Лежащи бъдещи мами, заповядайте да не скучаем!!! - осма част

• 28 284
  • 740
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Не ме съжалявайте и не ми съчувствайте - няма за какво Simple Smile Аз исках да имам деца, мъжа винаги мога да го сменя. А и ви казах - КОЛЕЛОТО СЕ ВЪРТИ Simple Smile

Едно време вярвах в любовта, Уау, влюбвах се от 14 годишна. 10 години по - късно реших, че е време да стана по - практична и да родя деца, пък после ще му мисля Simple Smile

# 646
  • София
Мила,и аз си се чудя на ентусиазма с ремонта,сега вече малко се попритесних,че отидоха повече пари ,отколкото предвидихме и горкото бебе не знам накрая какво ще може да му купим и какво не. Обаче цялото занимание го започнахме,понеже бяхме с една много стара дограма,от която духаше...и с радиатори и без,все студено беше и реших,че бебе на студено  и на течение не може да се гледа. И от там кухнята ,която е изнесена на терасата трябваше да се смени,че беше с 20-годишни шкафчета. Та така...
Аз съм от ревнивките май, не ми е давал сериозни поводи мъжа ми,но аз и от несериозни се паля hahaha Пък ако ми изневери недай Боже,не знам как ще реагирам наистина.Всичко ни е общо,9 години сме заедно,дете чакаме,аз живота си не мога да си представя без тоя човек.Дано никога не се изправям пред такова нещо Rolling Eyes

# 647
Добро утро, момичетааа! Simple Smile

Искам да благодаря на всички Ви за хубавите пожелания и за радостта, която изпитвате с мен! Simple Smile Сърдечни, сърдечни благодарности!!! Simple Smile  Hug

Нимфичка, честита кухня, мила! Със здраве да си я ползваш и много манджички да готвиш за семейството! Simple Smile

Гледам тук за ревност си говорите, аз да Ви кажа съм ревнива но само малко и то понякога когато просто на мен света ми е крив и си го изкарвам на мъжа ми по тоя начин, защото той много се ядоса като го пратя при някоя на бързо  Joy Вече толкова съм свикнала с него 8 години сме заедно, че и аз като нимфичка не мога да си представя живота без него. Работата му е такава, че работи и с много жени, търсят го и вечер не че мен не ме търсят, защото ние на всичкото отгоре и работим заедно имаме си фирма но някак си сме изградили голямо доверие по между си! Simple Smile

Бебс, пожелавам Ви бързо да свършите ремонта в банята и да стане много, много красива да не ви се иска да излизате от нея! Simple Smile newsm37

# 648
Здравейте момичета,
вчера имах мн.болка, и след консултация с д-р вече си бия и спазмалгон мускулно. Не зная как се справяте, но аз не зная вече как да издържа тези пичти постоянни силни болки. Взеха да не ми издържат силичките.
Само се моля става по-бързо 15 декември.

Иначе относно зодиите-аз съм рак

# 649
Добро утро и от мен!   bouquet

Леле, колко рожденници имаме в следващите месеци. За мен това е голямо съвпадение! Аз съм на 22.11 - на ръба на Скорпион и Стрелец, мъжа ми е Стрелец на 20.12, а бебето се очертава Водолей.

Мимикаплан, ти кога си тази седмица! Ще празнуваме.

Мила, хубава зодия си имаме ние. Аз съм много лоялна и жертвоготовна и затова очаквам същото от другите и като не го получа много се разочаровам. Не знам дали се разпознаваш в това описание.

Киара, да пишеш за чистачката как е. Ние имаме една, но не винаги съм доволна. Жената е на близо 60 години и от там мисля, че идва проблема. Не винаги има енергия и някои неща не ги довижда, а мъжа държи да е много чисто.

Аз за съжаление съм ревнива - особено от както живеем в България. Много си обичам родината и затова се върнах след 10 години в чужбина, но е голям патриархат и като цяло сериозните връзки и брака не се ползват с нужното уважение. Много ме притесняват моралните ценности тук - не че в Щатите и Англия където съм живяла няма разводи и изневери, но там има и срам - а тук не.

Аселина, честито за резултатите.  Hug

Кари, честита датичка.  Hug Хубава е много Simple Smile

Бебс, успех с ремонта.

Непознатата, стискам палци да избуташ още време.  Лежи си, почивай, какво представляват точно болките?

Аз днес съм на ФМ при Др. Елена Павлова в клиниката Марковс и много се вълнувам. Пола го знаем, но се притеснявам за бебето и шийката. Стискайте ми палци и ще доклдвам.

# 650
Ася,
Успех на прегледа днес! И аз съм при нея във вторник др. седмица Simple Smile
При Гунев нямам час, така че вероятно ще се засечем, и аз едва ли ще ходя преди 18.30ч. Лошото е, че пак трябва с такси, а как не ги обичам...Последният път така ми вдигна кръвното един, което тогава ми се отрази добре, де, защото бях на БХС в МД и ми източиха доста кръв и ми беше лошо от падналото кръвно. Та този "господин" тогава не знаеше, че ми прави услуга...
Хайде и аз да се запиша в отбора на 30-годишните Simple Smile Само че аз ги навърших през септември, зодия Дева.
Момичетата със 3ка в седмичките са голяма подкрепа, много им се радвам и аз!
Слънчево настроение днес за всички!

# 651
Елена Павлова ми позна пола на бебето в 12-та седмица, много приятно впечатление ми направи, въпреки младостта си. И аз утре съм на втората ми ФМ при Томова, моля се всичко да е наред, нямам търпение да видя бебка Party

# 652
И междувременно нашата чистачка се обади, че има проблеми с крака и вече няма да идва. Ако имате препоръки, казвайте.

# 653
Ася, за леженето-то аз почти не ставам.
Болките са като ментструални, но по скоро като родилни. Ту кръста,ту корема горе, ту корема ниско долу. Така съм от август месец, но от скоро и кръста ме боли.- от 20-тина дена.

# 654
Непознатата, съжалявам за това, през което минаваш  Hug. Ти хубаво казваш "като родилни" ама аз като не съм раждала и не знам това какво е  newsm78. Щом си така от Август, значи ще избуташ и още. От сърце ти го желая.

# 655
  • Варна
Здравейте,

Ася - палчета за днес  Hug  И аз много си харесвам зодията, такива сме си ние, добрички Grinning Hug  Че и бебо има шанс да е стрелче Simple Smile

Непозната - много неприятно с тези болки. Дано те облекчат инжекциите  Praynig

Аз сега съм с зачела в др Спок да се образов и продължавам да с ечудя за курса за родители.  Rolling Eyes

# 656
Ася, как да ти обесня за билките- като менструалните са, но по силни. Ту те хваща, ту те отпуска.
Ще се търпи няма как.
Благодаря на всички за подкрепата. Hug

# 657
Ася, успех на прегледа, дано всичко да е наред!  Praynig Peace

непозната, направо като те слушам и настръхвам...тези болки, цялата тая мъка но пък съм убедена че всичко си заслужава в името на нашите малки съкровища! Simple Smile

# 658
Как е днес момичета?Ние сме ок,гледам за ревност говорите-не ми пречи заедно сме 11 години,имаме прекрасна дъщеря на 2,5год.и сега чакаме още един бандит.Та ако реши да ходинякъде -ще му отворя вратата- smile3532.То и мен колко ме чакат само ако знае- smile3533
Та така де,да дава пари за децата,да имаме всичко от което се нуждаем-с този стандарт до сега-много възможности-пък да ходи където си иска-НО без да разбирам-Все пак ще го изхвърля-така че не е глупак да внимава- hahaha
Целувки на всички,до скоро  bouquet

# 659
Здравейте, момичета,

чета, но с това дете не мога да смогна да пиша, щото и той иска да пише, но вече ще спи надявам се и съм сама на компа...гледам че някой липсват, дано всичко е наред с тях  Praynig

Мила, д-р Спок ти е достатъчен, повечето лекари го отричат, но за мен беше ок, Гоши оцеля и порасна Joy
За рождения ти ден, дреб ще се роди около твоята дата, не познавам други стрелци, но се надявам да се разбираме и да е една идея по малко инат от Козирога  Laughing 

За момичетата, които скоро са на ФМ, стискам палци всичко да е наред  Praynig Hug Heart Eyes

Хайде да хапнем, че да не заслабнем...едната от фирмите, които виках за основно почистване предложи бонус изпиране на диванчето, май ще се възползвам  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт