Автоимунен тиреоидит на Хашимото (21)

• 59 068
  • 747
  •   1
Отговори
# 585
Включвам се само за да потвърдя казаното от Делсол   bouquet  Hug По отн на кореспонденцията - имейл/ или телефон от около 10 дни насам с Катя Тодорова е затруднена! На имейл вече НЕ отговаря, а по телефон МНОГО, много трудно  Sick

# 586
А в частния кабинет в София ще преглежда ли /щом се е преместила в Плевен  newsm78/?

# 587
Моля, кажете, като отида да раждам трябва ли да споменавам, че съм с Хашимото? В смисъл - отразява ли се това на бебето по някакъв начин? И дали ще му правят допълнителни изследвания при това положение... Чакаме момиченце, ако има значение и това.

# 588
Моля, кажете, като отида да раждам трябва ли да споменавам, че съм с Хашимото? В смисъл - отразява ли се това на бебето по някакъв начин? И дали ще му правят допълнителни изследвания при това положение... Чакаме момиченце, ако има значение и това.

За раждането не знам...

Но Начев ми каза, че трябва да види дъщеря ми след като навърши 10 г.

# 589

Според мен е хубаво да се спомене. Не, че непременно може да се отрази на бебето, но не бива да се премълчават никакви здравословни проблеми в такъв важен момент.

# 590
  • София
Нали уж на всички новородени им правят изследвания в това число и за хипо функция...да ама една акушерка случайно ми мерна лтироксина и каза:"оооо,трябва да напиша да изследват бебето за хипо функция"..та според мен е по-добре да кажеш,аз казвах.. но в болницата оператора не казва какво да се изследва......трябва по няколко пъти да кажеш,добре е да е и на различни хора по няколко пъти,барем някой се светне да пусне това изследване...а след това ти се обаждат само ако има лош резултат,ако всичко е ок така и не разбираш какъв точно е резултата.
А Начев за моето момченце каза да не се притеснявам.

# 591
Здравейте! Бях писала в предната тема, не знам дали някой си спомня за мен.
Преди да отида на лекар се разрових в старите си лаб. резултати и намерих резултати от антитела, които са ми изследвани в далечната 2009 год. и там заключението на лекаря ми е, че съм с Хашимото. Аз до този момент си мислех, че съм само с хипофункция на жлезата, но се оказва, че го имам и японеца. Не че е кой знае колко болка за умиране Joy гледам да не си го слагам много на сЪрце  Mr. Green
Позволявам си да цитирам мое мнение от темата за хормони и резултати от Искам Бебе. Ето ги и резултатите ми. През февруари 2012 отново ще изследвам хормоните.

Здравейте!
Излязоха ми резултатите от изследванията на щитовидната жлеза. Според доктора ми са добри, като се има в предвид, че целя забременяване. Вие какво мислите? Взеха ми кръв сутринта на гладно (бях пила само вода) и преди да си взема хапчето. За сега дозата ми остава същата - 60 mg.

TSH, 3rd generation     1.89                 реф. стойности: 0.40 - 4.50 mIU/L
Т4, free                         0.8                                              0.8 - 1.8 ng/dL
T3, free                         2.4                                              2.3 - 4.2 pg/mL

# 592
  • София
Фики, за мен резултатите ти са перфектни! Успех и да ни се похвалиш скоро!  Hug

# 593
Благодаря, Госпожица Лаленце! Непременно ще се похваля - само да стане работата  Praynig

# 594
  • до една звездичка
Някой изследвал ли си е ТСХ-то докато е бил да речем - не напълно здрав?
Утре планирам да ходя да ме бодат, но миналата седмица имах грип и сякаш още чувствам неразположение... Едни тръпки ходят нагоре-надолу по цялото ми тяло, очите ме болят, вие ми се свят. Confused
Дали може да даде отражение на резултата, т.е. да не е коректен, как мислите?

# 595
Утре планирам да ходя да ме бодат, но миналата седмица имах грип и сякаш още чувствам неразположение... Едни тръпки ходят нагоре-надолу по цялото ми тяло, очите ме болят, вие ми се свят. Confused

Аз съм си изследвала TSH непосредствено след тежък синузит. Резултатът беше, че TSH ми беше скочил почти двойн от 3 и нещо на 6. Попитах доктора, дали е възможно резултатът да се е повлиял от продължителното ми заболяване, но той отхвърли тази възможност.

Въпреки всичко в мен остана едно съмнение, нали все пак автоимунните заболявания са като в Зоната на здрача, т.е. има много питанки около тях.

Според мен изчакай малко, примерно още една седмица. Вземи си витамин С, на мен много ми помага в такива моменти, пък четох някъде, че добре се отразява при Хашимото.
Пожелавам ти скорошно оправяне! Hug

П.П. Чудя се къде изчезна Птица? Много ми липсват нейните постове! Heart Eyes

# 596

Дега не те съветвам! Най-добре изчакай още няколко дни да си напълно здрава и да се чувстваш добре (доколкото е възможно това, разбира се) и едва след това го тествай. Възможно е да даде отражение върху ст-ста на ТСХ Peace
И аз смятам да се изследвам др седмица да видя накъде съм  Embarassed  Praynig

# 597
  • София
Начев ми каза,че ТСХ може да скочи ако е бил болен човек от вирус с повръщане и диария-аз точно така бях и ТСХ ми беше 2 и нещо почти 3.

# 598
  • до една звездичка
Благодаря ви, момичета, за съветите! Ще ги послушам.

п.с. Магнитче, колкото пъти ти видя аватара, толкова пъти ми става супер жално за тази девойка... Laughing Знаеш ли как я мисля - дали не се е изпотрошила в този басейн! ooooh!

# 599
Благодаря ви, момичета, за съветите! Ще ги послушам.

п.с. Магнитче, колкото пъти ти видя аватара, толкова пъти ми става супер жално за тази девойка... Laughing Знаеш ли как я мисля - дали не се е изпотрошила в този басейн! ooooh!

Ахаххххаа Дега Hug вземаш ми думите от устата  Peace Даже нарочно се заглеждам, след като падне в басейна да я видя, лошо ли се е ударила или си е счупила нещо  Mr. Green УжасТ  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт