Лежащи бъдещи мами, заповядайте да не скучаем!!! - осма част

• 28 276
  • 740
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Благодаря на всички за пожеланията Hug

# 46
Нимфичка, честита ви годишнина, все любов и пълна къща! Аз пак да порева от какво ме лишава мойто мъж! Нали не сме женени, тази година навъртяхме 10 години любов и съскане, ама де да знам кога да почерпя, пък и подарък да получа #Cussing out? От 1-ви кекс ли да смятам, не че си спомням кога е бил, пък и не върви да викна родата по този повод, нали?
Киарка, много готини джаджи, флеши, ама и аз харесвам нещо да блещука, поне на картинка, иначе не винаги посмявам да се нагиздя туу мач,...
Аз почнах прането - с 40-годишните пеленки от не-свеки. Реших да им дам 60-градусов шанс, ако излезе нещо чисто и свежо от пералнята, ще ги редя, ако не-отиват долу до кофите. Не искам да съм излишно злобна, но да трупам само и с благодарност и признателност да ходя да си купувам допълнително няма как да стане.
Ох, аз така и не се записах при декемврийките, виждам, че Силвърчето и Киарка си общуват и там, но все не ми бе комфортно и по време на големите ми страхове момичетата се вълнуваха от съвсем други неща, но надничам де, особено сега, по покупките. Родило се е момиченце, малко е, стискам палци да расте бързо и без усложнения Praynig! А момичетата са толкоз приповдигнати, малко ми докривя като си помисля колко е притеснено семейството,... Стискаме си момичета докрай, и много подкрепа, чухте ли? Hug

# 47
Много ми е странно,
в нашата отчетна се появиха толкова честитки за бебче родено в 30 седмица, за какво се честити, кажете ми, нека ги изпишат по живо по здраво, и тогава ...  ooooh!
Мото, дано сте добре с Ники  Praynig

# 48
Силвър, много момичета дори и не подозират, че нещо може да се случи. Даже има такива, които раждат в 7месец, за да се възстановят по-бързо newsm78
Това е малко като с нашето неразбрано лежане.Аз в мартенската тема съм се отказала да пиша, когато имаше коментари, че само се чудим какви хапчета да пием и бактерии всъщност можело и с хомеопатия да се излекуват. Девойките дори не си представят какъв би могъл да бъде изхода от една бактериална инфекция.

# 49
БъгаМъга , ауууу какеа красота, какви аксесоари направо са жестоки! Да са Ви честити и със здраве да си ги носите! Simple Smile

Нимфичка, честита годишнина! Желая Ви много семейно щастие, желая Ви винаги да сте опиянение от любовта и разбирателството по между Ви и сега скоро една сладка малка принцеса да пълни сърцата Ви!  Hug Hug Hug

# 50
Ами доктора ми ми каза,че не може да ми дава повече- от инвитроцентър беше (не знам има ли значение). Сега ще се записвам по Здравната каса и дано от там се съгласят...

Аз също имам проблем-този месец-ще ме "вкарват" в болница-да ме водят 5дни по здравна каса и така може да ми продължат болничните докрая-защото вече съм взела 3 болнични.Не можели повече да ми дават.А аз се водя в Сливен нарочно за по лесно-сега ще отида да ме запишат че съм в болница-след 5 дни ще отида за болничния и да ме отпишат от болницата-това е в общи линии.
След това до края няма да имам проблем,но то ми трябва само още за 1месец и половина-но и през това трябва да мина.Добре че имам познати и ще ме водят формално че съм там няколко дни-през това време ще видя нашите плюс това  Wink
Проблемът не е в генеколозите,а в ЛКК комисията,която ги издава-От НОЙ ги натискат да не дават продължително време-нали държавата ти плаща определена сума-за това става въпрос!!!Ако може да не дават пари-не че ги вадят от джоба си де.....

За болничните-НЕ трябва да се прекъсват-намалят ти майчинството и т.н.
NIMFI4KA аз съм къщо като теб на такъв договор и т.н.разбирам те!
BEBS-за Ташков нямам думи-явно си пропуснала излиянията ми за първото раждане-където щях да раждам при него-плащам си-като му звъннах че раждам,ми каза че това ми е първо раждане-не можело да бъде-да отида сутринта като е на работа-та за кво му плащам-бях бясна  #2gunfire #Cussing outСега след 2 години още се ядосвам-теглих му една майна-и с мъжа ми без познати и уговорки-към Майчин дон-след 10 мин.бях родила-пак лежаш,задържах и т.н.и накрая нямало да раждам-както и да е.Дъщеря ми е прекрасна жива и здрава!Това исках да знаеш!
лека вечер

Последна редакция: пн, 24 окт 2011, 20:49 от zori_tv

# 51
  • София
Кари, ние сме с 3 годишнини Mr. Green Тази ни е откакто се запознахме,съответно от същия ден сме гаджета и от същата вечер е първи кекс hahaha Какво да правиш,студентски живот,купон,та лесно се дадох Joy hahaha Другата ни годишнина е откакто подписахме в гражданското,а третата ни е откакто правихме църковен брак и истинска сватба с гости hahaha Joy Въобще страшна сме работа,чак срам ме хвана от написаното,ама като съм тръгнала на откровения,поне да си призная до край Laughing

Силвър,Марти,Кари аз пък направо им се чудя на тия хора,нискоинтелигентни ли са,какви са...Ама дори братовчедка ми като роди в 8-ми месец,не съм чула някой да й честити,чакаха си бебето(беше малко в кувиоз) да се прибере в къщи и тогава. Давам я като пример, понеже те са си обикновени хора от народа,в смисъл дори компютър не ползват. А тука уж средно интелигентни поне,затова ми е толкова странно.  Rolling Eyes По въпроса за раждането в 7-ми месец,че да си пазят фигурите,оставам без думи...
Ние тук ще си стискаме до края,не се позволява пререждане,както пишеше на първата страничка Hug

Последна редакция: пн, 24 окт 2011, 21:07 от nimfi4ka

# 52
nimfi4ka-Писала съм по горе-погледни!

# 53
  • София
Зори,ясно ми стана вече защо не дават. Мен ми остават 2 месеца и 4 дни и после 45 дневния Crazy,чак не ми се вярва. Иначе ми е ясно,че не трябва да се прекъсват болнични,ама нали ще взимам минимално майчинство,не виждам как ще ми го намалят.Поне така тълкувам нещата аз,че под минимума не може да падне,нали не греша?!? Надявам се все пак да оправя нещата и да няма прекъсване Peace

# 54
  • София
Много ми е странно,
в нашата отчетна се появиха толкова честитки за бебче родено в 30 седмица, за какво се честити, кажете ми, нека ги изпишат по живо по здраво, и тогава ...  ooooh!

Аз май бях единствената дето се притесни за това момиченце, а после заваляха едни честитки, че се притесних, че чак нещо накриво съм казала. Явно ние сме кривите  newsm78. Ама да родиш в 30 г.с., бебе кило и половина няма, не ми се струва за честитка.

# 55
БъгаМъга,
не съм прочела коментара ти, аз направо се отказах да ги чета, толкова ми докривя и като прочетох, че tiona ли беше майката на близначето, което оцеля била писала на стената си във фейса, че не са добре... е дори това не ги стресна, продължиха с честитките...явно аз нещо не съм в ред, дано поне дечицата се преборят  Praynig

# 56
Много е тъжно когато бебчета се раждат по рано-аз самата съм родена 1.200гр. не искам да мисля как се е чувствала майка ми-докато аз съм била 2 месеца в болница-дори не са ме записали като родена -20 дни.Тъжно е.....дано майката има сили,а бебчето се възстанови и наддаде. baby_neutral

За минималното майчинство се позаинтересовах-защото съм в същото положение-счет.ми каза че ако имам прекъсвания може и да се намали  Rolling Eyes-за това казах че е по-добре да се избегнат прекъсвания!!
Хубава вечер   bouquet

# 57

BEBS-за Ташков нямам думи-явно си пропуснала излиянията ми за първото раждане-където щях да раждам при него-плащам си-като му звъннах че раждам,ми каза че това ми е първо раждане-не можело да бъде-да отида сутринта като е на работа-та за кво му плащам-бях бясна  #2gunfire #Cussing outСега след 2 години още се ядосвам-теглих му една майна-и с мъжа ми без познати и уговорки-към Майчин дон-след 10 мин.бях родила-пак лежаш,задържах и т.н.и накрая нямало да раждам-както и да е.Дъщеря ми е прекрасна жива и здрава!Това исках да знаеш!
лека вечер

Зори, пропуснала съм този пост. наистина ужасно отношение. Но и съм учудена, защото чувам много добри отзиви за него (за Ташков -син говоря). При едно от прокървяванията ми, Сигридов беше лятна отпуска и не отговаряше на тел. Звъннах на Ташков, прие ме веднага в болница и идваше да ме види по 2 пъти на ден. Като не можеше разпитваше акушерките как съм. В деня на изписването се бяхме разбрали да ме гледат на хубавия им УЗ(за който се плаща), той не беше на работа, но въпреки това дойде рано сутринта и лично ме заведе в кабинета, после тръгна по лични дела. Аз по принцип съм решиила, че ще раждам в МД, при него ходя само заради болничните, но благодаря за предупреждението.

# 58
  • София
Зори,ще взема да питам в счетоводната тема за всеки случай и после ще ти пиша на лични.

# 59
  • Sofia
Цоп и аз в новата тема...  Grinning

Мила, справила си се прекрасно!  Hug Страхотна е! Благодаря ти!  Hug

Нимфичка, честита ви годишнина!  1dating Желая ви много любов, разбирателство и взаимно уважение!  txtloves   bouquet   bouquet

Момичета, всички които чакат някакви резултати, им пожелавам да са ОК!  Praynig

Всички, които са на преглед, да се завърнат само с хубави новини!  Praynig

А за честитките на преждевременно родените бебета просто нямам думи ...  #Cussing out

Киара, честити ти придобивки! Пръстена е жесток!  newsm10

Общи условия

Активация на акаунт