Клуб "Без грим, без токчета, без ролки" 30

• 69 665
  • 728
  •   1
Отговори
# 105
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Аз мисля да се сдобия с този клин   superuu

Лу, прекрасен е, откъде ще го придобиваш Crazy?

# 106
  • Belgium
Джой, от e-bay мисля да го придобия.

Но тъй като е с китайски произход ще изчакам една приятелка, която вече си го поръча, да го получи, за да видя добра ли е материята Laughing

# 107
Обади после как е ситуацията, много е готин, може да се реша да направя дебют в интернет пазаруването Laughing

# 108
Джой, от e-bay мисля да го придобия.

Но тъй като е с китайски произход ще изчакам една приятелка, която вече си го поръча, да го получи, за да видя добра ли е материята Laughing
И аз ще чакам отзив Flutter

# 109
  • Belgium
Ще дам непременно отизви за клина  Laughing

Джой, а навлезеш ли в дебрите на онлайн пазаруването, направо си купувай нов гардероб, защото е страшна краста  Laughing

# 110
Охх, мен и сега гардеробът не ме събира, мъка голяма е Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

# 111
Като става въпрос за гардероби - дрехите държа в гардероб и скринове, за обувките също имаме голям, тесен гардероб,  но голям проблем са ми чантите.Къде държите вашите?
Сутрешен поздрав от мен
http://1.bp.blogspot.com/-rL1HYD3W2u4/TlIye2U6N3I/AAAAAAAABJk/DY … 600/image1xxl.jpg
P.S. Поръчах от ebay коментираната в предишната тема чанта на Зара (репликата от изкуствена кожа) и мога да  дам отзиви като я получа, ако някой се интересува.

# 112
  • София
Моите чанти са "артистично" окачени на всичко, което става за тази цел  Twisted Evil.
И на мен ми е проблем  прибирането им. Също така,  поради липса на място в гардероба и нищо за изхвърляне, съм спряла покупките. Така де, ще съчетавам и ще се развихрям с нови комбинации на старите дрехи.

# 113
Моите чанти са подредени под дрехите в гардероба и засега мястото ми стига,но и нямам много чанти.Рядко си харесвам нещо,а още по-малко купувам,защото гледам и да е класическо,универсално и неутрално.Ще ме изхвърлите от клуба ако разберете,че лятото изкарах с една сребриста чанта на Бора,дето суркам от 5г.и още изглежда прекрасно,и една комбинация кожа в седеф и млечносив велур.Сега съм с една сивокафява-само с нея.
Което не пречи да се вълнувам от нови идеи,така че чакам отзива на зара.

# 114
Доза ексихибиционизъм от мен днес за вдъховение в сиво, черно и една идея розовоFlutter

Снимах се и без палтото, но поради липса на сутиен и ред неподходящи пози, пъпа ми се пада между обрива, та ще ви ги спестя тези снимки.  Blush

Някой се беше заел да прави група, да си признава до къде стигна!  Sunglasses

# 115
nana cool,мноого ми хресва аутфита ти!А и с косата по-добре вече боравиш Wink

# 116
Аз чантите в предния апартамент ги държах в коридора под закачалката - имаше нещо като ниша. Сега ги държа на най-долния етаж на гардероба, под дрехите, които са на закачалки. Чанти, които считам за изцяло летни си ги прибрах при летните дрехи.

# 117
Нана, супер си!  Heart Eyes

# 118
  • Belgium
Нана, разкошна си, днес ти си ми вдъхновението  Laughing

# 119
Доза ексихибиционизъм от мен днес за вдъховение в сиво, черно и една идея розовоFlutter

Разкошно!
Кажи,че обувките ти са 39 номер и мога да ги открадна!
Ако не-откъде са...

Общи условия

Активация на акаунт