Лежащи бъдещи мами, заповядайте да не скучаем!!! - осма част

• 29 121
  • 740
  •   1
Отговори
# 30
БъгаМъга,

аз още не съм решила за раждането, ходя на ЖК при Кръстанова, ходя при Колева, при Димитров, дори при Карагьозов ходих 2 пъти, не знам какво да правя...уж бях рещила, ама сега какво стана, много се колебая, същинска Везна съм си  #Crazy
Колкото повече напредва времето се ядосвам, страх ме е утре да не ми кажат нещо лошо на прегледа, беб има малък междукамерен дефект, досега само кардиолог го е видял, и утре съм при него да каже дали има или се е затворил, представлява дупка м/у двете камери. Иначе Врагалева, при която ходя супер често така и не видя нищо, но тя не е кардиолог, а гинеколог  newsm78
Иначе телефона наистина изглежда добре, какво друго поръча?
Нимфичка, не знам дали трябва да лежиш, аз съм си в майчинство сега, и само ще го продължат с болничния за 45 дни newsm78
И аз се включвам към пожеланията за дълги години семейно щастие и детски смях  Hug

# 31
Нимфичка, честита годишнина  newsm51. Пожелавам ви дълги години любов и разбирателство.

За болничните знам, че частните клиники имат проблем с издаването им. Най-добрия вариант е да си намериш дктор, който участва в ЛКК и така без проблем ще ти дават до 180 дни без прекъсване. Моята ЖК е при д-р Ташков - работи в Тина Киркова, но преглежда по ЗК в МЦ"Вяра, Надежда и Любов". Ако имаш нужда от координати, ще ти изпратя.

# 32
Силвър, стискам ти палци за утре? И аз съм на преглед и малко се шашкам а в петък съм на ФМ и за нея по-вече се притеснявам. Май съм голяма лигла, но нали ми е последен шанс и много го мисля това бебе Embarassed
А какви са страничните ефекти от фраксипарина, никой до сега не ми е казвал, че има newsm78 Дано сега не ми се налага, но да си знам.

# 33
Нимфичка, честита годишнина!Желая ви любов безкрайна!!

БъгаМЪга, честити придобивки:) Съчувствам ти за  стомашния дискомфорт, но да те успокоя-можеха и да са три Mr. Green.

МЪрзелив следобяд се е заформил тука,аз ще ида да  ви пусна една снимка на  корем от преди малко;)

Бебс,индометацина отпусна ли?

Силвър,   кървене,подуване,уртикарии, затова  се смята,че клексана е далеч по-пречистен( и много по-скъп)

# 34
  • София
Ами какво още, ето тия неща:

Брат ми си хареса този часовник, много е хубав:

За мен тези двете:

И разни други глупости. Понеже ми е за първи път не посмях да хвърля много пари, но пък китайците надминаха очакванията ми. Снимките са оригинали, не е играл никакъв фотошоп, явно хората искат да правят пари, не да лъжат Simple Smile

# 35
Мини, да отпусна, сега е по-добре. На теб за колко време ти излиза стерилната урина? 2-3-дни, нали?

БъгаМъга, честити придобивки. От кой сайт пазаруваш така успешно?

# 36
# 37
Ауууу,очите ми станаха  с големина на камъните от пръстена:))МНого обичам такъв тип-голямо,лъскаво Flutter,чантата-много шик,честити!!!

Бебс,урината трябва да стане за няколко часа, но при мене за  24ч,нали  не бяха дали парола за интернет на мъжа ми.

# 38

Бебс,урината трябва да стане за няколко часа,

Стерилна ли? На мен миналия път ми излезна за 3 дни с парола - вярно че тогава бяха и празнични дни, но.... Иначе вече имам парола, но резултат няма Laughing

# 39
Къде таз стерилна урина става за толкова време? Кажете бързо  Praynig

# 40
Стерилна,да.Simple Smile Щом в мизерния МД излизат за няколко часа в лабораториите трябва да е до края на деня най-много.
За КАндиларов говоря, и то за клон, не за централа.

# 41
  • Варна
без прекъсване на болничен имате предвид всичко да е в един болничен лист newsm78
аз моя го водя без прекъсване, защото нямам ден без болничен, но всеки месец ми се издава нов

БъгаМъга - мерси за сайта и аз обичам много онлайн да си пазарувам. А доставката как е, минаха ли през митница

Нимфичка - честита годишнина  Hug

палчета за Силвър и Марти за утре  Hug

знаете ли нещо за псевдо бипартита плацента?  Аз четох в нета, няма кой знае какво.  Док. ми обясни, че няма проблем, само при раждане на плацентата по-внимателно.  Но все пак да питам, ако някой има подобен проблем...

# 42
Днес много ви се радвам Hug малко ме бъркате, но сте сладурки Embarassed
Бъга, очите ми останаха в чантата. За колко пари я взе, ако не е тайна?

А за стерилната урина те трябва ли 3дни да се види дали има растеж newsm78

# 43
  • София
Мила, доставката е фрий, дойдоха за 10 дена, даже за 8 ама бяха почивни. На пакета са написали стойност 19 долара и не се обмитява, няма и ДДС. Додаха си директно у пощата по посочен адрес. Между другото има европейска директива според която неблагаемите стоки бяха до 22 евро, а сега се променя на 150 евро. Само че като поръчаш, оставяш note отдолу да ти  пишат ниска сума и те го правят.

Чантата е скъпа, 26 долара, което прави 37-38 лева.

Сега съм си напълнила нова кошница, ама мъжа се услушва, не иска да пълни кредитната карта  Grinning

# 44
И аз съм в клон на Кандиларов, ще следя и ще видим кога ще излезне, дано да е днес.

Общи условия

Активация на акаунт