Лежащи бъдещи мами, заповядайте да не скучаем!!! - осма част

• 28 279
  • 740
  •   1
Отговори
# 660
  • Варна
Силвър - отричат ли го  newsm78  Аз уж взех най-новото издание... 

# 661
То изданието е ново, ама разбиранията му били остарели според педиатри и неонатолози, аз някои неща им давах ignore, но за повечето е прав човека ... според мен, всеки сам преценява, така че смело чети и прилагай  Hug Heart Eyes

# 662
  • София
Здравейте и от мен!
Днес като се събудих и усетих,че съм понастинала...хрема и ми дереше гърлото. ЯМ моркови и ябълки и пия чай с лимони и мед,пръскам стеримар в носа.Дано се размина само с това.Вчера майсторите отваряха вратата към мойта стая,пък прозореца цял ден отворен при тях и ме простудиха Confused Ако имате някакви други съвети,казвайте.За хремата най-вече. Уж не съм зле,дано ми мине до утре. Wink

# 663
  • София
Привет, красавици   Hug

30 годишната е у дома, оказа се слабо, русо миньонче, с 15 години брак и 2 опита инвитро. Сега са в процес на осиновяване на дете. И нейната не е лесна, от нашата гилдия е била, ала уви с лош край. На 34-5 е всъщност и от 3 часа и половина е у дома, подреди ми гардеробите, смени чаршафите и сега доуправя спалнята. Бързо пипа, ала още не е почистила нищо и не мога да ви кажа дали е добре. После като изчисти банята ще ви кажа. А и ако става мисля да я окупирам ежедневно, така че не знам как ще ви я отстъпвам  Simple Smile

Снощи не можах да спя от болки в таза. Ставах на 30 минути от болка. Беше ми се случвало сутрин да ме боли и да отшуми за минута, но като това чудо не бях изпитвала  newsm78. Имате ли някаква идея?

Вече тотално съм зле, едвам успях да си направя закуска тази сутрин. Болките в гърба и кръста са непоносими. Чувствам се като инвалид. Иначе Катето, така се казва, е много миличка и е зодия Везни  Grinning. Каза, че за 2 дена щяла да ошета, ама аз и казах да не си прави излишни илюзии Simple Smile

Мила, честита ти сряда  Hug

# 664
  • Варна
Киара - това са добри новини.  Дано се харесате.  Аз утре празнувам - с теб и бебс:) Ама тези ленти съвсем се объркаха  Simple Smile 

# 665
  • Варна
Момичета, който не ми е дал инфо - термин и щъркел и го няма на първа страница, а иска да е там, нека го направи !!!!!!!!!!!

# 666
  • Бургас
Здравийте,сладурани!
Да ви видя как сте.
Киара,дай боже да случиш на помощница!Това е като да улучиш шестица от тотото.Важното е да не се напрягаш ти.
Милла,бързо свършихте тази тема!Пишете сега,че после няма време да си седнеш на Д-то.
Ние сме по разходки,че времето даваше,но като завие този бургаски вятър,не знам.Киара знае за какво говоря.Криста ще трябва да свиква с това,обаче лятото......Колко е приятен морския бриз!
Хайде,милички,аз пак поемам по задачи.Ще пиша винаги,когато мога,а вие се пазете!

# 667
  • София
Криста - терориста на един бургаски вятър ли ще се даде  Laughing Laughing

Отиде си жената. Чисти 7 часа. Тя помага и на майка си в някакво кафе и там имат нужда от нея. Ами то у нас няма оправия. В крайна сметка и тя не можа да стигне до праха по мебелите в хола Simple Smile И утре ще дойде, пък да видим. И тя няма миялна  #Cussing out
Много е кофти, защото за миялната си трябва второ висше. Кое къде се слага, за да е сигурно, че посудата излиза чиста. След утре ще ви кажа дали се справя. Тя и още една жена й звъня днес  май ще й откаже. Не можела да се справя със всичко.

# 668
Как сте сладурки? Аз и днес не се задържах на компа и незнам това скитане от стая в стая как ще ми се отрази, но за сега всичко изглежда добре.

Ася как мина прегледа? Надявам се всичко да е ок.

nepoznatata много е гадно това с болките, дано сега с инжекциите да се нормализират нещата.

nimfi4ka да се оправяш бързо. Чувала съм, че клеевата тинктура също помагала много.

Мини нещо ми се губи днес newsm78
Дано всички да сте добре Hug
Аз утре изчезвам при родителите за около седмица и вероятно няма да имам нет Cry Много ще ми липсвате Hug и да се пазите момичета и не искам никакви изненади докато се върна  Naughty

А моята лентичка избързва - не знам защо, но се сменя в 18ч. newsm78

# 669
  • На един клон
Ей момичета,радвам се,че новата помощничка на Киара се справя.Като чета за нейните,а и на останалите ви неволи вече си мислех да се прежаля аз...да ви "изчистя" или да се  "очистя",хахаха.
Мисля си за Мотонети...,заради това надничам чат-пат при вас,но уви,няма я никаква.Моля се  за тях  Praynig .

# 670
  • Бургас
Кукумявчице,зарадвах се като те видях,защото знам,че си имахте приказка с Мото.Мислех,че може вести да носиш.Много го мисля това дете.Дай боже да са добре! Praynig

# 671
Охххх момичета! Това е трети път дето се опитвам да и разкажа за фм днес, все изтривам каквото съм написала. Пак ще пробвам и дано бременният ми мозък издържи този път.

С много добри впечатления съм от докторката макар че е доста млада. Много е прецизна, отговори на всичките ми въпроси (демек е доста търпелива) и ни прие без никакво закъснение.

С бебето всичко е наред - гледахме го много, но беше се скрило добре и не можахме да направим подробна фотосесия  Joy. Вече е 495гр. Всичко си му е в норма и ми се струва, че прилича на таткото, но ще видим.

Шийката е 2.4-2.6см, което Др. Павлова каза, че не било много къса шийка, преди беше 2.8см. Надявам се да задържим в това положение още мнооооого време.

Единственото евентуално обезпокоително е, че имам повечко води, на горната граница и ме прати на изследване за гестационен диабет. Някой имал ли е този проблем? Ще изчакам др. Гунев да си върне от отпуска другата седмица и тогава ще отида на този тест,мправи се м/у 24-28 седмица.

Пускам го сега това преди да съм го изтрила пак. Утре щеви чета по-обстойно и ще пиша.

Мини, къде си?

# 672
Добро утро, момичета! Simple Smile

Как сте днес! Simple Smile Аз току що се наядох като прасе, само ако знаете с какъв зверски глад се събудих... Embarassed Embarassed Embarassed

Незная какво се е случило с Мотонети и нейното бебе, но от написаното разбирам че е родила, дано да е добре както и бебенцето й.

Ася, много се радвам, че детенцето ти е добре! Това е страхотна новина! Hug С водите след като са на горна граница какво означава това т.е. как ще процедират от тук нататък, назначава ли се някакво лечение, че съм невежа в тия неща и предварително се извинявам, за което! Simple Smile

Киара, дано да случиш най-накрая на хигиенистка нали така се казва вече не чистачка  Joy Да успее да оправи кочината в къщи, аз макар че вече съм доста по-добре за сега не пипам нищо от домакинската работа и гледам да си почивам повече! Simple Smile

Наистина вчера никаква я нямаше Мини! Къде се изгуби това момиче, дано всичко да е наред!   Praynig Ако не се лъжа тя днес би трябвало да ходи на преглед при Сигридов поне така казваше, че на 03.11 има запазен час при него! Мини пиши, момиче!

# 673
  • Варна
Честит ни четвъртък Киара и бебс , както и мини РД на 5 броя мишока  Hug

Бебс - весело и безпроблемно изкарване, докато те няма.

Ася - хубави новини  Hug  На мен ми се скъси шийката в твоите седмици, след серклажа беше 4 см, а после стана 2.4 см и не е мръднала оттогава.  Но аз от твоите седмици излизам само за лекар, даже и при него ходих през 3-4 седмици, за да не мърдам излишно.  Може мерките ни да са били малко крайни, но дадоха резултат.
Нашето Диди с бебе Гого беше с води над нормата, може да пуснеш в олежаната темичка едно запитване към нея, но скоро нее влизала.

Аселина - Мото ни събра и Ники се роди в 27-8 седмица.  В Токуда са и постоянно се молим да ни зарадва, че ги изписват, вече стават почти два месеца  Praynig Hug

Мини се покри, дано всичко е наред  Hug

# 674
Мила, благодаря ти за инфото по повод Мотонети! Направо незнам какво да кажа, тази жена сигурно се е поболяла от притеснения по детето...Искрено се надявам и стискам палци наистина да ги изпишат живи и здрави! Praynig Дано скоро да се включи с много хубави новини, колко болка и любов крие майчиното сърце, никой неможе да го разбере това освен една майка. Според мен да Ви кажа честно мъжете също се тревожат, притесняват и т.н, но така както майката обича никой не може да обича! Все пак хората много отдавна са си го казали: "Майка една, бащи много..." Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт