Farmville - 44

• 46 110
  • 742
  •   1
Отговори
# 105
  • Абсурдистан
Е как ще завършим 12-те мисии като летящата зебра не влиза в нито една сграда, става готова за 72 часа, иска първо ниво, за което са нужни 5 обирания, а има само още 12 дни до края на мисията.

Ето това питам и аз?
Приемам всякакви мъдри и не толкоз мъдри съвети, само да свършат работа с мисията.

# 106
Е как ще завършим 12-те мисии като летящата зебра не влиза в нито една сграда, става готова за 72 часа, иска първо ниво, за което са нужни 5 обирания, а има само още 12 дни до края на мисията.

Ето това питам и аз?
Приемам всякакви мъдри и не толкоз мъдри съвети, само да свършат работа с мисията.

Става с бота, за друго не се сещам

# 107
  • ах, морето...

Моля, кажи кой е този бот! Praynig

# 108
Писах им пак на съпорта във връзка с този въпрос... Съмнява ме да отговорят, обаче, да видим... Ще пиша, ако има развитие Whistling Ако ли не здраве да е  Peace

PS: Писаха ми общи приказки... Че се извиняват за неудобството и че работели по въпроса....  newsm78

Последна редакция: пн, 07 ное 2011, 20:57 от Галя K

# 109
Ако някой иска да му мастерирам животното за мисията да ми пише на лични.

# 110
  • На погрешната планета
Може и да минем мисиите:
http://www.telme-bg.com/wordpress/2011/11/08/%d0%9f%d1%80%d0%be% … %b0-fairy-zebras/

# 111
На някой случвало ли му се е след приключване на мисия да не му излезе следващата? Това ми се случи в плажната ферма...

# 112
  • всеки тежи на мястото си, та и аз ...
Аз какво ли не съм видяла в тази "плажна" ферма, точно тя ми уби желанието за игра и започвам да си мисля да спра да се занимавам с фермата. Вече близо седмица не мога да продължа с мисиите, защото имам да обера авиарито, е, обрах го поне 5 пъти вече и продължава да не ми го отчита, съответно не мога да продължа напред.  Mr. Green

# 113
За плажната ферма - мъчат ме малкото поленца за сеене, но нямам кой знае какви оплаквания,,, newsm78
А вие какво правите с приятелите от Фейсбук, които веднъж са влезли във фермата и само са се регистрирали? Мога ли да ги махна от списъка с поканите и подаръците? Досадно е да им пращам покани при положение, че не играят, и всеки път се взирам в снимките им за да не сбъркам. Rolling Eyes

# 114
Ако някой иска да му мастерирам животното за мисията да ми пише на лични.

ОГРОМНИ БЛАГОДАРНОСТИ!!!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Didranad, пиши на съпорта!

zornica_a и мен ме интересува този въпрос, въпреки че нямам представа кои от приятелите ми и граят и кои не. В списъците ми излизат почти три хиляди играчи, но предполагам две трети от тях отдавна не са влизали да копаят  Mr. Green

# 115
  • Варна
е, писна ми и на мен вече с тези мисии и съм на крачка да ги зарежа  #Cussing out

fairy zebra-та ми стана от 96% на 64 %  #Cussing out
нали уж намалиха времето, какво се случва пак, при някой друг нещо подобно ?

# 116
Днес се подведох с тая зебра #Cussing out #Cussing out По обяд беше на 35% (изкарах я снощи) и реших, че за два дена ще я обера, а сега е на 31% и цъкнах да видя мастерирането и ми даде 5 обирания за първа звезда #Cussing out #Cussing out #Cussing out. Нали са променени параметрите?
 newsm78 newsm78.
А за приятелите в списъците се вижда в раздела -  ADD Neighbоrs. Тези които не играят си личи кои са. Имам на 2-3-5 ниво или няма ниво. Нямат съседи или 2-3-ма.

п.п. Есенно цвете писали сме заедно Laughing

# 117
  • София
Аз вчера сутринта обрах веднъж зебрата и сега виждам, че е готова на 48%, което ще рече, че параметрите наистина са намалени. А освен това имам отчетено едно от три нужни обирания за първа звезда. Това означава, че всичко е ок.  smile3501

# 118
  • София
 Hug

Ако правите фермерска среща, обаждайте се, че много ми липсвате всичките  Hug

# 119
Който като мен има нужда от съседи  Simple Smile нека ми изпрати покана: gallkata@mail.bg

Общи условия

Активация на акаунт