Лежащи бъдещи мами, заповядайте да не скучаем!!! - осма част

• 29 121
  • 740
  •   1
Отговори
# 540
За контракциите говорите назад-  предимно втвърдяването се води за такива, а разните прискубвания, боцкания,тупкания-не. Моя корем е самостоятелен явно-тупка си очеизваждащо-слагам предмет лек отгоре-подскача ритмично.

Аселина, има  възглавници на бременни, според мен са заменяеми с 2  обикновени, аз съм така, и от двете страни си имам, въртя се и си подпирам шкемб с тях.

Кажете вашите бебета през нощта спокойни ли са. Намирам логика в растежа-колкото по-голямо става толкова повече ме блъска.Тая нощ почти не спря.А иначе  свикнах с това шутиране,но да е дневно време ми се ще, през нощта все страх  ме друса. И  няма угодия,   гледам да лежа  на ляво- тогава най-силно ме удря,  по гръб и  на дясно е мааллко по-леко, но неспирно.Спира като се изправя Shocked.

# 541
  • Варна
Мини - харесва ми профила ти за мен Hug  Колкото повече напредвах, толкова повече дивееше през нощта. Сега е по-мазен  Joy, защото е голям и му е тясно, та само като тюленче се приплъзва  Grinning и тъй като съм много зле със съня не съм сигурна дали аз не го будя, но предната нощ три часа не спря, а всяка сутрин след протягането започва да хълца Simple Smile
Нали се води, че е добре да се лежи на ляво, но единият док. ми беше казал, ако на едната страна стане много неспокойно, да се обърна на другата.

# 542
  • София
Не са ме будили нощем, но като ям ми се е случвало да се раздвиждат по - дейно. Забелязала съм, че нито шоколади, нито кола могат да ги стреснат. Абсолютни дебили са. Иначе денем се случва да са доста активни понякога.

Мила, върнала си се на оригиналния термин ли? Вече нямаш търпение Simple Smile Между другото, отдавна си в 9-тия месец, все пак бременността е 280 дена или около 9 месеца и 7 дена.

# 543
  • Варна
Киара - днес е решила да е точна лентичката  Joy Joy Joy  иначе откакто я мръднах един ден, че да не ми закъснява, не съм я променяла.  А нали има няколко варианта как седмиците се отнасят към месеците, затова аз отдавна си бях решила да се придържам към 35 г.с.4 дни Grinning  не знам доколко е вярно, но мен ме устройва  Mr. Green  Важното е, че напредваме  Grinning

Ето един хубав сайт за тези, които се чудят кога в кой месец са   http://www.baby2see.com/pregnancylength.html#weeks_into_months

# 544
Мини, моят мъник също не ме остави да мигна цяла нощ. Само риташе, а и много ме боли тялото вече - мира не намирам.

Киара, не знам как ги броите тези месеци - съвсем се обърках. На Запад бременността се брои 10 месеца по 28 дни (лунарни). Аз си мисля, че утре влизам в 6 месец, защото последният ми цикъл беше на 01.06. Така ли е?

И аз лежа наляво, но не знаех, че не е хубаво за сърцето. Звучи логично, но не се бях замисляла.

Моля ви, ако нещо нарушавам етикета на тези форуми да ми кажете, защото забелязвам, че никой не ми отговаря.  Thinking

Явно нещо бъркам, не съм наясно. Извинявам се, ако съм засегнала някой - кажете къде бъркам.

# 545
Момичета, притесних се,ЦРП ми е 7, при норма до 5.Левкоцити са  9,79 при норма  10,5. Миналата седмица  са били  црп 3,40, а левкоцити 9,2.
Аз имам едни  болки в гърло и едно ухо през тая седмица. Да ли може да е от това  7 црп-то?
Оххх, на 3ти съм при Сигридов, да чакам ли или да изпия един аугментин 625г(него ми го каза Манчев, когато говорихме по телефона миналата седмица, каза  от тая седмица  да го почна.
 Confused

Ася, какъв етикет Hug.Случайно се е получило сигурно ако си питала за нещо и не е имало отговор, понякога като много изпишем и четенето  е по диагонал.
Знам-от 23 седмица е  6ти месец,  според него от утре трябва да съм в него.

Последна редакция: пн, 31 окт 2011, 12:21 от minie mouse

# 546
  • София
Мини, ей ся дойдох и те набих! как ще ми пиеш антибиотик щото ти скимнало  #2gunfire. Сигридов за тва ЦРП нищо няма да ти изпише, ама понеже не съм Сигридов не ме слушай.

Ася, не се чувствай пренебрегната, не си. Ти си пишеш, ние си четем, всичко си е както трябва да си е. Ако съм изпуснала някоя драма, ама се съмнявам.. та присъствието ти е добре дошло  Hug

п.п. Миниии, не може да те лекуват 2-ма доктори. Трябва да слушаш само един. Не знам по какъв повод ще се тъпчеш сега с антибиотик, ама не ми харесва таз работа.

