Лежащи бъдещи мами, заповядайте да не скучаем!!! - осма част

• 28 285
  • 740
  •   1
Отговори
# 630
  • Варна
Мими - чакаме да почерпиш за РД-то Hug

Мини - и аз си мислех за колан, че много опъва, но може би ще я пропусна тази покупка. А дали помага на шийката нямам идея newsm78

Аселина - чудесни новини, не го мисли този скрининг Hug

Кариии - много се радвам, че си имаш датичка. Ами то накрая шийката омеква и май само конецът я държи. В четв. вече и аз хуквам по задачки.

# 631
  • София
Привет ,сладурки! wavey
Виждам,добро е настроението днес,вече около час ви чета Laughing
днес ни монтират кухнята и съм мнооого щастлива newsm44 Доста е интересна,на едни квадратчета е плота,ще пусна снимки тия дни,че майсторите още бачкат оттатък. Времето е много хубаво и ми се отразява много добре,не обичам зимата и студа. Остава да вържат и пералнята,че тия дни прахме у едни комшии Crazy hahaha
Да се включа и аз в отбора на празнуващите РД през ноември Party Аз съм на 15-ти и съм скорпион.ставам на 29 обаче,по-млада съм от някои Laughing Хайде всички кажете си зодиите.
Аселина, радвам се за добрите новини.Дано повече нямаш никакви притеснения,а БХС не го мисли,всичко ще е  ок.
Мила, Силвър, малко ви остана до края,много ви се радвам и стискам палци да си устискате до термин,което така и ще стане  bouquet
Мини,страшни стихчета измисляш,това последното много ме развесели Joy
Киарче,огледай я тая чистачка,ако пък е много засукана,по-хубаво стара и да не чисти,отколкото да зариби мъжа ти hahaha
За всички,които пропускам Hug

Последна редакция: вт, 01 ное 2011, 17:27 от nimfi4ka

# 632
  • София
Едър рогат добитък - Телец с асц. Телец

# 633
Хаха, Киарка, и аз съм така -теле до мозъка на костите! И мъжо е теле, та направо ни е шубе от напиращото скорпионче! Чак то ще ни разкаже играта, знам си аз!

# 634
Привет и от мен. Днес цял ден разчиствам терена за майстори - в четвъртък идват да ми потрошат банята и надявам се да я направят след това Laughing направо лошо ми става като си помисля колко чистене ще трябва след това ooooh! и две 30г. чистачки няма да свършат работа  Joy

Виждам днеска добри новини от прегледите - браво момичета, все така да е  bouquet а и много РД предстоят тези месеци. Май всички ще си направим най-страхотните подаръци около рожденните дни Heart Eyes Моя е на бъдни вечер, аз съм инатлив кози рог Laughing но се надявам бебетата да позадържат малко, след това и имен ден имам, така че и за тогава подаръци ще приемам Wink

nimfi4ka честита кухня, много вкусни манджи да сготвиш в нея  bouquet

# 635
Много рогати сте се събрали Mr. Green Аз съм Водолей(все води мисля,че ми текат Joy).

НИмфичка, честита  кухня,  да готвиш  вкусно на  голямо семейство:)))

Абе ние се бъзикаме за 30 г чистачка, вие ревнувате ли половинките си,аз-не. Та и 20 годишна чистачка да дойде, само да я командоря и да върши каквото трябва  искам.

Днес изядох 2  големи тикви, не се бъзикам.

# 636
Ох, момичета, днес се смях много...една приятелка срещнала едно бабе и трябвало да и помогне да стигне до японската болница Тошиба  Mr. Green
Киара, Бебс, у вас пренаселено ще стане и то все с рогати и инати, та се чудя отсега кой ще надделее, вие или бебоците...пожелавам да дочакат да се родят рогати, че като гледам с инат се постигат чудеса...и аз си имам 2 рогати вкъщи, малко и голям Козирог, е няма да ви казвам как ми се реве на моменти на мен, вечно двоумящата Везна...
Бебс, леле, как се нави за банята, имаш ли друга? Аз веднъж устисках, но не бих си го причинила отново, успех желая и добри майстори  Heart Eyes
Кари, много хубава дата Hug Heart Eyes 
Нимфичка, родена си на страхотна дата, и племенницата ми е тогава, а баща ми е на 20ти, но пък са много готини, нищо че били черни скорпиони  ThinkingСамо да те питам, кухнята сама ли готви?  Mr. Green

Мини, къде ги побра тиквите, че и големи  Joy

# 637
Силвърче, наистина не знам каква битка ще се вихри в къщи ако излезнат рогати като мен Laughing а отгоре на всичко таткото е скорпион... той има един лаф: "имало само 2 зодии в зодиака - скорпион и ухапани от скорпион" Joy Ще го питам ако се съберем 3-ма козирога какво ще прави Wink

А за банята нямам избор - точно като по поръчка всичко започна да се скапва, ще трябва да сменяме и тръбите и затова ще е цялостно къртене, а отгоре на всичко вчера и казанчето ми се прецака. Добре че имам втора баня. А иначе аз се изнасям при родителското тяло - мъжа ми и котката да му мислят как ще се справят в това катакомби Laughing

# 638
Болница Тошиба JoyА сигурно прилича на гигантска  батерия:))
Аз откак съм бременна  съм и глуха май,освен  скоростно оглупяваща.
В начална бременност съм тръгнала по новото Ломско.И някакакъв старец се провиква от другия тротоар:"Момееее, деко е БИЛЛА".Ама аз чувам,че съм  кобила и такава ругатня отнесе Mr. Green Гледаше опулено и пак:"БИЛЛА,БИЛЛА".Дано и  той да не е  чул добре моя поздрав.

В КАуфланд  друга случка.Вече съм в трети  месец,  в устата ми се е настанил трайно  лайнян вкус. ИСкам си на пилешката витрина кило пилешко филе,но с уговорка да го подуша преди да затвори плика.Момичето казва:"Ама то е прясно", аз чувам"АМА то е ясно". И почвам:"Кое ви е ясно, тука всичко  ми мирише,  в правото си съм  да поискам да проверя стоката, все пак ще я плащам.."И  така  докато не се събра народ.А момичето пак тихичко и  изчервено:"Прясно е,моля ви,прясно". И в дясно по витрините каквото и да поисках да си взема все ми подаваха по парче с думите,че е прясно Laughing.

# 639
Бебс, ако ти трябва добър майстор, свиркай, аз бременеех с малкото козле 2009, накрая на 24.12.2009 след цялостен ремонт на апартамента, започнахме банята, за 1 седмица беше готова с тръби и смяна на всичко вътре, обаче нямаше такова мъчение, и до ден днешен си го спомням, всяка сутрин ходехме при свекър ми за душ, а вечер майстора слагаше тоалетната, за да има за през нощта... Joy оцеляхме, дори след него на 06.01.2010, рожденния ден на мъжа ми я изчистих основно, и на 15ти родих  Joy Joy Joy

А тази приказка и аз я знам за скорпиона ... hahaha

# 640
Мини, ще ме спукаш от сях Joy Joy Joy

Силвърче, уж и ние се каним за седмица, макс 10дни, че ще правя и някой неща в малката баня. Майсторите уж са добри и са единия ни е познат, ама то с познати най-големите гафове стават. Ако нещо се закучат нещата ще се възползвам от поканата. А ти точно на моя РД си почнала баня да правиш... Аз обикновено седмица преди него започвам да боядисвам някъде - я стая, я коридор...  Crazy

# 641
Значи вкъщи има и от двете зодии,аз съм Скорпион,а другите 2–ма са ухапани от скорпиона   Joy  hahaha Мъжо е инат рогат Козирог,а Айлин е Водолей(все в банята иска да прави куп куп   bath1 )
Нимфичка  честита нова кухня,със здраве да си я ползвате и вкусни манджи да си готвите   Grinning
Бебс  дано мине леко и бързо,но и сполучливо ремонта в банята   Hug
Аселина  браво за чудесните новини   Hug  Радвам се,че всичко е наред.
Мини  как успя,2 тикви   Shocked
Аз утре пак съм на преглед,ще видим шийката–мийката и ще вземат секрет за МБ.

# 642
  • Варна
Nimfi4ka - честита ви кухня  Hug  

Какви са тези ремонти, то и ние ще правим, но моята велика идея е като стане бебето на няколко месеца и да се изнесем за една седмица, но  да видим  Grinning  аз все големи планове имам.

Мини - много ме развесели  Grinning

# 643
  • София
Аз не ревнувах, докато не ми се каза един ден "аз вече съм с нея". Нямаше да има проблем, ама 3 дена преди това си правехме дете и се местехме в общ апартамент. 2 дена след това тя довтаса в Сф (от Плд е), а Мирчо дори не ме поздрави на улицата, за да не я "засегне". От тогава не мога да му имам вяра, сори. Макар че все повече се замислям, че е безсмислено да се чувствам ревниво.

# 644
Киара, направо ме остави без думи. Но щом си решила да простиш и да продължите напред, по-добре не си терзай душата, просто си имай едно на ум. А и сега ще имаш две прекрасни момченца, на които да посветиш цялата си любов и внимание Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт