В ПЕТИ КЛАС всичко ново е за нас - тема № 32

• 72 585
  • 737
  •   1
Отговори
# 495
  • Русе
днес са ни върнали класните - 6 по математика, 5+ по БЕЛ. ееее щом със Стратиев се справихме.  bowuu Грешките - неразбирането на текста, от където идва неточност - направо бисер  Laughing, много се смях и два нови абзаца - нов ред. Доволна съм.

# 496
  • Карлово
И според мене представянето по БЕЛ на ТОВА произведение е чудесно.
Поздравления.

# 497
  • Русе
Благодаря  Hug и аз така мисля.

# 498
  • Русе
побут, къде се загубихте. ще празнувате ли. какво купихте на госпожите. нашите деца ще ходят на дискотека и ще си разменят подаръци. утре ще сурвакат цялото училище - нали са зайци - големите им приготвили изненади.
вчера спечелили конкурса за най-добре украсена стая - получили торта - голяма радост.
изобщо много добре са го организирали - не очаквахме. децата много се радват - днес ще правят торта за друго състезание. даже отивам да нося течен шоколад Laughing
Браво на госпожата и на ръководството - хубаво е да има традиции и децата да са включени в тях

# 499
Нашите ще празнуват утре в училище, ще си разменят подаръци, купиха и на госпожата - коледна звезда и керамична рисувана саксия  Peace ще си носят почерпка  и ще си направят дискотека   bigdance2, а днес имат два теста  Mr. Green, класната по математика беше вчера , още не знам резултатите  Whistling

# 500
  • Карлово
Нашите най-вероятно няма да спечелят за най-добре украсена стая, понеже момчетата са работили по въпроса, т е парите са били у тях. От нашия клас и да има момчета естети не са се изявили. Правиха момичетата и снежинки и венец коледен, но основното......
Ще празнуват в класната стая, класният е горд, че сами се справят с всичко, без негова помощ.  Crossing Arms
От догодина щели да са все по заведения, затова за последно в класната стая. Mr. Green
Подаръци ще разменят днес ще пазаруват с други момичета и на класния ще изберат подарък - отново САМИ.  bowuu
И като капак, ако някой се явява на олимпиада по математика на 6.01 пак сам ще се подготвя. newsm09
Резултатите от класните по математика и БЕЛ, и от контролната по география ще разберем след ваканцията. Все пак какво е Коледа без добро настроение. newsm47

Последна редакция: чт, 22 дек 2011, 15:51 от chatNoir

# 501
  • София
Резултатите от класните по математика и БЕЛ, и от контролната по география ще разберем след ваканцията. Все пак какво е Коиледа без добро настроение. newsm47
Да и аз така смятам! Laughing
Моят син е силно притеснен, да  не би да му развалят с някой лош резултат празниците. Че вчера след класното по математика бая беше по увесил нос.
Както беше щастлив след 6цата по ЧП, изведнъж на другият ден след класното по математика увехна. Не му стигнало времето да реши последната задача, ама и за някои други задачи не бил много сигурен. Wink

# 502
  • дядовата ръкавичка
Резултатите от класните по математика и БЕЛ, и от контролната по география ще разберем след ваканцията. Все пак какво е Коиледа без добро настроение. newsm47

Laughing

Нашето тържество мина набързо днес. Сега вилнеят с двама приятели у нас. Утре е ежегодния коледен базар.
Но това са неща, които така или иначе се случват всяка година по Коледа  Wink. По-интересното е, че вчера учителката по природа ги води в Химическия факултет на .... не разбрах точно какво, но е имало супер интересни опити и демонстрации. Синът ми не спира да говори за това, по-интересно било от цирк  Wink. Та сега хита е, че ще става химик.

# 503
изведнъж на другият ден след класното по математика увехна. Не му стигнало времето да реши последната задача, ама и за някои други задачи не бил много сигурен. Wink

И на дъщеря ми също не й стигнало времето за едното подусловие и резултатът е налице  - 5.75 на класното  Wink

# 504
При нас децата си направиха анкета какъв подарък да купят на класната и резултатът е коледна звезда и книга. Организирали са си тържество с кратка програма и са се уговорили кой какво ще носи за общата почерпка ( моят син е в групата по напитките  Grinning). Ще си разменят и подаръци. Всеки знае дали ще подарява на момче или на момиче, но не знае на кого точно ( теглили са от списък с псевдоними) и  ще се разбере на утрешното тържество.
Часовете им утре ще са по 30 минути.
Миналия ден се прибра с една торба коледна украса. " Големите" ( 9 клас) им провели викторина на коледна и новогодишна тематика и за всеки верен отговор наградата била някаква играчка за украса. Така че и в нашата гимназия забелязвам грижа за най-малките.  Grinning
Иначе при нас зимата вече дойде. Температурата е около нулата, снегът не спира да вали и вече се е натрупала снежна покривка поне 20 см.

# 505
  • София
изведнъж на другият ден след класното по математика увехна. Не му стигнало времето да реши последната задача, ама и за някои други задачи не бил много сигурен. Wink

И на дъщеря ми също не й стигнало времето за едното подусловие и резултатът е налице  - 5.75 на класното  Wink
Че това си е повече от отличен резултат! Hug
Аз не смея да се надявам и в най-смелите си мечти на такъв! ooooh! Praynig
 Математичката им е безпощадна! ooooh!

# 506
  • Карлово
Като коментирахме възможностите за подарък на класния, у нас много се чудехме какви са интересите на г-на. Весето реши, че сигурно сборник по математика ще го зарадва най-много. Joy
Отпадна тази идея.
Сега се е прибрала след пазаруването, цялата подгизнала, отиде с маратонки на училище, и измръзнала. Баща и я спасявал с гореща вода за краката. Hug

# 507
  • дядовата ръкавичка
Ох, не мога да не споделя с вас, какво ми разказа преди малко синът ми. Питам го какво правят (с двама приятели са у дома, а ние живеем в къща). Отговаря ми "Изпитание за мъжество"  Mr. Green, което се състои в това кой ще издържи да ходи най-дълго бос по снега. питам аз: "И кой се оказа най-мъжествен?". Ха, познайте - котаракът Алекс  Mr. Green Laughing

# 508
  • София
 Joy Joy hahaha Joy
Страхотно  Joy

# 509
  • София
Котаракът Алекс ще има какво да разказва на внуците си  Joy Joy Joy!

Общи условия

Активация на акаунт