# 547
Киара  Tired....Страхххх.А не е много високо,така ли?  Искам бой,бой по  дебелата ми кратуна,защото аз до края като пускам на всеки 7 дни црп и хроничния ми фарингит  ми е постоянна дружка ще  лудна.

# 548
  • София
5 е референтна по Кандиларов, други лабс дават и до 10 горна граница. Моето ЦРП е било около 10 и когато съм го питала, каза че е нормално.

Но ми се струва, че ако си била преди 7 дена с 3 и нещо, не е редно сега да е 7.

# 549
Киарка Heart Eyes,няма да пия нищоооо.
Ще чакам 3ти. Тогава ще искам и МБ, ще са минали 2 седмици от последната.
Манчев беше правилия ми серклажа в МД,  бях обещала да звънна след като мине малко време вкъщи и той веднага без да иска  да пускам нищо ми вика-вземи си аугментин 625 и пий профилактично.
(нали ви казах,според него съм много зле и тая бременност няма да я бъде)
НО ще чакам  срещата със Сигридов. Искам той и Колева да ме следят,последната-заради болницата.КОшмарите ми са в 90% как отивам в Токуда и ме връщат,защото нямам лекар там:(((

Киара, предните ми бяха в кандиларов,сега  ги пуснах днес сутрин в 3та градска.Нали ходих за антифактор ХА.

# 550
На толкова често ли се правят всички тези изследвания?  Shocked

# 551
Джулс, на мене Колева така ми написа-ежеседмично следене на ПКК,ЦРП,МАгнезий.
Голям стрес..
Хем знам,че ако се пуска нещо често се прави в една и съща лаборатория и днес се издъних с тая мизерна  3та градска.
Не правете като мен. Confused

# 552
  • София
Аз с днешното си посещение в Токуда, някак си се почувствах по- спокойна. То и аз нямам доктор там, само д-р Димитиров с който се видях днес за 10 минутки и не ми каза чао. А той пък ще отсъства в най - пиковият ми период (според разни чуждоезични форуми, жените с положителен ФФН успяват да задържат макс 4 седмици), та той каза, че щял да остави заместник, но когато попитах кой е, сякаш не ме чу, и съответно отговор не получих. Но идета ми беше, че когато и да отида, сякаш ще се отнесат с мен много по - добре отколкото в един МД.

Не си вкарвай филми с това ЦРП, ще я бъде тая бременност, напук на Васил Манчев Simple Smile
Има един доктор там на бул. Гоце Делчев, дето от невъзможното прави възможно.
А и по - голямата част от проблемите обикновено са в главите ни. Но в това ще се убедим след като си гушнем бебетата Simple Smile

п.п. Мини, и аз бях като теб - всеки понеделник кръводарител. После се чудим що ни е нисък хемоглобина и разни други неща. Сега съм си направила пас от всичко. Лежа на дивана и не ми пука.

# 553
  • Варна
Ася -  Hug  аз ти писах за кокалите  Hug но първо написах Аселина, после се поправих, простено ми е на бременното мозъче  Grinning А за седмиците и месеците - виж линка, който пуснах в предния си пост, има и други интересни неща на сайта.  

А иначе темата се изписва изкл. бързо... преди изписвахме една за около месец, а тази я пуснах преди 1 седмица  Shocked   което ме подсеща да си гласите някой друг да пуска темите, че няма да мога да смогна.

# 554
Хайде сега какви са тези драми, с АБ??? Мини, надявам се да не си болна, щото вече ще се гръмна... Бихте ли ми казали какво значи ЦРП? Или аз съм много задръстена или вече нямам идея къде ми е проблема, ама така или иначе не знам какво е... Embarassed

Тъкмо, щях да попитам Мини и Мила какви възглавнички ми предлагат и взех да се чудя какво аджеба съм питала в предните си постове и си викам сигурно вече съвсем съм изкукала, щом и за възглавници питам, ама видях че сте ме объркали!!! Simple Smile

Ася, Боже сеедно се обръщам към себе си и ми е малко странно (моето истинско име е Ася) но не се чувствай пренебрегната и на мен не ми отговарят всеки път, а питам ли питам... Wink ама като им дойде музата вземат, че ми кажат нещо, но като цяло аз съм може би по-лек случай... от Вас! Като гледам по колко пъти Ви взимат МБ и т.н. изследвания, ми то по-добре да си седим по магаретата докато не родим. Simple Smile

Киара, ама и ти си голяма късметлийка да му се невиди! Да се неначуди човек... сега пък му хрумнало на този Димитров да излиза в отпуска...ттцтцтц но аз пък съм сигурна, че ти скоро нема да раждаш така че споко излез и ти в отпуск да си солидарна с д-ра Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт