Farmville - 44

• 46 045
  • 742
  •   1
Отговори
# 600
Някой успя ли да мине пета мисия /с блузката/,аз нещо не мога .Берачката 5 пъти я пусках и не става!!! newsm61

# 601
Някой успя ли да мине пета мисия /с блузката/,аз нещо не мога .Берачката 5 пъти я пусках и не става!!! newsm61
Не трябва да я пускаш, а да я направиш в работилницата (крафтшопа), да не би това да е проблемът?

# 602
Да,това е трябвало да направя! благодаря ти Мата Космата!  Hug

# 603
  • София
Здравейте  Flutter
От известно време при публикуването на молба за помощ или животно,храна, дърво и др. публикацията ми става автоматично и излиза само на моята стена като споделяне. Нито могат да вземат нещо от мен,нито да ми изпратят помощ. Как да променя това?

Последна редакция: ср, 23 май 2012, 18:00 от margita

# 604
Някой има ли проблеми със зареждането на играта?Цяла вечер пробвам-не става и това е!

# 605
Много ви моля помогнете ми да се изтрия от Фарм Вила . Как става изтриването на профила?

# 606
Здравейте  Flutter
От известно време при публикуването на молба за помощ или животно,храна, дърво и др. публикацията ми става автоматично и излиза само на моята стена като споделяне. Нито могат да вземат нещо от мен,нито да ми изпратят помощ. Как да променя това?

Май и аз имам същия проблем, но досега не го осъзнавах... и се чудя защо другите си събират разните неща за мисиите бързо-бързо, а аз чакам и публикувам по 100 пъти. Сега погледнах, че моите публикации си ги виждам само на моята стена, а не в общия поток... Ще търся начин да го променя, ако нещо ми хрумне, ще пиша тук.

diatod, не знам да има начин да се изтриеш, просто спираш да играеш. Ако не искаш пък да получаваш покани и т.н., отиваш в Настройки и забраняваш приложението ФВ.

# 607
  • Deutschland
Простете за нахлуването. Знаете ли къде мога да сложа Brown baby elephant???В зоо не става и по принцип в нищо не мога да го поставя, а мисията иска два пъти да го харвестна. Моля, помогнете

# 608
Простете за нахлуването. Знаете ли къде мога да сложа Brown baby elephant???В зоо не става и по принцип в нищо не мога да го поставя, а мисията иска два пъти да го харвестна. Моля, помогнете
В Baby playpen влезе при мен.

# 609
  • Deutschland
Благодаря много   bouquet

# 610
  • Deutschland
Момичета май ще има нова ферма. Вижте посевите и дърветата, които ще се предлагат
http://farmvillemasters.net/category/falls

# 611
Ееееееееееееееееееее, НЕ!!!!!  #Cussing out Сега прочетох за мацкатс с посещенията, ама при мен хич не се е появявала  #Cussing out #Cussing out #Cussing out Да взема да идва, че имам бая за разпродаване   Crossing Arms

И един въпрос, може и да е глупав, ама мен ме вълнува  Crazy Къде мога да проверя, с кои материали - какво се строи??? Че имам толкова материали вече в гифтбокса и не смея да продавам  Sad Кутията ми е напрекъснато пълна и само ги минимизирам до към 30 броя, ама ако няма да ми трябват, по-добре да ги ре-гифтна, нали  newsm78

Предварително БЛАГОДАРЯ   bouquet

При мен гифбокса показва 999 но при първоначално визуализиране над 2 000 показва, не е проблем никак даже  Grinning Grinning
Мацката идва точно на 3 дни, първо напосоки вземах, но вече избирам от ферма в  ферма кое е най скъпо. Предния път бяла елха за 23 кеш днес за 33 същата продадох Hug

# 612
Ееееееееееееееееееее, НЕ!!!!!  #Cussing out Сега прочетох за мацкатс с посещенията, ама при мен хич не се е появявала  #Cussing out #Cussing out #Cussing out Да взема да идва, че имам бая за разпродаване   Crossing Arms

И един въпрос, може и да е глупав, ама мен ме вълнува  Crazy Къде мога да проверя, с кои материали - какво се строи??? Че имам толкова материали вече в гифтбокса и не смея да продавам  Sad Кутията ми е напрекъснато пълна и само ги минимизирам до към 30 броя, ама ако няма да ми трябват, по-добре да ги ре-гифтна, нали  newsm78

Предварително БЛАГОДАРЯ   bouquet

При мен гифбокса показва 999 но при първоначално визуализиране над 2 000 показва, не е проблем никак даже  Grinning Grinning
Мацката идва точно на 3 дни, първо напосоки вземах, но вече избирам от ферма в  ферма кое е най скъпо. Предния път бяла елха за 23 кеш днес за 33 същата продадох Hug

и аз копая като вол в тая ферма - и никой не е дошъл при мен!  newsm78  няма справедливост на тоя свят  Crossing Arms

# 613
и аз копая като вол в тая ферма - и никой не е дошъл при мен!  newsm78  няма справедливост на тоя свят  Crossing Arms

И аз така #Cussing out #Cussing out #Cussing out
На всичкото отгоре не ми пусна последните мисии в Ковето (тези с детелинката и карфиола) #2gunfire #2gunfire А наградите не бяха лоши...

# 614
Ако не сте видели съобщението, да не се чудите какво става:
Цитат
Здрасти на земеделските производители, Farmville ще бъде под планираната поддръжка в сряда, 30 май, 2012 г.. Ние очакваме поддръжка, за да отнеме около 2 часа, който започва в 20:00 PST. През това време, не ще бъде в състояние за достъп до вашата ферма, но не се притеснявайте! Надяваме се да се върнем към отглеждане възможно най-скоро.Благодарим ви за търпението! Farmville клиенти поддръжка
Само не знам това по Бг време колко часа е  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт