Първи сняг дойде, отмина, крачи смело ЯНУАРСКАТА дружина - 23

• 33 412
  • 737
  •   1
Отговори
# 435
Аз днес няма да гласувам, тези двамата не са алтернатива за мен, да избираш на принципа " по малкото зло" всъщност не е избор за мене.

Плевнелиев го намирам за свестен човек, който обаче ми се струва, че е жертва на нечии болни политически амбиции всичко и на всяка цена. Ще го употребят и после ще се освободят от него, когато не им е нужен. В Бсп поне се подкрепят.
Но пък като видя бате Ламбо ми става още по-зле. Тоя човек що не вземе да си гледа киното, както се казва в една реклама. А пък като видя ужасния им анти клип за това как ги било срам... Е че то по тяхно време всичките тези неща бяха същите- пенсиите пак бяха ниски, пак събирахме пари с смс- и и т.н. Сега ги е срам, пък тогава не ги беше срам

Та айде този път ще ме прощават, ама аз в този цирк не искам да участвам. Хич не ме е еня, да става, който иска президент. То кусура ни и президента

# 436
Той все ще е плачевен, с тези кандидатпрезиденти  Laughing
smile3521

И аз като Елч искам големи градове, хора, цивилизация - Ню Йорк, Токио, Лондон  Heart Eyes

# 437
Гласувах.
Обаче странен вот направих. newsm78......изкукуригала държава сме и гласуването ни е ....парадокс както и самата система.На местно ниво гласувах против Герб,а за президент за Герб?! Confused.....и в двата варианта се опитах да избера по-малкото зло.
Баси дават ми 2 развалени вмирисани манджи и аз трябва да избера коя да изям,че по-малко да повръщам. Sick....Лирическо отклонение-Извинете. Blush

# 438
  • София, Лагера
Отивам сега да гласувам... направо не знам за кого по-първо да си дам вота, при тез прекрасни кандидати...  #Silly
ама, пусто, ще се чувствам гузна, ако не гласувам...

# 439
И аз гласувах.
Моя кандидат пък си ме кефи  Mr. Green (за президент иде реч)
С местната власт малко трудно, но... пак гласувах.
И при нас нямаше никакви опашки, за няма и 5 мин. минах, а миналата седмица чаках около час и половина.

# 440
  • Пазарджик
Гласувах и съм доволна ,че го направих,Лукче за съжаление сме в цирка .

Люба дано това да е последната такава нощ,ужасно е когато не можем  да помогнем на мъниците,колко пъти съм се молила болката от Таня да се прехвърли на мене ,ама няма как.
Ноеми  Hug

За кивито ,знам ,че може след 7-8 месец.Но аз не съм давала,щото не обичам и не съм се сещала Embarassed

# 441
Да усвежим малко настроението! Party
 Колажчетооооо!!! http://dox.abv.bg/files/listtree
А ако не става така ще го просна след малко като огромно пране
. Grinning

# 442
  • Пазарджик
Еления аз не го отварям Sad

# 443
И аз не го виждам.

# 444
Здравейте и от мен!
Димара, давах на Дани киви преди около седмица. Прие се много добре, хапна си доста, а после акото беше пълно с черни семки. Нямаме обриви или други наченки на не добра реакция.

И на мен ми е интересно кога ще свикнем с новия режим. Засега всичко си върви по стария.Ако не друго, поне по-рано ще заспи  Laughing

Еления, и аз не го виждам.  Peace

И ние гласувахме рано - рано. И ние за по-малкото зло, но на местните фаворита ми остана и си пуснах гласа за него.  Peace

# 445
 Здравейте девойки!

И аз гласувах, нямаше никаква опашка, но от близки източници разбрах, че активност има, просто този път става много бързо.

Ивайла заспа преди малко  ooooh!, днес бая се умори, не искам да си помисля в колко ще се събуди утре...

Владка, дано нещата са поправими и скоро всичко е наред  Hug

# 446
Да се оплача, днес заведохме кучето на хотел и след 1,5 часа се обадихме да ходим си я приберем. Тя, че е неродовна, нередовна е. Обикаляла оградата и искала да си ходи. Какво ще я правим не знам  Tired. Няма кой да я гледа Cry.

# 447
  • В две тъмни очички
Еййй, хора , здравейте  Hug

По новото време ще е като по старото....има няма за 2-3 дни ще се нареди всичко.... Започнете да преспивате детето на обяд с един час разлика и готово!  Влади днес се събуди в 7 и вместо в 11 да я приспя я сложих да спи в 12... Ние обаче не сме критерий тъй като тя започна да спи по веднъж на ден  ooooh! Я да си сверя часовника - Колко спят вашите деца?. Мисля, че е прекалено рано, за спане по веднъж на ден, ама не мога нищо да направя. Опитвам се следобед да я слагам да спи, а тя не иска, само ми се хили и се върти, също така никакви признаци на сън - нито е кисела, нито си търка очите  Whistling Как ще я караме така...не знам!

И сега да се похваля - шушумигата ще става лекарка  Heart Eyes

# 448
  • sofia
Бубе, много е сладка Влади. Да ви е жива и здрава.

# 449
Честит ни президент-пеперудка  Party Mr. Green
Гласувах, ма явно не е имало смисъл  Whistling

Бубе, честита ви лекарка  Flutter

Ноеми, вие по принцип на тези чудесни дестинации заедно ли сте ходили? Обича ли да пътува ТМ? Защото по принцип ако имате пари, време и кой да гледа децата, сигурно наистина не му се ходи на човека.
Ами не, обикалях с бившия ми мъж (аз имам предишен брак). Но, тъй като съдбата често се ебава, така се получи  Laughing. За мен най-хубавите неща в живота са децата и пътешествията. Бившия не искаше деца (затова се и разведохме), настоящия не иска да пътува...
Иначе и време, и пари, и желаеща да гледа децата баба... Tired

Според теб възможно ли е ТМ да свързва пътуванията в чужбина (или поне на определени дестинации) с бившия ти съпруг?  Ако му предложиш някоя дестинация където не си ходила, може би ще склони.

И един въпрос към Софиянки . Не сте ли мислили за празнуване на общ рожден ден в клуб? Имам познати от други отчетни които направиха така и бяха много доволни.

Общи условия

Активация на акаунт