Farmville - 44

• 46 057
  • 742
  •   1
Отговори
# 555
И един тъп, ама мнооого тъп въпрос! Похарчени кешчета - не се връщат  нали Cry Cry Cry
Моите всички до едно са похарчени за глупави работи. Но напоследък тази грижа има синчето. Цъкнал е нещо и целите ми 7 кешчета станали на 0. Как да разбера за какво ги е похарчил? newsm78
Миналият път беше платил за обиране на някакво животно, а то щеше да си стане готово след 10 минути. ......
п.п. поне като съм "бедна"  нямам изкушения Wink

оххххххххх, малкият разбойник купил ТУРБО, а в гифтбокса така си ми седят наградките  Laughing

Последна редакция: пт, 20 апр 2012, 22:03 от zornica_a

# 556
Но напоследък тази грижа има синчето. Цъкнал е нещо и целите ми 7 кешчета станали на 0. Как да разбера за какво ги е похарчил? newsm78
И аз така и не разбрах моят синковец за какво похарчи последния път цели 21 кеша... Не се връщат Whistling Е, малко се ядосваш, като стане, но после ти минава Peace
Да не би турбото да ти е от някоя мисия? При мен сега се появиха 3 турбо в гифтбокса от последната мисия.

# 557
Турбото е купил. Тръгнах да изора и ми се показа активирано, сравних цените и сметката излезе. 7 кеша=турбо 3. Най- голямо разхищение беше направил на играта със стреличката - спечелил декорация като спукал балона. Laughing
А днес пак разцъквал с мишката и започнал да купува кешчета, но... реалните пари не се харчат толкова лесно Party

# 558
Момичета може ли някой от вас да ми каже на какъв адрес да пиша като имам проблем във фермата. Писах но явно адреса не е бил този. Благодаря ви предварително

# 559
Момичета зарежда ли ви се цялата игра?На мен не ми я зарежда,само наполовина и не се вижда нищо,само сенки и това където е да преминаваш в другите ферми ми изчезна.При вас как е ?

# 560
Момичета малко ше питам и за друга игра покрай фермата почнах да играя и CASTEVIILE  който я играе нека ме покани за съсед kristiqn200@abv.bg

# 561
Може ли някой да обясни за какво служи новият строеж Grove?

# 562
Може ли някой да обясни за какво служи новият строеж Grove?
Слагаш си до него няколко градинки (не знам точно колко може да се съберат) и после при обирането им получаваш допълнително мастъри и някакви стотинки.

# 563
  • Стара Загора
Ще ми каже ли някой какво значи на новата мисия The spring of love 1-вата мисия? Трябва да събера 4 бегонии и да засяда лалета. Последното какво значи? newsm78

# 564
В основната ферма да сложиш 10 неща в склада

# 565
На който му трябват съседи да ме намери ilkooy@abv.bg  Simple Smile

# 566
На който му трябват съседи да ме намери ilkooy@abv.bg  Simple Smile

Пратих покана.

Има ли някой който е без лиценз за Зимната?
На мен не ми го дава и това.... Tired

# 567

Има ли някой който е без лиценз за Зимната?
На мен не ми го дава и това.... Tired

Поли, и аз нямам лиценз. А Гарата ми е отдавна завършена на 10 ниво. Пище ми че имам лиценз за Ковето, а скоро и за Хавай....... За Английската и Зиманата - срещу 75 кешчета.

да се поправя Party Party Party
имам лиценз Party Party Влязох в гарата- поогледах я и излязох. На излизане ми излезе прозорец за разрешение за лиценза - натиснах "аксепт"; рефрешнах играта и готовоооо!

Последна редакция: чт, 03 май 2012, 16:29 от zornica_a

# 568
При мен за Ковето излезе още с пускането, но за зимната не дава и не дава, стоя си на гарата и чакам влака, но ти все ме подминава  Crossing Arms

# 569
Не знам защо така newsm78 newsm78
Аз така нямам лиценз за Английската и не знам как да се сдобия, когато са ги раздавали, аз даже не съм била на гарата Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт