Farmville - 44

• 46 043
  • 742
  •   1
Отговори
# 585
При мен я няма мацката, чакам я вече почти от месец и тц  Crossing Arms
Имам съседи доволни от нейните посещения.

# 586
http://support.zynga.com/CP_ArticleView_WebFull?custlayoutid=&am … l_1&loc=en_US
Вижте какво пише тук.Скоро ще я има при всички, а дотогава нека който я има да се похвали Simple Smile

# 587
Здравейте  Simple Smile, при мен се появява на всеки три дни и ми предлага доларчета за различни дървета,животни и декорации. Най-много парички дава за дръвчета израснали от фиданките. Ако не съм доволна от офертата и мога да презаредя и така докато не реша да продавам. Най-много ми е давала за gemstone trophy - 75 долара. На някои съседи обаче им предлага кокоси или стотинки, което не е голяма далавера.

# 588
На мен само кокоси ми предлага и аз искам доларчета, пък!!!
Да се оплача - не мога да си вляза във фб профила - пише ми, че фейсбук нещо се обновява и бля-бля глупости. Не мога да вляза и през farmville.com щото пак тр да се конекна през фб профила си. Сега ще си изпусна мисиите  #Cussing out

И едно въпросче - тези сгради дето трябва да се гласува за тях - сега за кучета или котки, а преди време беше за идеалния дом, нали се сещате - при мен сградата на идеалния дом се построи до край, минах всички въпроси по два пъти, за да взема всички предмети, но вътре като вляза все още ми показва, че съм на предпоследно ниво на строеж, тоест най-дясното стои с въпросителна. Някой знае ли какво трябва да направя, за да го отворя?

# 589
При мен също е така, надявам се след като го повторя втори път да се открие и предпоследното въпросче

# 590
И аз минах два пъти строежа за кучета и котки и продължава да ми стой последното с въпросително.Имам и аз въпрос не бях играла фермата доста време и сега наваксвам с построяването на сградите,но във подаръците няма дъски.Някой да има линк със тях? Embarassed

# 591
  • London
Кали,
честит рожден ден.  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Много успехи.

# 592
Ето линк, за последователността на вотовете, за различните костюми.

аск за много неща, включително дъски...при мен си стоят в подаръци, от кутиите също излизат.

Моята къща  я обърнах на постройка вече, не мога да надникна вътре за да видя стои ли ми въпросче  Thinking. Какво ви притеснява това въпросче?

Честит Празник на Кали   bouquet

# 593
  • София
Не мога да вляза във ФБ! И през сайта на зинга също нищо не става. Дали проблема е само при мен или има още някой, при когото не зареждат? atwork

# 594
При мен няма проблем, но преди няколко дни доста хора се оплакваха от това  Peace
Дано се оправят скоро нещата.

# 595

и на мен се появява почти на всеки 3 дни и продавам обикновено овца-спагети за най-много кеш ми я купува, но явно каквото имаш във фермата това ти иска да купи, затова при всеки е различно newsm78

# 596
Ееееееееееееееееееее, НЕ!!!!!  #Cussing out Сега прочетох за мацкатс с посещенията, ама при мен хич не се е появявала  #Cussing out #Cussing out #Cussing out Да взема да идва, че имам бая за разпродаване   Crossing Arms

И един въпрос, може и да е глупав, ама мен ме вълнува  Crazy Къде мога да проверя, с кои материали - какво се строи??? Че имам толкова материали вече в гифтбокса и не смея да продавам  Sad Кутията ми е напрекъснато пълна и само ги минимизирам до към 30 броя, ама ако няма да ми трябват, по-добре да ги ре-гифтна, нали  newsm78

Предварително БЛАГОДАРЯ   bouquet

# 597
Сигурно нейде има такъв линк, но не съм срещала подобно нещо, дано някой друг се включи.
По принцип, когато влезеш в която и да е сграда, която се трябва да се дострои ,горе има надпис "animals " и "expand" , кликаш на "еxpand" и виждаш какъв материал ти трябва за дострояването.
Аз излишните неща ги ре-гифтвам, дори ида реша да правя някое ново обитание, както днес, (правих от всички по 2 в зимната) ползвам кутии....единствено материали за градинките не разтиквам от кутията. Гледам да не събирам излишни неща  Peace

# 598
И един въпрос, може и да е глупав, ама мен ме вълнува  Crazy Къде мога да проверя, с кои материали - какво се строи??? Че имам толкова материали вече в гифтбокса и не смея да продавам  Sad Кутията ми е напрекъснато пълна и само ги минимизирам до към 30 броя, ама ако няма да ми трябват, по-добре да ги ре-гифтна, нали  newsm78
Аз проверявам в маркета, където същите материали се продават срещу кешчета. На питанката на всяко е описано за какво може да се ползва.

И от мен въпрос - често ли ви се случва да забие нещо във фермата? При мен напоследък всеки ден поне по 5-6 пъти, а понякога и повече, просто изведнъж престава да реагира и трябва да рефрешвам, да не разправям колко действия съм изгубила така и се е налагало да повтарям...

# 599
Да, но при мен и рефреш не може да се направи, компа рестартирам   Tired

Общи условия

Активация на акаунт