Лежащи бъдещи мами, заповядайте да не скучаем!!! - осма част

• 28 286
  • 740
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Не съм й звъняла. Май да й звънна, а? Simple Smile

# 616
Киара, младите са по-добри:)

# 617
Киара,  млада,здрава,  може  да е скрита лимонка;) Да почисти като фурия за нула време,после има да ни я хвалиш:)

# 618
  • София
Да бе, дано се ограничи само с почиствателните действия. Нещо телефонът й дава странен сигнал. За пръв път чувам такъв.

# 619
Чистачка търся,че съм трудна
( и за  разговор, и за дела).
Ще имам  искания-да е будна,
силна, бърза и добра.
Докато кълките наместя
 да е изчистила почти,
мебели да е подместила,
и да  не шари с очи.
 Да не говори много,много,
че дразни ме излишен шум.
Да не буди в мен тревоги.
Все пак съм си  с едно наум.
Да си отива  тихомълком
преди  съпруга да се прибере.
И аз  щастливо  да обтегна кълки
 пред чисто и прибраното пране:))

( с  чистачка си е най-добре:))

# 620
  • София
Мини, добре си усетила нещата Simple Smile

# 621
дано само ти да харесаш новата чистачка,да не мъжа ти да залитне-хахаха.Майтапя се,звънни нямаш голям избор.После ще кажеш.Пак ли за тези кг-ми-плюс 5 съм вече и мисля че са ми много/Киара-как    ги бие Сигридов тези корт.инжекции-предния път май веднъж само съм била-но не помня със сигурност.  bouquet

# 622
КЪм момичетата със серклаж- Силвъргрийн ме подсети за колана за бременни, дали някоя е носила  и дали  помага на шийката,като облекчава откъм тежест?

# 623
  • София
Зори, той не ми ги бие, аз си намирам човек да ми ги поставя. Иначе ми е изписал 4 пъти през 12 часа, общо 4 апликации. Сутрин, вечер, сутрин, вечер. Ама на вас за какво са ви тия кортикостероиди?

# 624
Здравейте, момичета! Simple Smile

Аз се връщам от ФМ (ранен скрининг) от Фемина. Бях при д-р Цолова. Всичко е наред и според нея няма и следа от отлепването на плодното сакче! УРА! Simple Smile
С бебето всичко е наред! Много се успокоих. Ходих и до МД за БХС, дано и с него да нямам проблеми, че много съм се притеснила с тия вероятностни да му се невиди! Казаха ми пола на бебето - ще си имаме мъжленце  stork-boy да ни е честито! И предното беше момче, мъжа ми много се кефи, каза че е голям майстор и бил здрав в кръста както някакъв полицай му бил казал... Joy Щях да падна направо! Laughing

Силвърче, радвам се че за сега всичко е наред при теб и е спокойно!

Киара, какви са тези млади и секси чистачки. Представям си една готина мадама с прахосмукачката и как гледа мъжа ти ако е в къщи, а ти кълчиш кълки по дивана... Wink Шегувам се разбира се. Това си е работа, какво като е на 30, то и в работата на мъжа ти сигурно има млади жени, и дет се вика ако реши винаги може да кривне още повече като знам как са загорели за секс  Joy Ама нашите мъже са железни! СПОКО!

Мини, много си добра в стиховете и как надуши притесненията на Киара! Simple Smile
Изобщо не сте надебелели, я не се сдухвайте! И аз дебелея, ама какво да направя много се залежаваме!

Успех на всички с предстоящите прегледи като Ася, Мини ти мисля беше на 3.11 нали? Simple Smile Стискам палци за всички стискайте палци и вие за мен за бХС да на нямам ядове и то излишни! Simple Smile

Последна редакция: вт, 01 ное 2011, 14:24 от asselina

# 625
  • София
Аселина, хайде честито! И на мен Цолова ми видя мъжете в 12 г.с.. Тя е пипкава, следи и вижда дребните неща, за това я и харесвам.

# 626
Asselina, много се радвам за пишката, снима ли я Цолова, да му я сложиш в рамка на таткото?
С Гоши бях при нея и пак така в 12 седмица, тихо ни попита, да ви казвам ли пола и аз с глухите си уши естествено не чух и тя пак повтори, та като каза момче и мъжа ми вика, Ама вие сигурна ли сте? И тя да, и той аз може ли да изляза да изиграя една джига навън  Crazy

Киара, дай насам това младо яре, да се развихри с прахосмукачката, че аз от вчера викам фирми на оглед за основно почистване преди появата на беб и ми казват едни цени ooooh!

За кг, аз миналата седмица бях +20, а уикенда Гоши ме контузи и сега освен че ми тежи, и не мога да ходя, вчера мъжа ми каза, че грухтя докато вечерям  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Hug Hug Hug

# 627
  • София
Свързах се с девойката, утре в 10 ще дойде у дома да се видим. А иначе и аз преглеждах фирмите за основно почистване, взимат по около 2,5 на квадратен метър. И от тях ще се възползвам, но имам още мнооого време до тогава. Първо трябва да махна котката и поне едното куче, а това съм решила да стане 45 дена преди термин. Ех, мечти  Praynig

п.п. Нали знаете, че ако намеря нещо читаво, веднага ви го презентирам Simple Smile Въпросът е, аз ли имам прекалено много изисквания или те не могат да чистят Simple Smile

# 628
Момичета, тук съм, чета ви, но вие сте толкоз чевръсти, а аз щъкам доста ( Praynig), та все не мога да се включа. Идвам от лекар, взеха ми последно микробиология, аз лично мисля, че ще е чист. Акушерката обаче каза, че съм 'набъбнала', не разбрах, сигурно шийката се отпуска вече,..., хем съм си обещала да не драматизирам вече, хем не ми се ще да търча по спешност,... Имам дата -21-ви, ако я дочакам, някак си ми се щеше да е предната седмица, дори петък, че много се плаша, да не почне нещо почивните дни и да звъня по докторите да ги събирам, ама не посмях да преговарям,... Поне се разбрахме да ме разшиват или предната вечер, или сутринта преди секциото, поне да се чувствам защитена.
Така, иначе вчера бях до офиса, всички че нападнаха , та откарах 4 часа, че и да си свърша това-онова. Още веднъж ще мина, да поговоря с новото девойче, което е от днес и толкоз. Ремонта тече бавно, ама давам зор на мъжо, да свършват до края на другата седмица, да очостим и да се преместим, че сега сме в друго жилище. Та, ако имам късмет с всичко може по план да се справим!
Прегръдки за всички, малко да се кротна, та да вляза в тона на темичката, голяма сте компания Hug.
А, четейки за ядене и хепи, за първи път поръчах оттам, сега чакам, ама голяма лакомия - и салатка, и 2 модела суши (не сурово!). Е как да не работя по 15-тия килограм, последните 2-3 седмици съм с по кило на седмица,... Embarassed

Последна редакция: вт, 01 ное 2011, 15:12 от carry bradshow

# 629
  • София
Кари, не говори за суши  Twisted Evil

Иначе му се вижда краят  Hug Още малко и ще гушкаш бебе. Брей, май и на мен ми се прииска  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт