В ПЕТИ КЛАС всичко ново е за нас - тема № 32

• 72 396
  • 737
  •   1
Отговори
# 690
  • Пловдив
Днес в училище са им казали, че 95% ще имат ваканция от сряда.

Мойта е с 5 шестици и 4 петици...
Доста добре, като се има предвид, че е в ново училище и беше много стресирана в началото.

baibibi, кви са тия недомислици?! цццц.... #Crazy

# 691
Бясна съм, ама не знам на кого да си го изкарам.
Свиркай си! Да, наистина, свиркай си и приемай по-леко недомислиците и малоумията на едикойси. И най-вече, научи децата си да имат подобно отношение.

Ако дъщеря ми се прибере вкъщи разстроена и започне да се тръшка по пода, ще се притесня, и то много. Но не за ония, които споменаваш, а за НЕЯ самата и за нейното психическо и емоционално състояние.
Ако това се случваше с мое дете, със сигурност, то утре щеше да отиде с ненаучен урок по история. Peace

# 692
  • Русе
нашия кмет пък не е добре - навън фортуната е толкова голяма, че възрастен мъж (в момента пред очите ми) едва мърда по улицата, а децата - на училище. моето беше болно в събота и неделя и изобщо не благоволих да го пусна нито вчера нито днес. в събота в училище умрели от студ - имаха кръжок. учи си в къщи - ще и взема бележка от личната.
baibibi, много навътре ги  вземаш нещата, те си спят хората, к`во им пука твойто дете дали е стресирано или не. просто я упокоявай в такива безмислени ситуации. Peace Hug
нашите бележници щели да го дадат утре на родителска среща.

# 693
Ние стигнахме сутринта до училище пеш. Малката я закарах на шейна. Предимно така я връщам оттам напоследък. Ходих до класа на брат й, защото трябваше да видя класния. Почти всички деца бяха там, само три деца ги няма. Бележниците - днес. Те са с почти същата програма, нормални часове, не са намалени. От днес им стартират проектите.
baibibi, и моето дете щеше да отиде с ненаучен урок. Peace

В нашия квартал е пълен ужас. А снегът усилва!

# 694
  • дядовата ръкавичка
В 9 ч. тази сутрин не бях успяла изобщо да напусна квартала. Два часа ринах сняг на улицата и бутахме с мъжа ми закъсали автомобили. После и мене ме бутаха  Sunglasses. Нашите вътрешни улици по традиция не се чистят никога и скоро ще бъдем под пълна снежна блокада.

И моят син днес трябва да е на първото си занимание "Полезна математика" по проекта, който стартира този срок. Искал да ходи и на някакъв кръжок по Природа, вероятно и на футбол ... не знам как ще смогва с всичко това, особено в съчетание с втора смяна.
Програмата им е добра, балансирана, като изключим, че имат 2 дни с по 7 часа, в които ще приключва в 19:00 и най-рано 19:30 ще е у дома.

baibibi, моите не са от най-амбициозните и старателни деца, но и те отвреме-навреме изпушват от свръхнатоварване и стрес.

Последна редакция: вт, 07 фев 2012, 13:11 от Айяла

# 695
  • Русе
гледайте нашия Кмет какво роди http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=850568, кой стигнал стигнал другите да му мислят - едните на у-ще другите - не - що за глупост - какво ще стане ако ги спрат за 2 дни всички докато се уталожат нещата и после да си продължат заедно материала.

# 696
  • София
В нашето училище от днес до края на седмицата часовете започват от 09ч. Hug
Съвсем друго е детето да спи до 8, а не да става в 06:30ч. в най-големият студ. ooooh!
Вместо в 17ч, децата ще приключват в 16ч.-1-4клас и 5клас-в дните в които имат следобеден немски език.
Синът ми от вчера е със запушен гъгнещ нос, и от тази сутрин и с температура. Ще си го оставя до края на седмицата да си почива. Whistling

# 697
  • Пловдив
Обявена официално грипна ваканция за Пловдив до петък включително. На училище на 13.02.  Simple Smile

# 698
  • София
Сутринта сме излезли от вкъщи в 6.40, за да стигнем до училището за първи час в 7.30.
Тъкмо се радвахме, че сме навреме и хоп някаква цистерна задръсти пътя точно преди училището. Децата взеха раниците и притичаха(по-скоро направиха опит). Изчакахме да се появи някой от занималнята на малкия. Бутахме разни закъсали коли пред училището. Абе "интересно" беше.
Отивам в офиса, супер доволна(от изпълнената план-програма) си правя кафе и ...мъжът ми се обажда, че щерката е зле и отива да я вземе и да я води на лекар.
Писна ми вече - от Коледа насам вкъщи се пият лекарства(особено аз).

# 699
Най-после и при нас обявиха ваканция заради лошите метеорологични условия! Време беше! Та и моят синковец чак в понеделник ще е на училище.  Grinning

# 700
РИО София Simple Smile
СЪС ЗАПОВЕД НА № РД 09-155/07.02.2012 Г.НА МИНИСТЪРА НА ОБРАЗОВАНИЕТО, МЛАДЕЖТА И НАУКАТА СА ОПРЕДЕЛИ КАТО НЕУЧЕБНИ ДНИТЕ ОТ 08.02.2012 г. ДО 10.02.2012 г. ВКЛЮЧИТЕЛНО

Последна редакция: вт, 07 фев 2012, 16:39 от peppia

# 701

НАЙ-ПОСлЕ!!!!!! бях решила, че тези в РИО София са малоумни - има надежда - не са съвсем:))))

# 702
  • София

НАЙ-ПОСлЕ!!!!!! бях решила, че тези в РИО София са малоумни - има надежда - не са съвсем:))))

Кой ги знае, решението не е тяхно  Wink
Заповедта е на министерството и е за цялата страна:

"Приложено Ви изпращам заповед № РД 09-155/07.02.2012 г.на Министъра на образованието, младежта и науката за определяне на неучебни дните от 08,02,2012 г. до 10,02,2012 г. включително, за учениците на територията на Република България."

# 703
  • Русе
и аз помислих че нашия кмет е поумнял, ама не министъра бил  Laughing

# 704
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Сетиха се най-накрая!

Общи условия

Активация на акаунт