Отговори
# 660
  • София
...
Имам въпрос към мамите от София: някой ходи ли на училището на сп. 9 месеца? Аз бях вчера и мисля да отида пак идващия вторник. Ако някой ходи там да се видим на живо?  Wink

Сладки сънища от мен ;о)

Ние с едната Жени не ходим, ама ви чакахме след лекцията, огледахме ви всичките на излизане, ама никоя не ни детектна.  Simple Smile Може би ви заблуди малкият й, ама иначе и двете не бяхме от най-незабележимите...  Wink

# 661
Добро утро...
Гледам говорите за матраците.След като родих мъжът ми купил матраче за кошарата,само дунапреново,около 10см.Видя ми се тънко и си помислих ,че ще слегне,но не.До 5 г. спа в кошарата/20кг./,матрачето не мръдна.Беше си право,без да се е отбелязало къде е спало детето.После като изхвърлихме кошарата го нарязах и си направих декоративни възглавнички.
Сега пак ще купим дунапренов но този път 20см,и ще ми ушият калъф за него,тъй като самата кошара ще е направим с размери 90/140,а такъв матрак не се продава.
Определяно аз не скучая,мъжът ми е голяма част от времето у нас,детето след 17 часа,покрай 2 кучета..весело е у нас....
Мен единствено ме боли разширяването на таза,но не много де....

# 662
Deyzi , одеве я питах и каза, че абортът и е бил в 3ти месец и няколко седмици, може би първото е щяло да е с положителен резус фактор.  А аз съм с отрицателен като мама.. 0- съм, нали точно затова и аз се интересувам, защото и на мен трябва да ми бият такава инжекция ако има нужда.
И твоето ще е така, сигурна съм Simple Smile

bibilyana Интересно занимание Simple Smile Аз изработвах герданчета, гривни, почнах и да плета, но напоследък нищо не правя и се чудя дали да не взема пак да плета.. Скучно ми е, защото ставам рано, излизам към обяд на кафе с някоя приятелка, а вечер гледам X factor когато го дават, а когато не - се занимавам с лаптопа... Общо взето цял ден гледам Тв, на компютъра съм, и готвя по 1 манджа.. А не обичам така- като нищо не правя.

Lychezarka  Това занимание най- го обичам, доскоро правих всеки ден сладкиши и някоч готина манджа от блоговете на майстор-готвачи в интернет, но установих, че колкото повече готвя, толкова повече ям- защото сама си изяждам почти всичко.. и Напоследък се въздържам от това.. хихих Ти като готвиш хапваш ли си стабилно или има кой да го изпапа?

# 663
  • София
Хи-хи, ако ви кажа с какво се занимавам в мом.... Поръчвам мин. вода за гр.-та на малката в ДГ. Смениха ни се г-жите и не се знае ни дистрибутор, ни нищо. Разглеждахме досега с една от новите бидона-бутилка, намерихме на нея пловдивски телефон, аз в нета намерих и софийски, абе изобщо - забавно ми е.  Laughing

# 664
Алекса,отлично знам как се чувстваш.Та и аз съм на тоя хал..По цял ден стоя и няма какво да правя,отразява ми се зле обаче.Стотици пъти предпочитам да работя.Нямам и познати,няма с кого да излезнеш да изпиеш едно кафе.Абе скука голяма Crazy Идва ми да си хвана чукалата и директно в БГ Grinning ама не става..

# 665
Здравейте, аз отдавна не съм писала, чета ви,но честно казано нямам време................когато бях бременна с Лаура и аз много скучаех, мъжът ми по цял ден на работа,а аз сама в къщи, обаче живеехме на разкошно място и излизах да се разхождам и снимам............морето,заливчета, листенца ,хора,абе всичко, обаче сега е доста по-различно, не ми остава време да си мисля за тумбака и куклата вътре ,малката просто заема цялото ми време,добре че се прибрахме и имам баби,дядо и таткото си дойде и не работи в момента и е голям кеф, всички сме в къщи и винаги има кой да ме поотмени за малко,
За покупките взех някои нещица най-вече от био памук на С&А , най-голямата придобивка обаче е една триколка на Фил&Тедс за породени деца, защото моята количка не беше подходяща за дупките по София и сега съм много доволна, понеже става за 1 и за 2 деца.
Засега чао от нас, излизаме на разходка и да купим прясно мляко ,носят някакви хора на пазара, а аз се опитвам да квася, стискайте палци да се получи този път,че първите два не успях-или ми е студено млякото ,или топло.............

# 666
Здравейте   bouquet
Скука казвате.Аз ставам в 7 да заведа малката на градина.После пооправям в нас и излизам на разходка.След конското оня ден от мама започнах да вървя всеки ден и наистина се чувствам много по добре.Тя дето вика отиваш до магазина за хляб ама не най близкия ами по отдалечен.Просто ей така да се раздвижиш.Вчерашната ми разходка беше 2 часа ходене без почивка, бавничко бавничко и е страхотно наистина.Милата ми майчица я върнаха преди 11 години от оня свят и след 4 часа животоспасяваща операция се възстановяваше много трудно.И тя така започна да излиза просто за да върви, до магазина примерно ама по отдалечения.Възстанови се за 3 месеца.Лекарите казваха минимум 6.
Вчера като излизах не се стърпях и купих пак нещо за бебо.Купих термос на чико за водата.Ама го взех с контейнери вътре за храна.Иначе може да се ползва като обикновен термос и съм много доволна.Днес мисля да отида да поразгледам за матрачета.С Мая бях купила обикновен дунапренен.Сега май пак такъв ще взема че този от Мая отгледа още едно дете и не го знам в какво състояние е.Но докато го ползвахме ние 4 години не е имало промяна в състоянието му....

