа в леглото и се надупва, застава на 4 крака и ми се хили. Снощи заспа в 23.30, като това не и попречи да мрънка в 2, в 4.30 и в 5.30 да стане окончателно  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

Димара, не знам кога може да се дава, но то хем мъхесто, хем със ситни семки. Аз ако не го обеля хубаво и ми се изприщва езика ако остане 1 мъхче.

Иначе кивито е като асмичка грозде Simple Smile
И май се садяха мъжко, женско, мъжко, женско, за да се опрашват, но ние не успяхме да хванем, много е трудно. А на една приятелка през 5 къщи надолу такава чудна асма стана  Crazy

# 426
привет и от мен.
минавам само да се запиша.
нямам време да се включвам по актуалните теми.
напоследък всичко лошо,което можеше да ми се стовари на главата се случи Tired

за анкетата-когато сама реши.
бягам по задачки.хубав ден на всички ходещи и неходещи патенца Flutter

# 427
Точно, сади се мъжко и женско. Само женското дава плод. Ние ги взехме от разсадник. Първото ни женско не се хвана, но второто - да. Ама минават няколко години докато почнат да дават цвят.

# 428
момичета забравих да напиша най-важното.
баща ми е в болница.заговорих се с невролога и той ми каза,ако се налага да давам на детето някакво болко-температуро-и така нататък-понижаващи,да чета листовката за съдържание на ибупрофен. и ако има-да не дава на детето в никакъв случай.бил много вреден са стомашната лигавица- цитирам доктора "корема отвърре става все едно е стрелян с пушка"
това от мен набързо.изчезвам.

# 429
  • Сандански
Добро утро гласуващи и негласуващи девойки!
Успяхте ли да се наспите с новото време,защото Божидар си се буди по старото време т.е. в 5.30 по новото Twisted EvilПоловин час след него и батковците се излюпиха и познайте кой го забавлява,за да си поспим ние с ММ до към 8 Whistling

Ноеми мерси,и аз се оглеждам за Египет(знам че около февруари месец било най-хубаво),но дали ще ме огрее Rolling EyesА на тебе пожелавам да посрещнеш Нова година в Куба Hug

Киви при нас и в Петрич се отглежда колкото щеш.Ние не сме си засадили,но трябва да пусна мухата на свекъра или на баща ми - имат и място,и време и желание да се занимават.Иначе в къщи си гледаме лимон - ами нищо общо с купешките!А кивито от кога може да се дава не знам,но май Бубето даваше на Влади изчистено от семките,нека да каже Peace

Нурофена не е ли с ибупрофен Thinking

# 430
гласувахте ли, мацки?
аз още не съм и ме гложди. много изпълнителна гражданка съм, ей Simple Smile
днес съм решила да отида със слинга, дано да няма големи опашки.

дара се събуди в 8 без 10, но затова пък в ужасно лошо настроение, което рядко й се случва.
и на мен ми е интересно дали ще има адаптивен период заради смяната на времето.

# 431
Елч, аз вече гласувах. Тук няма нищо общо с миналата седмица, няма никакви опашки, минах веднага.
Кали се събуди в 8 и 30, по новото време. В добро настроение е. Изпи си млякото и пак заспа. Стана преди малко  Whistling

# 432
  • sofia
Това, че няма хора по избирателните секции не ме радва, резултата пак ще е плачевен. Аз ще гласувам по-късно.

# 433
Той все ще е плачевен, с тези кандидатпрезиденти  Laughing

# 434
Това, че няма хора по избирателните секции не ме радва, резултата пак ще е плачевен. Аз ще гласувам по-късно.
и мен това ме притеснява
но поне ще се успокоявам, че по-малка част от българите са заслепени...

Общи условия

Активация на акаунт