В ПЕТИ КЛАС всичко ново е за нас - тема № 32

• 72 580
  • 737
  •   1
Отговори
# 510
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Ох, не мога да не споделя с вас, какво ми разказа преди малко синът ми. Питам го какво правят (с двама приятели са у дома, а ние живеем в къща). Отговаря ми "Изпитание за мъжество"  Mr. Green, което се състои в това кой ще издържи да ходи най-дълго бос по снега. питам аз: "И кой се оказа най-мъжествен?". Ха, познайте - котаракът Алекс  Mr. Green Laughing

Хахаха, много сладко.   Joy

Нашето тържество е утре. Часовете ще са по 15 минути и след това ще си разменят подаръците и ще хапват пица и кола /събираха пари и класната ще купи почерпката/.
Тази година нищо не са украсявали, защото нямат класна стая и госпожата не им е позволила да украсят салона по физическо.  Confused

# 511
  • София
Моят синковец не мога от снощи да го отлепя от компютъра - бил вече ваканция и изобщо не го интересувало - трябвало да наваксва с игрите ooooh!

И като капак, ако някой се явява на олимпиада по математика на 6.01 пак сам ще се подготвя.
Ама тя нали беше на 19.12?

# 512
И като капак, ако някой се явява на олимпиада по математика на 6.01 пак сам ще се подготвя.
Ама тя нали беше на 19.12?

В Пловдив е на 06.01  Peace

# 513
  • София
Честита Коледа на всички! Hug

Едва я намерих темичката назад из страниците! ooooh!

Как са петокласниците? Как минава ваканцията? Hug
Моят петокласник в момента се вълнува основно от получените подаръци за Коледа и за именният си ден-25.12. Mr. Green и домашните ще има да почакат при него. Laughing
Да споделя и с вас. Един много успешен подарък за него беше ето тази оранжерия.
Сега чакаме всеки ден да поникне нещо или поне да даде признаци на живот. Mr. Green
Другата успешна покупка се оказа играта:
Вчера сме играли от 4,30 до 7 часа вечерта без прекъсване. Crazy
Преведена е на руски, немски и английски и съм му обещала, че като напредне много със българските отговори, започвам да му чета въпросите на немски. Mr. Green
Кои бяха вашите успешни подаръци? Thinking

# 514
  • София
Весела Коледа!
Моят син беше най-щастлив заради новите футболни бутонки. Сега е на вилата и там, с едно свое приятелче са си разменили подаръци - някакви книги за римляните. Баща ми им ходи по акъла и само дялка я мечове, я брони. Напоследък събира тасове, които преработва в щитове  hahaha.
копче, пиши, като изкарате някаква реколта  Laughing.
Аз съм се сетила на Айяла за мъжествената котка  Joy!

# 515
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Честита Коледа! Здраве, щастие, късмет и много топлина в домовете и сърцата!

Моята девойка се зарадва най-много на книгите и на едни ролери Орбитуийл - по цял ден се пазари да ги покара в коридора, шумът е просто умопомрачителен, почти съм сигурна, че съседите отдолу са се самоубили  Mr. Green, въпреки че не й позволявам да ги кара повече от 5 минути.

# 516
  • Пловдив
Весела Коледа!  Hug

Да се похваля: излязоха резултатите от състезанието по български "Св. Иван Рилски".
Петокласничката е на трето място.  bowuu

# 517
Весела Коледа!  Hug

Да се похваля: излязоха резултатите от състезанието по български "Св. Иван Рилски".
Петокласничката е на трето място.  bowuu

Браво на нея  smile3501  моята е доста назад  Embarassed

# 518
Честита Коледа! Hug
Здраве, щастие и късмет!

Бенджи, честито!  bouquet

# 519
  • Карлово
Весели празници!
*Бенджи* поздравления за представянето!

На темата за подаръците. Навсякъде се разнасят за да се покажат. До последно се вълнуваше, че ще получи я дреха, я някакъв друг практичен подарък и тършуваше из къщи да открие съкровищата. Едни комплекти за изработване на гривни, други за декориране на косите, един гоблен с мъниста, комплект за изработка на музикални инструменти, телескоп...... се оказаха най-атрактивни.

# 520
  • дядовата ръкавичка
Честита Коледа! Мир, любов и светлина!

Браво на момичето на Бенджи!

Аз съм се сетила на Айяла за мъжествената котка  Joy!

Котакът наистина се оказа един от най-мъжествените екземпляри у дома. Лигавото ми момче направи сцена навръх Коледа - избяга в стаята си да страда, защото не му харесвали подаръците .... направо ми идеше да го напердаша за пръв път в живота. Един от подаръците беше Бедлам куб, който 3 дни безуспешно се опитвахме да наредим.

# 521
  • София
Лигавото ми момче направи сцена навръх Коледа - избяга в стаята си да страда, защото не му харесвали подаръците .... направо ми идеше да го напердаша за пръв път в живота. Един от подаръците беше Бедлам куб, който 3 дни безуспешно се опитвахме да наредим.
O, нищо ново! Stop
И при нас се получи така с ей този подарък, лично избран от мен:
Мислех, че ще му е интересно и пр. но...не! Нищо подобно!
Добре, че бяха другите подаръци, че да "смекчат" обстановката, че иначе,  не ми се мисли...
Обявих, че отказавам вече да му купувам играчки-защото не ги харесва или не знае, как се играе с тях. Няма да купувам и книги-там няма кой да ги чете Naughty, та, освен дрехи-на които се сърди, не ми остана фантазия вече с тези подаръци. ooooh!

# 522
При нас подаръка се хареса и то много! Нооо само докато по Скайп нейната дружка (всъщност съседчето от по-горния етаж) не и каза че на нея родителите и купили подарък за 100лв. Та като разбра нашата че подаръка които сме и купили струва горе долу 1/3 от 100лв. и вика лелее колко евтин подарък сте ми купили  Rolling Eyes и като знам че това е под въздействието на онова дете...ей такива дружки хич не ми харесват - що за мислене имат тези деца. Какви са им ценностите? Изнесох една лекция за ценностите отново, но дали ще се вразуми?
Добре че брат и е малък още и всичко му харесва - е поне първия ден  Laughing

# 523
  • София
Добре, че при нас подаръците бяха разнообразни - и дреха/която намирам за практична/, някакви топ модели/малко бебешка/ и карта с памет за телефона /най-якият подарък/, та тинейджърката беше доволна. Малкото братче се радва на всичко, независимо колко пари струва.

# 524
  • sofia
Еха, доста ви бях изпуснала пак.. Честита коледа и Весела Нова Година на всички! Дано през 2012 има много сбъднати мечти!
Нашия подарък беше китара - ще отглеждаме Хана Монтана в Бг вариант  Laughing Отдавна ни врънкаше девойката и сега от януари ще тръгва в читалището на уроци .. Ще видим колко ще й трае ентусиазмът, а и нашите уши и нерви също  Laughing
Иначе първата седмица от ваканцията й дадохме да разпусне и съответно тя по цял ден виси на компютъра. След празниците обаче ще я стягам да почва да преговаря по малко, че при тях всички класни са ги оставили за януари и сигурно ще ги подпукат от първия ден още.. Но това чак догодина  Wink Хайде весело посрещане на всички ви! Hug

Последна редакция: пт, 30 дек 2011, 23:27 от pasta

Общи условия

Активация на акаунт