Лежащи бъдещи мами, заповядайте да не скучаем!!! - осма част

• 29 122
  • 740
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Бебс,Аси,Силвърче, радвам се с вас за добрите новини! Hug
Писанче,добре дошла! Дано отминат контракциите възможно най-скоро! Praynig

# 151
Мами,
аз съм в потрес, мисля че ефографите не мерят точно:
значи на 19.10 съм била в Фемина при Врагалева - 1900 е бил беб
днес е 25.10 и е измерен 2100, струва ми се малко множко за толкова кратко време ?  newsm78

Mini,
не съм запозната с позите, нека някой друг се включи, някоя мама със серклаж  newsm78

# 152
моя тест за преждевременно раждане го прави 23г.с .мисля че е добре.
За размерите на бебчетата-всеки доктор и ехограф е различен,но ми се вижда добре че расте и не ми се вижда много Wink

# 153
Ей много бързо пишете Simple SmileОт два часа се каня да отговоря и не смогвам да ви прочета, камо ли да пиша.
Силвърче, много се радвам за прегледа, още едно гайле мина Hug

Бебс и Аси и на вас честито Hug

За чистачките да кажа, че с моя богат опит от рота младежи и честа смяна на лелки, съм много разочарована.Няма жени, които да го приемат това като служебен ангажимент.Всички с които съм се срещала мислят, че щом в къщи чистят могат и да го работят.Стигнах до там, че направих агенция за домашни помощнички и пак не си намерих читава Mr. Green Даже съм чувала изказвания от рода "аз да не съм ти професионална чистачка", но пък искат професионално заплащане Mr. Green

Зори, за секса, то това на мен ми го забраниха още в началото.И днес доки се застрахова и пак напомни Cry Забранено ми е даже гушкането, заради контракции Cry С мъжа спим в различни стаи от мерки за сигурност.

Писанче, добре дошла Hug

Кокетка, много сладък тоз Андейко Heart Eyes

Искам да подаря на някой бременни дънки 29 номер, аз хич вече не се събирам в тях Embarassed
Питах дали Биогейма ми се лепи само на мен а не и на бебо, но доктора каза да си го пия и да не го мисля много, та скоро и другите дънки сигурно ще подарявам Embarassed

# 154
Зори, благодаря ти за отговора, надявам се да не е прекалено рано, в четвъртък ще се консултирам с доктора. Момичета, във връзка с ужасната вест за смъртта на младата родилка тази нощ от HELLP синдром си спомних думите на Сигридов онзи ден, които не ми станаха много ясни, а именно колко е важно ранното БХС, по което можело да се съди дали жената имала склонност към прееклампсия и респективно влошаване на състоянието й към HELLP. Да си призная, не разбрах връзката и ме беше срам да го попитам EmbarassedВие имате ли предположения? Много се разстроих от случилото се Confused

# 155
  • Варна
Dune -   така се радвам като се включиш Hug

Кокетче - палчета за предстоящата среща  Hug Hug  Андрю наистина е много сладък и много променен ми изглежда, но те вярвам всеки ден са различни  Hug

Мини - според мен всяка промяна в позата оказва различен натиск.  Когато бях със серклаж на горещо бях дори с вдигнати крака с обратен наклон- позата е с ''В'' нещо си, която се препоръчва при много рискови ситуации.  Затова смятам, че има значение дали си напълно легнал или полулегнал.

БъгаМъга  - относно кандидата - никога през живота си съм нямала, както  и през първата ми бременност, но сега се появи... има много фактори да се развъди и се надявам след като родя да се отърва от нея.

# 156
Хей, девойки какво правите вие бе, докато се усетя че има нова тема сте изписали 11 страници Laughing Ама продължавам да ви се радвам, че добрия дух и настроение изпълват темичката, нека да е така винаги  Hug Толкова много сте писали, че няма кога да ви изчета, преминах набързо по диагонал по страничките, колкото да се уверя, че всички сте добре.
Мото, много ни липсваш вече, миличка, дано сте добре с малкото Никенце - прегръщам ви и ви чакаме да се приберете у дома вече здравички и големи Hug
Добре дошла на новата мама  bouquet

# 157

БъгаМъга  - относно кандидата -

Aз, освирепяла от глад, минавам да видя какво сте писали и гледам Бъга имала кандидат.Веднага се зачудвам кандидат за какво... hahaha

# 158
Мини, аз пък преди да вляза след малко в банята се надумках сериозно със салата и сега ми е адски тежко.Трябваше да съм вечеряла доста отдавна ама нали чакам мъжа ми да се върне от работа и направо прегладнях докато го чакам...сега мие чиниите а аз си лежа и Ви чета! Наистина мнооого пишем. По повод питането ти за лежането и полуседналото положение мога да ти кажа, че аз миналата седмица нямах подобрение може би, защото повечето бях в полуседнало положение, а тази в легнало и вече имаме напредък. Незнам дали си въобразявам или има нещо вярно, но това ми е наблюдението, а пък при теб със серклажа вече мисля, че по-добре да лежиш! Embarassed

# 159
Как ми се ходи на Пиано Бар Embarassed

# 160
И на пиано и на обикновен бар ми се ходи:))

Мила,точно  веобразно се бях нагласила в болницата и ме нахокаха всички лекари,които минаха, било глупост,само съм се мъчела:(

Джулия,http://zdrave.rozali.com/zaboliavaniia-zdrave/p15823.html
Но  каква връзка има с ранния БХС,който дори много лекари отричат и  насочват пациентки към късен БХС,заради по-високата достоверност. newsm78

Последна редакция: вт, 25 окт 2011, 21:21 от minie mouse

# 161
  • София
Ауу, какъв кандидат Simple Smile Сигурно за кандида иде реч. Такова не съм имала от 10 години. Аз имах много по - тежка форма на "влагалищно отравяне". Имах бактериална вагиноза и Сигридов я излекува за нула време.

Само да вметна, че на ФЕКГ ходих във Фемина, при д-р Спасов, който има часове в определен ден от седмицата, по 2 астрономически часа преглежда. Той е детски кардиолог.

Силвър, килограмите на бебето следва да се мерят само при един специалист. За сравнение мога да ти дам д-р Цолова ги измери по 300 гр., а на следващият ден д-р Спасов, в същата клиника, но в друга стая ги измери по 280 гр. Simple Smile Имам и много други такива засечки, докато ги мерех из цяла София, че да не кажа и България. Марк и Ави са най - гледаните и мерени бебета на света  Heart Eyes

Писанче, добре дошла!

Предлагам като второ заглавие на темата да впишем "Който разбира, при Сигридов се спира - официален фен клуб"

Имаме едно - две изключения, ама им прощаваме, че вече са на финалната права Simple Smile

За гладните, готвихме зелена салата с репички и краставици, свинско с лук на тиган и майка ми беше донесла едно италианско вино, та си кусах 1-2-3-4.. глътки Simple Smile

# 162
Киараааа Cry имай милост. Така цветно си описала вечерята а и с винце  chef Сега и аз ще поискам.

# 163
Аз даже си исках,но мъжа отсече ТЦЪ(вино де:))

# 164
  • София
Ами Мирчо (Маринов  Grinning) реши, че е някакво смотано вино и го отвори да ливне в тигана със свинското. После като му казах, че майка го носеше от Швейцария ли, от Италия ли, и аз не помня, та се наложи и аз да участвам. След 2 дена е фира.

Междудругото, всяка поза в която има напрежение върху матката би трябвало да влияе на шийката. Седнала определено й влияеш, но полулегнала... знам ли, по - добре лягай нацяло Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт