Farmville - 44

• 46 146
  • 742
  •   1
Отговори
# 480
Изпратих  покана Peace

# 481
Здравейте. Търся си съседи за фермата suelise@start.bg

# 482
Здравейте. Търся си съседи за фермата suelise@start.bg
Профила ми е в подписа , който му трябват съседи  да праща покана !

# 483
и при вас лли от скоро време не излизат публикации от фермата или само на мен ?

# 484
Здравейте Много моля някой който може с някоя програма да ми засади от новата реколта-shave ice която е с кеш Аз преди можех с бот но сега не иска да я засее а други програми не зная

# 485
а как става да се засее тази реколта с кеш???? и с каква програма дайте такава ако има Моля..! Hug а някъде бяхте писали за фалшиви ферми дайте линк да го прочета , че не намирам нищо по назад..
Въпрос :   Вече съм на 5 ниво на детелината и 2 пъти обирам прасето с зелената панделка а не ми го отчита незнам вече какво да правя а немога да пиша на съпорта , незная език...

# 486
За да минеш 5 ниво прасето трябва да го обереш 5 пъти, за да го мастерираш до 1 ниво

# 487
и при вас ли от скоро време не излизат публикации от фермата или само на мен ?
кажете имате ли публикации?

# 488
Къде поставихте hula ferret twice за да я оберете.  http://telme-bg.com/index.php/1/12
Имам публикации.

# 489
bella_vn   аз я сложих в лайткофа ,че там имам няколко зоо и затова там слагам почти всичките за да мога да ги сменям ако се налага повече обирания..
и аз имам публикации

# 490
Имам публикации, когато си поиска да ми пусне. Все още успявам да публикувам за мисиите. но за къщата за ваканция вчера не можах да пусна нито веднъж.
С подаръците е същото - фрее гифтс не съм пратила от седмици.
Но играя в farmville.com и го отдавам на това.
а да попитам: зайчетата от новите зайчарници вадят ли се? аз не успявам, а единият ми зайчарник е пълен само с бели...

# 491
и аз не получавам кутиите , като извадя някое животни и веднахга ми се рестартирва чак тази сутрин се вбесих5 пъти беше малко и като искарам някое дърво и пак същото става , аз не играя в фермили.ком и незная защо става така явно няма значение къде играем..

# 492
а да попитам: зайчетата от новите зайчарници вадят ли се? аз не успявам, а единият ми зайчарник е пълен само с бели...
Слагаш мишката на картинката със зайците, там където пише кой колко струва и ще ти излезе бутона за махане.

При мен публикациите излизат, Деница, можеш да следиш публикациите и през сайта на Ростан,
ето , линка се вади, от горе където са наредени  подменютата, кликаш на FEED  Peace

# 493
Мерси много Поли!  bouquet

# 494
момичета на мен ко-опа не ми показва нищо-нито да се присъединявам към дадена задача-мисия, нито да започна аз.. може помощ тук че една приятелка иска да правим а на мен нищичко не ми изкарва..

Общи условия

Активация на акаунт