Лежащи бъдещи мами, заповядайте да не скучаем!!! - осма част

• 29 121
  • 740
  •   1
Отговори
# 570
Привет и от мен. От сутринта се каня да пиша и все нещо не успявам, днес ме е обхванал мързела. Вие обаче сте в добро настроение, което е супер Hug

Много се радвам за мамите, на които не им остана вече време за лежане  bouquet

Киара и аз се опитвам да ям свинско (телешко не обичам), но вече така ми е писнало от месо. Преди да забременея нямах проблем с това, а сега точно като трябва да ям.... Нещо мисля на рибка да мина, малко за разнообразие.

Мини, наистина не трябва да си правиш експерименти и да си предписваш разни лекарства - особено АБ!!! А и доколкото знам има и по-изчистени от Аугументина. Все пак освен, че трябва да си износим бебетата, трябва и да ги родим здрави. Стискам палци разликата в ЦРП-то да се дължи на различните лаборатории. Hug  bouquet

# 571
Киара, пуснала си му го, браво, сега човекът ще се пропие:))
Бебс, гледам всичките си показатели са еднакво завишени,повече никакви   мизерни болници,само  една и съща лаборатория.

# 572
Мини ще си го сваля филма и ще го гледам, но сега погледах малко в vbox и като съдя по началото май няма да го пусна на скъпия Laughing Не ми се ще да го плаша от сега, ще вземе да избяга Joy

# 573

Аз също бих искала там да раждам, но ми казаха, че апаратурата в МД за родилки, а и за недоносени бебета (недай си Боже) е по-добра в МД, както и лекарите. Като гледам вие всички сте се насочили към Токуда, значи явно това не е така. 33uu

Споделете мнение моля. В МД хич не ми се връща - два пъти съм лежала там - но като ви чета постингите как може да ви върнат от Токуда и се притеснявам как да им се доверя, ако могат да ме върнат.  #2gunfire

Аз докато лежах в МД  имах една позната,която роди и слизаше при мене да ме види,каза че за 3 дни са докарали няколко бебета  от Токуда,  мисля ,че заради липса на места там,апаратурата им е еднаква. НА мене 14 дни са ми предостатъчни да не искам  връщане в МД.

# 574
Аз тъкмо реших, че ще раждам в МД и като ви чета.... но ако трябва да ми транспортират бебетата напред назад, по-добре да изтърпя гадното отношение. За мен най-важно е да могат да се погрижат за бебоците навреме.

# 575
Здравейте момичета да се включа и аз.Първото ми раждане съм казала как беше вече-фиаско!! Laughing,Но със щастлив край в Майчин дом,без лекар ,без познати и т.н.Все пак не отивам на хотел-на ....да ме въртят 3 дни ще се оправя-този път живот и здраве пак съм там!Аз ще постоя 2 седмици тък в балкана,малката е ок,плюс това наистина искат да ме водят 3 дни че съм в болница за да ми издадат болничния на 13-ти.... #Crazy Та това за сега от нас.Още нещо вече месец не съм давала кръв и стерилна урина но мисля тази седмица да отида.Вчера говорихте за водата-да ме убиете повече от 500гр.не мога да пия-иначе съм на фрешчета,плодове и Bake rolls-за това съм плюс 5кг.и половина-това да е!!!лек ден  bouquet

# 576
Секцио по медицински причини правят ли в Токуда или независимо от това е платено раждането? Също така, трябва ли да те е наблюдавал тамошен лекар, за да родиш? Аз съм се насочила към Тина Киркова, ама ако тръгне бебето да излиза по-рано, не знам Rolling Eyes

# 577
Юле,

винаги си плащаш в Токуда, независимо дали е по желание или по медицински причини, секциото е 1500 лв - избор на екип и 600 лв пакет за бебето  Peace Ако тръгнеш по спешност те приема дежурния екип, и избираш него, т.е, пак ги плащаш тези пари, може и да не е следил лекар там, просто отиваш и плащаш на финала... бебе срещу касова бележка

# 578
  • София
 #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Трябва да стана от дивана, защото нещастника дето ми се води ЖК трябва да м издаде болничен от ЛКК, и забележете  Peace утре трябва пак да стана, за да отида да си го взема, тъй като комисията му е утре на работа.

Как да му обясня на тоя, че всяко ставане ме приближава до раждането? Що за неграмотник трябва да си за да изискваш присъствието ми всеки път при писане на болничен лист. Разбирам да беше до нас, ама то е на другия край на София  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 579
  • Варна
Здравейте мацки от мен  Hug
Благодаря Hugя за пожеланията, Мини пак вкара рима  Hug
Алекс, много те прегръщам, това, което се случва с Калоянчо е едно изпитание, през което ще минете отново заедно с мъжа ти и ще се справите - ВЯРВАЙ  Heart Eyes Hug
Ася,  на лявата страна е по-хубаво за сърцето да се ляга. Когато получавах тахикардии - ми казваха на ляво да лягам. А м/у другото май и на бебетата им е по хубаво мама да лежи на  ляво. По гръб - не  Naughty
Доктора ми беше казвал, както и на една друга мама от тук - нейния доктор - когато легнем на дадена страна и детето почне много да се вълнува - да рита и тем подобни - трябва да сменим позата, т.е. не му харесва.

Чао засега от мен   Hug и  Heart Eyes Пазете се!

П.С. Киарка, няма ли някой вместо теб да го вземе тоя болничен?

# 580
Kиара много кофти сега ме разбираш напълно-само една разлика всеки месец ходя на ЛКК комисия в СЛИВЕН  #2gunfire,сега и в болница ще ме водят 2-3 дни    за да ми дадат болничен Shocked

# 581
Привет мамчета,
писах писах и накрая всичко изчезна   #Cussing out  
Мила  честит 9 месец    bouquet  Много се радвам за теб,скоро и ти ще гушкаш своето бебче   Hug
Силвър  честита нова седмичка и на теб   Hug
И тук времето е чудесно днес,но аз трябва да пазя диванчето,макар че все ставам за нещо,опитвам се,но не мога да лежа както в болницата,дано не стане беля.
За изследванията–на мен ми взимат МБ и кръв след всяка терапия с АБ,на ехо следят бебчо на 2 седмици,а шийката всяка седмица,пия единствено АБ за бубите,даже и магнезия спрях откакто влязох в болницата.Втвърдяванията на корема откакто лежа са по–малко,но докторите казаха,че и до 3–4 на час не е страшно.
Моят бебо или спи като спя и аз или аз спя като пън   Laughing  Но като съм будна такива шутове ми раздава и си хълца,корема ми подскача и се издува,но много му се радвам,тъй като с предната бременност не успяхме да стигнем до тук.
 Hug  Hug  Hug  на всички

# 582
  • София
Сега се опитах да се облека - не става. Корема ми е паднал, преди 5 дена си мерех обиколката през пъпа, сега не го виждам. Този ще ме откаже да ползвам болничен. ЖК-тата правят ли домашни посещения? Ако правят, ще му разкажа играта.

# 583
Киара,

всяко JP мисля че има домашни посещения по 1, 2 часа на ден, поне така е моето, и педито на Гоши, което е и JP на мъжа ми отскоро, и моля те не мърдай щом е паднало коремчето, а като знам че шофираш и сега ще те мисля в следващите няколко часа Praynig

# 584
  • София
ама той не е личен лекра. хора, отивам да го гръмна, то трябва да му отнемат правото да практкува. говорих с него по телефона и сега не мога да си намеря място. да съм ходела в болница щом не съм можела да ставам.

Общи условия

Активация на акаунт