Лежащи бъдещи мами, заповядайте да не скучаем!!! - осма част

• 29 121
  • 740
  •   1
Отговори
# 555
Извинявам се за въпроса, но какво друго ви има освен серклажа, че се налагат тези мъки с изследванията? Верно може хемоглобина да се занижи така newsm78

# 556
  • София
Извинявам се за въпроса, но какво друго ви има освен серклажа, че се налагат тези мъки с изследванията? Верно може хемоглобина да се занижи така newsm78

На мен  ми липсва връзка с главния мозък, потвърдили са го 2-ма доктори до сега - Цолова и Сигридов и пожелаха успех на Димитров.

# 557
Киара, Мини,

споко бе, момичета, никой няма да ви остави да си тръгнете без сте родили от Токуда  Joy

Киара, Димитров има заместник- Колева, тя поема всички негови пациентки ... и Димитров ако има щастието той да те оперира е ужасно спокоен, направо слонско спокойствие, той затова там те е пратил Сигридов  Mr. Green за шева на Димитров,  Peace имам 1 и е ок, не съм мазала почти нищо, и почти не се вижда, а и е много късичък Peace

Последна редакция: пн, 31 окт 2011, 13:18 от silvergreen

# 558
  • София
Абе за мен е много важно да са слушали в часа по шев и кройка, че вече ми е обезобразен корема от един дето не са били много внимателни в тоя клас, та се надявам сега да ме зашият качествено. Е, разбира се и хубаво да ме изчистят от вътре, че какви страхотии съм слуашала...

# 559
Киара е отговорила вместо мене,Джулс, само че аз не знам дали изобщо го имам тоя мозък вече.

Хайде да ви развеселя-мъжът ми гледа  все по-големия ми корем и се притеснява да не боцна  бебето с клексана Joy.

Силвър, аз се притеснявам да не ме отпратят от Токуда ако отида да раждам по спешност.

# 560
Ох аз май внесох смут в темата - притесних се, че нещо съм ви засегнала. Явно имам нужда много от внимание, благодаря ви за милите думи и за повторното приемане във вашите редици.  Hug Hug Hug

Мила, аз хич и не съм разбрала за кокалите, че е било за мен. Сега ще се върна назад и ще видя.
Мерси и за календара за месеците и дните - там пише, че от 22ра седмица е 6ти месец. Значи аз се причислявам към тази група.

Мини, аз също не съм наясно с тези термини ЦРП и други и съм притеснена, че моя лекар не ми пуска МБ по-често. Последната беше на 26.09, а сега чак на 07.11 и с тоя конец много ме е страх.

Юле, аз съм със серклаж и ми е махама миома преди 4 години значи матката ми е травмирана, а и съм с конизацио и плюс това имах леко отлепена плаента в 13 г.с. Та причини за лежне колкото щеш.  Whistling

Аселина, и аз заподозрях, че сме адашки. И аз се втрещявам от броя изследвания, но по-добре така, отколкото да поемаме излишен риск.

Да ви питам нещо за Токуда.   

Аз също бих искала там да раждам, но ми казаха, че апаратурата в МД за родилки, а и за недоносени бебета (недай си Боже) е по-добра в МД, както и лекарите. Като гледам вие всички сте се насочили към Токуда, значи явно това не е така. 33uu

Споделете мнение моля. В МД хич не ми се връща - два пъти съм лежала там - но като ви чета постингите как може да ви върнат от Токуда и се притеснявам как да им се доверя, ако могат да ме върнат.  #2gunfire

# 561
  • Варна
Julia - част от момичетата са и с други проблеми, но и само заради серклажа е добре да се следят МБ, ЦРП, урини и прочие...  Имаше една статистика, която не мога да цитирам точно, но под еди си колко см. шийка вероятността от инфекция да мине нагоре към мехура е в пъти повече...а знаем до какво води това...
Аз досега съм пускала веднъж стерилна урина - беше чиста и 2 пъти МБ. Имам кандида и един стафилокок, който обаче е типичен за кожата и се явява замърсяване на пробата, нищо не съм пила за него. Док. каза спокойно, защото бях изпаднала в дива истерия Sad
ЦРП не следя сега, но когато изгубих първото си бебе лежах със серклаж на горещо, тогава ми го пускаха през ден. В крайна сметка ден преди всичко да приключи ми се вдигна ЦРП-то, получих треска, температура, а и бебчо не усещах вече...
Аселина - извинявай, че те обърках  Grinning  ЦРП-то
''По време на всеки възпалителен процес в кръвта се появява специфичен анормален протеин, наречен C-реактивен протеин (CRP). Този протеин практически не се среща в кървта на здравите индивиди. CRP е един от най-чувствителните показатели за наличието на остър процес в организма. Неговото ниво може да се повиши значително (над 100 пъти) при тежки травми, бактериални инфекции, възпаление, хирургични операции и неопластични заболявания.

Традиционният тест за С-реактивен протеин има по-голяма стойност от скоростта на утаяване на еритроцитите (СУЕ), тъй като последният може да бъде повлиян от различни физиологични състояния. CRP има склонност да се увеличава преди нарастването в нивата на антителата и СУЕ. Стойностите на C-реактивния протеин също така имат сколнност да се понижават преди тези на СУЕ.''

# 562
  • София
Момичета, ако знаете как хапнах Simple Smile

Свинско  Embarassed с картофено пюре, свежа салата и мини палачинки с мед. Да благодарим на Хепи за обяда и на Миро за парите с които платих обяда Simple Smile

Искам в тази тема всички да сте на месна диета, иначе почвам от зад напред да ви шамаря  #2gunfire

# 563
Хей, Мила, страхотна си!!!! Благодаря за невероятно изчерпателния отговор! Момичета, обичам Ви..., на моменти си мисля че съм женена за Вас, а не за мъжа ми  Joy
Какво щях да правя, ако Ви нямаше!  Hug

Ася, за раждането незнам да ти кажа, нямам никаква идея просто се молим да стигнем до там, а пък като му дойде времето ще му мислим за раждането Simple Smile Мен не ме е страх, раждала съм нормално, но с упойка..., да живеят упойките че болката е малко абе доста болезнена ама се търпи не е и чак толкова страшно! Ще се справим всички, сигурна съм! Simple Smile

Киара, браво за хапването, на мен свинскто месо напоследък не ми е вкусно, ама това е защото ми се е променил много вкуса..., ноооо ям си и то доста свинско и много пия сок от червено цвекло за хемоглобина!!! Мен няма да ме шамариш Wink

# 564
Assia22,

Аз имам едно раждане в Токуда вече, сега живот и здраве пак там ще раждам. Никой няма да ги върне Киара и Мини, но те се притесняват понеже не познават лекарите и болницата. Първата ми бременност беше без проблеми, в 7 месец избрах лекар, записах час и ходех до края всеки месец, като в 9 месец всяка седмица, няма по мили лекари и сестри, разликата с МД е от тук до Варна. Освен най нова техника и добри специалисти, има и човешки условия и човешко отношение. Иначе неонатологията се различава от тази на МД само по по малкото легла. И най важното лекарите и акушерките не те гледат в ръцете, плащането става на каса, и ти издрават фактура.

Ако искаш да питаш още нещо, тук сме  Peace Сега втората ми бременност е изцяло проследена там, нищо че е рискова, и в Фемина при Врагалева, което не може да се види на ехото в Токуда...  

Киара, на месна диета съм и без да съм бременна.... да си кажа без бой  Joy

Мила , кандидат за доктор си, момиче ... Heart Eyes

# 565
Kiara,точно съм хванала телефона да поръчвам в Хепи:) Да пробвам лапачинките казваш:))
Виж свинското не могааа -такъв метален вкус ме удря в устата опитам ли свинско ,че  е страшно.
А,замириса ми на манджа:))

# 566
  • София
Само държа да отбележа две неща, първо че желязото в растителните продукти се усвоява едва на 10%, и второ, че в растителните продукти яко куцат протеините, от които растат вагабонтините в коремите ни  Heart Eyes

Двама се спасиха, ама до довечера още колко ще се появят да си признаят какво ядат  Laughing

Мини, Лапачинките от както един приятел си ги поръча, установих, че били много вкусни и ги ям редовно.

# 567
Киара,Бебс, гледан нов филм-Смяната, за  гледане на близнаци иде реч, пуснете го на мъжете си и приберете  всичко остро.

# 568
  • София
Киара,Бебс, гледан нов филм-Смяната, за  гледане на близнаци иде реч, пуснете го на мъжете си и приберете  всичко остро.

Пуснах му го още вчера Simple Smile

# 569
Благодаря ви за разясненията, сега разбирам, че заради серклажа се налагат честите изследвания поради риска от инфекция. Асе, и аз съм с конизация, но засега серклажа ми се рчазминава, дано да е така. А плацентата ми е доста ниска, от 15 минутна разходка почва да ме боли Tired

Общи условия

Активация на акаунт