Farmville - 44

• 46 060
  • 742
  •   1
Отговори
# 570
Някой знае ли как да избирам какво да ми се падне в special delivery, защото ми трябват части за нещо което не е построено, пък то ми дава части за други който са построени и трябва да се експандват

# 571
zornica_a, за лиценза за Английската, се минаваше мисия - замък мисля беше наградата  newsm78, говоря за поредицата от мисии които пуснаха с Английската ферма. Мисля че ако не си ги минавала, няма как да имаш лиценз за там....освен да пишеш на съпорта и да попиташ ...

jamaika, няма как да избираш какво да ти се падне от спец кутиите. Единствено което мога да те посъветвам е да отваряш кутиите на турове: по 10, ако ти трябват 10 юзди, ако ти трябват 5, да отваряш кутиите по 5 бр...дано ме разбра  Peace

# 572
не става така пак ми дава от вече построените части докато не се експанднат до край  Sad

# 573
Да пак дава, но поне при мен дава 6-8 за новата, и 2-4 за тази която  ъп-вам  Peace
Когато ми трябва спешно отивам в основната- но там всичко ми е на макс, слагам новата която трябва да строя и започвам да отварям кутиите, после продавам сградата, местя се в тази в която искам да строя и готово...но пак има уловка, ако имаш фиданки или бебета ще ти дава вода и храна.

# 574
да, за тях ми дава когато искам, но за сградите не

# 575
За кутиите е така наистина, най-напред пуска от това, от което смята че имаш нужда - ъпгрейди, бебета, фиданки, и най- накрая нов строеж. А за най- най- новото естествено, не пуска части. Не ти остава друго освен да поогледащ къде няма да трябват изллишни части и там да си ги произвеждаш, а да строиш на друго място.
до миналата седмица в ковето произвеждах само лейки, но сега пък се натрупаха бебета явно и ми пуска само храна.....
Поли, а на теб дойде ли ти лиценза в Зимната?
Аз за съжаление съм изпуснала в Английската, но там и бездруго съм само на растения...

# 576
Не, Зори, лиценз няма и няма...вчера по нощите писах на съпорта, засега чакам, ни лицез, ни отговор  Thinking

# 577
Не, Зори, лиценз няма и няма...вчера по нощите писах на съпорта, засега чакам, ни лицез, ни отговор  Thinking
Гадост Close както казва синчето.......

# 578
# 579
  • София
Здравейте, имаше преди известно време един линк, при който когато се стартира нова ферма се спечелваха около 60 кеш. Дали някой се сеща и евентуално да пусне линка. Вероятно вече не е актуален, но все пак...

# 580
https://apps.facebook.com/onthefarm/stimulus.php Виж това! Дава ти 1 гориво 3 кешчета 1 спрей за съживяване и 1 коза Simple Smile

# 581
Имам силните съмнения, че този линк е неактивен вече?!?
При вас сработи ли?
На когото съм го дала, изписва че вече е взет, а ме мързи цял профил да отварям заради едната проверка......

# 582
На мен ми даде само една коза.  Sad

# 583
# 584

Общи условия

Активация на акаунт