Отговори
# 90
  • Варна
свекъра ми миналата година имаше зостер, хвана го по торса - гърба и гърдите. джипито му каза да седи вкъщи под карантина, тоест е заразно

п.п. но съм съгласна, че сто човека - сто мнения. най-добре питай лекаря си

# 91
  • София
Алекса и в Д-град смятам да намина на пазара. Там поне избор и ниски цени да искаш Simple Smile
А това за родилката е ужасно. Само като си помисля, че не се знае какво ще стане и ме хваща адски страх. Все пак се надявам всичко да мине нормално и да си гушкам здраво бебче накрая. А за екип...то е ясно, че ще се избира. В началото си мислех да не, ама май ще е по-добре да не рискувам. Не би трябвало парите да купуват здравето,ноооо....

Аз си взех един клин, който не е за бременни, но няма ръбове и мисля, че и в 9 месец ще мие удобен. Ако си намерите такъв си вземете.

# 92
  • Сфия
леле, това не е човешко с избора на екип и случилото се... Направо съм шокирана! Ами който няма тази възможност? Нямах намерение да избирам, тъй, като сумата е бая големичка, ама що не ми се вярва, че ще родя безпроблемно? Може и от лош опит да е.

# 93
Здравейте,такъв хубав следобед изкарах с колежките....смях се до насита,а бебо милия не помръдна.После се постригах/пускам снимка във фейса/,сготвих готина вечеря....И си викам да ви нагледам.
Майка ми също изкара херпес зостер.Много лошо по гърба и гърдите,не знам колко е било опасно,но ние не сме се заразили.Дали защото сме карали варицела?А тя се зарази от комшийката,с която се виждат само на вратата/комшийката е била с варицела/.

# 94
Скъпи момичета, пожелавам лека и спокойна, утре сутринта който може пак да стиска на левия крак по един палец - отивам на контрола на ендокринолог - да видим кво ще каже за последните изследвания от онзи ден - дали се подобрява работата или не....
  bouquet

# 95
bibilyana, стискаме палци и чакаме да се похвалиш

Момичета, не се стряскайте от тая работа с избор на екип. Хиляди майки всяка година си раждат безпроблемно и без да дават допълнително парички, ами направо отиват да раждат. Ужасно е, че е имало инфекция след операцията, но никой не го е заразил нарочно защото не е дало 950лв.

# 96
Ех,и тази сутрин си изпих кафето сама.......
Къде сте ?Спите ли още..
Давайте тема за дискусия.....

# 97
  • Варна
как ше спим бе, ставаме в 7  Mr. Green
аз заведох детето на училище и се върнах, ся си пия кафето и правя планове за деня. мисля да ида да проверя в тоя магазин рени за някакви бременелски дрехи, и чорапогащници да си търся, че почти всички ми стягат на корема. някой по-горе пита за бодита - аз нося такива от 2 години, еластични, много съм доволна, пазят ми кръсчиту  Laughing а и не ми се свлича чорапогащника. все още съм с тях, не ми пречат на корема.
срещнах една колежка, ще ражда сега на 11-ти секцио в АГ на вип-а, и пак ме хвърли в размисли, уж се бях отказала... ooooh!

# 98
Много скъп този магазин Рени.С предната бременност си купих лятна ефирна рокличка от там на цена 40 лева.И то преди 6 години това.......

# 99
  • Варна
еми кажи други магазини ако знаеш. аз откакто видях в мола дънкена пола до коляното за бременни за 120 лева, та всичко друго ми се вижда еФтино ooooh!
може и през уайкики да мина, лятото си взех от там панталони до коляното за 18 лева, но последния път нямаше нищо интересно /и най-вече да ми става хаха/
на владислав имаше един магазин за дебели, купувала съм поли с широк ластик, все още ми стават, и от там ще мина.
ама други магазини за бременни не знам Confused

# 100
аз си карам с клин и туника.много е удобно.нито ми стяга нито нищо.може да пробвате Grinning

# 101
Добро утро и от мене Simple Smile да си допия кафенцето с вас
И аз видях статията за починалата родикла,  ooooh! за съжаление се случва и то не рядко, аз не мисля че нарочно са я инфектирали, но понякога чакат да стане вече фатално за да се намесят ..... аз мисля че ако момичето си беше платило нямаше сега да е оставило сираче детенцето си - просто в България  ни гледат като на банкомати ..... Вчера в офиса мина да си плати нета някаква жена и от дума на дума разбрах че работи я операционна на някаква болница, и я питах за моя случай - с висок диотър съм, бременна - съветват ме да раждам секцио ..... и жената каза да държа да си е секцио, упойката били съвсем нормална, оставаш си в съзнание, всичко минава, а ако е нормално, но се окаже че не успея да родя нормално, не стига че ще те разпокъсат, може и форцепс да използват, но и не дай си Боже може да си навредя повече .....  ooooh! ooooh! ooooh! Така че аз съм с 2 ръце за секцио (поне в моя случай)  Naughty
Моля ако има някоя мама която е раждала вече и е с висок диоптър да сподели мнение .....

# 102
  • Варна
Вики до колкото знам диоптъра не е проблем а о4ните дъна,тък някоя мама се беше похвалила 4е е с голям диоптър но дъната й били наред и родила нормално,не се шашкай  и ти като мене отсега за секцио-аз пък щото съм била с "леко тесен таз" според едната мярка newsm78

за избора на екип-с пет ръце ЗА! Peace Peaceто щото вси4ката ни тука е наред и остава и на слу4айността да си оставиш здравето и детето!да направим каквото трябва - пък да става КАКВОТО ЩЕ е казал народа,аз затова плащам като поп за цял екип и дай Боже да не се наложи-ама да са тан строени вси4ките!то така се завъртя здравеопазването,4е станахме по-лекари от лекарите!вместо да идеш да си родиш  и да не се занимаваш с доктори,преди 30 години как е било?с избор на екип!да бе!и ние как сме се родили-НОРМАЛНО! Thinking

# 103
  • Стара Загора
Добро утро на събудилите се  Simple Smile , моята консултация мина вчера и пак ми потвърдиха момиченце , вече е 570 гр . , и се побърка да се върти . Докторката се опита да ни покаже личицето / бяхме цяла делегация - аз , мъжа ми и сестра ми - все желаещи да зърнат бебчето/ обаче явно не му се харесва да е публична личност и се намуши в плацентата и се скри с ръчички... Laughing и зрителите поискаха да им върна парите за билетите ...
Моля за съвет - кое е за предпочитане за ползване електрически стерилизатор или за микровълнова , т.к. прочетох че доста мами ползват за микровълнова , а имам позната която категорично го отрече ... парите ги оставям настрана . В amazon има доста добри оферти и за двата вида и то пълен комплект с шишенца , термо чанти , за затопляне и т.н. , не знам какво да реша ...

# 104
Вики до колкото знам диоптъра не е проблем а о4ните дъна,тък някоя мама се беше похвалила 4е е с голям диоптър но дъната й били наред и родила нормално,не се шашкай  и ти като мене отсега за секцио-аз пък щото съм била с "леко тесен таз" според едната мярка newsm78
Не знам, някъде преди 1-2 месеца четох че по време на бременността имало шанс да се увеличът диоптрите, аз мисля че съм ги увеличила, защото преди месец бях на лекции и не си довиждах .... не съм правила консултация с доктор все още ама имам време, а преди малко видях един пост тука в бг мама на някаква мама която от самите напъни и се увеличили диоптрите, на друга й изхвръкнали очните ябълки напред ....  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт