Лежащи бъдещи мами, заповядайте да не скучаем!!! - осма част

• 29 121
  • 740
  •   1
Отговори
# 600
Месец нов ни гъделичка,
 спите малко, с нетърпение
следващ ден да  поборичкате
и да погалите корема:))

Мимикаплан, благодаря.Нас тук си ни тъпчат с 8 хапа магнерот,та никой няма да ме следи за контракции след биенето на инжекцията. Лекарката каза да си намеря сестра да  ми ги бие.

Момичета, 8 кила,6 месец ooooh!.Ям само пълнозърнест, много млечни,плодове и зеленчуци. Последния месец откак лежа съм  качила 3.Мъжът ми вика :Машала", аз го гледам накриво. Crossing Arms. Спирам  да се меря.

# 601
  • Варна
Добро утро Hug

Пожелавам един успешен нов месец на всички   bouquet

Мими - радвам се , че при теб нещата са стабилни.  Hug Само че по-внимателно още няколко седмици  Naughty Hug

# 602
Здравейте момичета HugМного пишете нямате изчитане..
Влезнах само да ви пожелая успешна седмица(и много още такива) без болки и проблеми Hug
Мила честит 9 месец Hug

# 603
Добро утро, коремчета! Simple Smile
На мен преди 4 години ми биха кортикостероиди мускулно, 3 поредни дни. Не са ме следели за нищо. Едва намерих къде да ми ги сложат тези инжекции, всеки се дърпа като чуе бременна. Вчера даже Диаспорал не искали да дадат на майка ми без рецепта  Thinking
А за болниците - тъй като лежах преди 2 седмици и нямам право в следващия месец да влизам по тази пътека, тогава, с целия си акъл реших, че ако ще си плащам престоя, поне да не е мизерия. Иначе доколкото знам , системите са си едни и същи при контракции, няма значение в коя болница си. Или греша? Какво й е на Токуда?
Лек и хубав ден!

# 604
Добро утро!

Писанче, чакам го Гунев, чакам. Вече търпение нямам. Аз живот и здраве ще ходя при него към 19ч, защото ще чакам мъжа ми да се върне от работа на 7ми и да ме закара. Като стъклена ваза се държа. На такси отказвам да се кача, не знаеш на какъв идиот ще случиш. А аз сама да карам не смея и да си помисля. Ти в колко часа си?

Мини, 8 хапа Магнерот  Shocked? Аз пия само по 3 на ден, сега се притесних че ми е малко сигурно.
Стихчетата ти много ме зареждат. Благодаря!

Hug на всички. Почна новият месец. Аз днес трябваше да съм на ФМ, но ми я смених за утре. А този месец ставам на 30! В леглото ще празнувам, то се е видяло, важното е бебето да е добре.

# 605
Добро утро, момичета,

днес пак ме викаха за преглед с вагинално ехо, в 8 бях в Токуда, веднага влязох и да ви се похваля, че промяна няма - цикатрикса е със същата дебелина, явно нещата са стабилни през последната седмица, няма да правя парти още обаче  Laughing

Целувам ви всички поспаланки такива  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 606
  • София
Гутен Таг  Hug

Писанче, ми те и Токуда приемат с клинична пътека, а доплащаш само за условията. Знам, че в МД един ден престой беше от порядъка на 100 лв. И после защо нямало пари за болниците  ooooh! Ако ми кажат за тия пари какво осигуряват, при условие, че са ме карали да си закупувам лекарствата..

Мойта чистачка днес не дойде на работа, дори не ми се обади.
Сега една жена ми е намерила 30 годишна от района, трябва да й се обадя по - късно. Само това 30 годишна ме притеснява  Simple Smile Но ще я викна да видим. Днес се опитах да заредя съдомиялната и буквално не успях  Rolling Eyes

Силвър,  Hug Praynig Hug Praynig
Ася, успех довечера!

За кортикостероидите ви писах, че аз вдигнах 160/90 и се чувствах ужасно. Сега много ме е страх от втория курс, но ще трябва да стискам зъби и да търпя. Поне намалихме дозата.

Мини, какво се оплакваш с тия 8 кила. Някои сме вече по 28 Simple Smile Онзи ден тежах само килограм по - малко от високия ми 190 см мъж Simple Smile. Днес вероятно съм го минала вече Simple Smile

# 607
Благодаря на вси4ки за подкрепата и разбирането.

Киара- в болницата бях- 6 пъти гинепрал, магнери4, но6 па и половин изоптин, първите дни бях и на системи кормагнезин, после ми го заместиха със спазмалгон-ингекции 2 броя.
Сега в ку6ти съм на су6тото по 4 , без инжекциите, но ме наболява. Надявам се да ми мине и да устискам поне о6те 40 дни.

# 608
Ася,кога имаш рд:)Ние тука ще изядем по едно п...ъъъъ.... по една торта за тебе:))
Да, по 8 но шпа и магнерот на ден блъскам.Колева така каза.
Киара, ти имала ли си преди да биеш кортикостероидите високо кръвно?(принципно кортикостероидите вдигат кръвно и захар)

Непозната, ще устискаш:)))
Не се оплакваммм за кг;), мрънкотя си,че до края ще  спя сама на леглото май, няма да има място за мъж:)

(2 дни до  прегледа при Сигридов, после правим фен клуба:)))

# 609
  • София
Ми кръвното ми е било стандартно 120/70, сега е 130/70, но след кортикостероидите ми се реве. Живот и здраве, ще ме чуете в петък пак да рева Simple Smile

# 610
  • Варна
Ася аз ставам на 30 на 3 декември, ако беб не се е запънал, дотогава трябва да се е появил. Явно няма да се празнува нещо специално, но ще съм си направила най-хубавия подарък.
Магнерот пиех по 6 преди да спре да ми действа.

Ох с тези килограми не знам как успях така брутално да ги изтърва нещата...20 отгоре, а има още време Sad По принцип бързо свалям, но много искам да кърмя и тогава ще трябва по-полека.   Confused
Дано да съм от тези, които оставят по 10-12 кг в родилния, че юе се  #2gunfire

# 611
Мила, ще си направиш най-прекрасния подарък:)))За толкова хубав юбилей.
Аз съм чела ,че кърменето стимулира отслабването,ама при всички е различно.

# 612
Добър ден момичета,
честит ни нов месец   Hug
аз съм +11 кг,откакто лежа корема ми доста порасна,но всъщност не съм качила повече от 2–3 кг за тези 2 месеца   Rolling Eyes
Ася  и аз ставам този месец на 30,дори тази седмица   Mr. Green 
Мила  значи и ти си наборка   Hug  Ще имаш най–прекрасния подарък    bouquet
За всички много  Hug  Hug  Hug  и хубав ден

# 613
  • София
И аз имах подарък за моя РД - забременях Simple Smile Сега подарък за Коледа Simple Smile  Praynig Praynig Praynig

# 614
Kiara, всичко дубъл при тебе:))) МНого  готино съвпадение  bouquet
Дойде ли  младата чистачка?

Общи условия

Активация на акаунт