Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво да правя, ако имам различни мнения от лекари относно лечението на щитовидната жлеза?
Какво представлява рефлукс-езофагит и как може да се управлява?
Какви са ползите от приемането на Омега 3-6-9 при Хашимото?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво да правя, ако имам различни мнения от лекари относно лечението на щитовидната жлеза?
Когато се сблъскате с различни мнения от лекари относно лечението на щитовидната жлеза, важно е да се консултирате с повече от един специалист, но изберете един, на когото имате доверие. Редовните тестове за хормони са от съществено значение и трябва да реагирате бързо в случай на влошаване. Изберете лекар, на когото имате доверие и следвайте предписаното лечение.
-
Какво представлява рефлукс-езофагит и как може да се управлява?
Рефлукс-езофагитът е възпаление на стомашната лигавица, причинено от връщането на стомашно съдържание в хранопровода. За управление на симптомите се препоръчва вечерята да се консумира по-рано, избягване на храна преди лягане и приемане на лекарства, предписани от лекар. Важно е да се консултирате със специалист за подходящо лечение.
-
Какви са ползите от приемането на Омега 3-6-9 при Хашимото?
-
Какво представлява TSH и какви са нормалните стойности по време на бременност?
-
Какво означава 50/75 при лечението с Тироксин?
. Наша близка, която е доктор, защото за съжаление не можем да разчитаме на личния лекар, ни каза, че ТSH можел да се завиши и заради анемията. Но така или иначе ще видим в понеделник при ендо за какво става въпрос. Мерси още веднъж!
Вероятно ще пие хапченца и ще се нормализира.
Знам, че въпроса ми е ужасен..., но... На всички бременни стискам палци и им желая късмет...
Не се познаваме, но сте ми толкова близки. Благодаря Ви,че ви има
Благодаря за витаминките, но аз понеже съм малко паника за всичко, което пия и все чета съдържание и препоръките та съм забелязала, че на тези витамини пише да не се приемат от хора, които приемат антикоагуланти пък нали аспирин протекта, който ние пием е точно това. Иначе аз си вземах преди FertilCare витаминки, но от както го прочетох това ги спрях и ще чакам да питам д-р Тодорова толкова ли е притеснителен този текст. Питах в аптеката за това, но там нищо конкретно не ми каза, а да си се консултирам с лекаря и са си прави хората. Ще видим, ако не издържа до прегледа ще пиша един мейл на д-р Тодорова да ми даде съвет.