# 667
Арадия и мен така скукаката ме убива .. вече имам чувството че сам правила всичко вече . И аз бих си събрала багажа ,само че  за чужбина някъде  Laughing Laughing Laughing

# 668
  • Варна
Биби като ску4аеш ще направиш по едно балон4е животно за бебето на всяка от нас и ще имаш занимание за по-дълго  bouquet

Охххх слушам ви как ви е ску4но моми4ета-аз работих 5 години на едно и също място,без отпуски и по4ивки,огромен стрес,постоянно като финикиец из целия град,отговарях за много пари,един с друг ден не си прили4аха и сега ми е много кеф!мързелувам,по4ивам,спя до 11 абе кеф!!! Hug първия месец като се прибрах само спях,толкова ми беше уморено,а и първия триместър се скъсах да драйфам и да съм в трето състояние постоянно! ooooh! ooooh! просто за мен си е невероятен подарък 4е съм си в къщи и не се щурам на работа!

все пак като ми стане скука,щото се послу4ва някой път,4ета книга,купувам списание,излизам да се моткам намирам си за какво да изляза и да купя....

айде ставам ,4е отиваме на йога с missgreatest...а ето бе и на йога ходя! Party

# 669
Добро утро и от мене   bouquet
Да се отчета от вчерашния преглед - бебка е добре, расте стремглаво нагоре.
Високи сме около 26-27см от главичката до дупето, тежиме околко 916гр и най-важното вървиме с 10 дена по голями от размерите по термин, демек аз би трябвало да съм края на 24 г.с. но тя е 25,5 дена. Ние с таткото сме на седмото небе направо  Heart Eyes
Говорихме с док по повод високия ми диоптър и как ще раждаме - тя каза 32-34 сед да мина на очен да си постави и той заключението, но с моите диоптри не ме съветва да рискувам - все пак са очи, дори и дъната да са ми били добри от самите напъни могло да се увеличи диоптъра или да ми се отлепи ретината .... така че както аз си знаех - секцио. Каза че и таза ми е бил тесен, щяла да го мери след време, но и това е една предпоставка за секциото.
Не си спомням дали коментирахте коя къде мисли да ражда - за избор на екип знам че има протоворечиви мнение, но моля мамите от София да споделят на къде са се насочили да раждат  Praynig Praynig Praynig
Тъй като тази док при която ходя каза че от тази година не израждала вече (за мое съжаление) и ме насочи към нейна позната с която работели преди това в бившата Тина Киркова - казва се Райна Ковачева . Каза че ако искам в някоя друга болница - пак можела да ме насочи към някой доктор, макар че аз бях решила ако тя не изражда да не давам излишни пари за други доктори, но при положение че ще съм планирано секцио, не ми иска да си рискувам живота и този на бебка за пари - все пак както казваше баба ми ние сме пари - да сме живи и здрави, ще изкараме.
Та исках малко мнения по въпроса - ще ви бъда много благодарна  Hug

# 670
Биби като ску4аеш ще направиш по едно балон4е животно за бебето на всяка от нас и ще имаш занимание за по-дълго  bouquet

Куриозното е, че изобщо не ми е скучно имам една камара работа - прането стои, къщата мръсна и разхвърляна повече от всякога - няма манджа и нищо, а работата ми изостава - бучат ми тука, обаче вчера ко ми стана та се хванах с тез балони - не знам - той е виновен комшията - идва ми тука да ме зарибява само.... Laughing  Mr. Green

от една страна съм щастлива,че не се впрягам в ангажиментите си толкоз много....
Но ще направя животинче за всяка, това със сигурност - лошото е, че останаха само лилави балони стана скучно (поръчахме с комшу от англия да дойдат още балони, та до 1-2 седмици ще има шарен асортимент пак), но може би пък не е лошо - добре е даже, тамън се спрях и днеска малко работа ще свърша  Joy

# 671
Здравейте  Hug Hug Hug
Ако има колективна поръчка- там съм!  Mr. Green
Да попитам и тук, смятаме да рисуваме нещо над леглото на бебето. НЯкакви предложения?

# 672
Viki ,Аз лично мисля да раждам в Шейново , без уговорки и без избор на екип . Но аз все пак нямам никакви поводи за притеснение поне до момента (слава богу)

# 673
viki_88, аз смятам да раждам без избор на екип, но моя много близка приятелка роди и двете си деца при Рени Ковачева с избор, второто го роди сега през август. Та тя силно я препоръчва и от още няколко мои познати съм чувала, че е отличен лекар и готина като човек (само с тази информация мога да се опитам да ти бъда от полза, аз лично нямам впечатления).

# 674
Рени Ковачева не е ли лекарката от "Такъв е живота" по БТВ  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт