В ПЕТИ КЛАС всичко ново е за нас - тема № 32

• 72 575
  • 737
  •   1
Отговори
# 525
Моята щерка си пише писма до Дядо Коледа и ние по тези списъци се ориентираме какво да подарим. Ако нещо не е доволна, казваме да се сърди на Дядо Коледа и догодина да не му пише писма. Тя беше подготвила един дъъъъълъг низ от потребни и жадувани неща, но, тъй като брат й е по-прагматичен и си поръча само четири подаръка, сведохме и нейните до четири броя. От всичко, което беше написала, получи зимни кънки, скейт, слушалки и една дивна дивотия, наречена "глоу крейзи" /направо не мога да си простя, че пратих баща й да пазарува и той решил, че щом брат й ще получи тази простотия, не можело тя да няма/. А можеше спокойно да избере от нейните желания нещо по-практично, пък с брат й все щяха някак да се споразумеят как да играят с един брой "глоу крейзи". Като гледам сега и двата фенера /защото това са някакви прости фенери с ултравиолетова светлина/ се търкалят по пода и никой не им обръща внимание.
След малко отиваме на пързалката, за да пробваме новите кънки /брат й си има от миналата година, аз също имам, та сме екипирани тотално/.
*Бенджи*, браво на твоето дете!

# 526
  • София
Моята щерка си пише писма до Дядо Коледа и ние по тези списъци се ориентираме какво да подарим.
Е, да, ама ако пише реални неща!
Mоят син беше казал:... или PSP-i или нищо не искал от Дядо Коледа.
Е, казах му, значи ..нищо..-много ме усленяваш. Joy
A другото му желание, написано на един лист, сложен под елхата, беше: мембър в Pandanda.
E? Thinking

# 527
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
A другото му желание, написано на един лист, сложен под елхата, беше: мембър в Pandanda.
E? Thinking

Копче, трябвало е да играеш за това - лесно е.  Laughing

# 528
  • София
А! Кредитната си карта там не показвам! Naughty

# 529
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
А, сакън, разбира се, че не! Грешката е моя - не съм разбрала, че за мембършипа трябва да се плаща. Иначе и дъщеря ми си отглежда някакви дракони в тази Панданда.  Laughing

# 530
Нов телефон, защото стария тотално умря; флашка от дядо и баба и дрешки от другите баба и дядо. Всички са много доволни и щастливи.
С Дядо Коледа въпроса приключи преди няколко месеца, когато бях подложена на обстоен кръстосан разпит и бяхме тотално разобличени! Малко му докривя тогава, но вече всичко е наред. Особено ни олекна от факта, че не трябва да купуваме вече и от  името на Дядото, и от наше име.
За наша изненада - откакто е във ваканция не спира да учи и да решава задачи. Направил си е план за всеки ден и дерзае ли дерзае...налага се да го КАРАМ да гледа телевизия или да прави нещо друго... направо съм изумена!

# 531
4естита Нова 2012 година , моми4ета !!! Да е успешна , усмихната и ползотворна за децата ни и за нас !!!

Яна съм я оставила да си по4ива.  4ете книги и гледа телевизия. От два дена е с ангина , но бързо се възстановява.

# 532
4естита Нова 2012 година , моми4ета !!! Да е успешна , усмихната и ползотворна за децата ни и за нас !!!

Яна съм я оставила да си по4ива.  4ете книги и гледа телевизия. От два дена е с ангина , но бързо се възстановява.

Оздравявайте бързо  Peace дъщеря ми е на олимпиада по математика  Mr. Green

# 533
Благодаря    bouquet
Яна и тя отиде на олимпиадата. Преди малко си дойде.

# 534
Благодаря    bouquet
Яна и тя отиде на олимпиадата. Преди малко си дойде.

Какви са отзивите, а по история бяхте ли  newsm78, защото аз сега разбирам , че е минала още преди празниците  ooooh!

# 535
Какви са отзивите, а по история бяхте ли  newsm78, защото аз сега разбирам , че е минала още преди празниците  ooooh!
На страницата на РИО - Пловдив е публикуван графикът за провеждане на общинските кръгове на олимпиадите. Може да му хвърлиш едно око.

# 536
 То в Пловдив може и да публикуват графици, но при нас в Русе сайта на РИО е пълна трагедия1   От години никой не го пипа!  Чакай да научиш нещо за олимпиади и състезания newsm78
  В някои училища дори не споменават думата олимпиада.

# 537
То в Пловдив може и да публикуват графици, но при нас в Русе сайта на РИО е пълна трагедия1   От години никой не го пипа!  Чакай да научиш нещо за олимпиади и състезания newsm78
  В някои училища дори не споменават думата олимпиада.

Ползата от публикуването е никаква, ако в самото училище не организират олимпиадите, както става в нашето училище  Wink

# 538
  • Русе
ЧНГ и от мен. и честит първи учебен ден. дали ще кажат резултатите от олимпиадата днес. dani.m73 общо взето си права, но ако не го организират, а ти искаш да се поинтересуваш - нищо - при нас са в затъмнение целогодишно, а имат IT специалист някакъв защото миналата година говорих лично с него за ОМ и човека каза - като ми дадат инфо го качвам, ама като не го дадат.....

# 539
дали ще кажат резултатите от олимпиадата днес.

При нас още няма резултат, може би още време им трябва да обработят резултатите  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт