Клуб "Без грим, без токчета, без ролки" 30

• 69 668
  • 728
  •   1
Отговори
# 120
НанаCrazy ! Събра ми очите , то коса , то крак , леле .... Heart Eyes

# 121
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Нана, разкошно, много ми харесваш Heart Eyes

# 122
Благодаря, момичета! Радвам се, че ви хареса.   Hug Замених палтото с пухенка и обувките с черни хънтърки да взема детето от училище и се получи нещо съвсем различно.  Heart Eyes

terli4ka, вятъра се грижи за косата ми. Вече, дори не се старая да я оформя преди да изляза.  Crazy

LilaC, 37 са (не, че ако бяха 39 щях да ти позволя да ги откраднеш  Whistling). Хъш Пъпис са, има ги в Javari, но няма твоят номер.  Rolling Eyes Може би, ако се разровиш в ибей. Стар модел, моите ги вземах преди година за 30 паунда.  Hug

# 123
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
http://www.britishfashionawards.com/britishstyle

номинациите за The British Style award  ... за съжаление май само англичаните могат да дадат глас

# 124
 E....,nana,искаме и аутфита с пухенката да видим дееее... Sad
 Супер ще е ако постваме снимки с една и съща дрешка ,а пък с различни комбинации и аксесоари за различните му случаи.Когато си направим група в ФБ  де,не тук.А какво става с това,бай дъ уей  Winkпак да попитам?
 nana,с косата аз постигам подобен небрежен ефект когато е влажно времето WinkСтрахотна си ,не бързай да я пускаш пак дълга.

# 125
  • Пловдив / София
Нана, и на мен много ми харесва(ш) аутфита ти.
Само чантата не, ама аз не обичам изобщо никакви космаци, пера, пух и пр. Grinning

# 126
Още малко настроение от мен за чудесния есенен ден  Simple Smile

http://urbanstreetwear.tumblr.com/

# 127
СуперНана!  Heart Eyes Жестоко екипче, прическата така е по-добре, не я приглаждай Wink
И аз не обичам космаци, бих сменила чантата Flutter

Нели, жестоки неща има тук, вдъхнових се Heart Eyes

# 128
  • Belgium
Да кажа, че имаше страхотно двуредно бяло палто в Манго, както и разкошна дълга пухенка (парка ли се наричаше?) пак там  Laughing

От дълго време не си бях харесвала нищо от там, но този път имат интересни предложения.

Сдобих се с тази чанта  Heart Eyes

# 129
# 130
поздрав на токчета

семпла красота

Последна редакция: вт, 01 ное 2011, 11:22 от bubanka

# 131
Здравейте,4ета ви отдавна но сега пиша за сефте  Grinning много ви се радвам и ми е много приятно когато денят ми запо4ва с вас.Исках да ви споделя следното,при мен 4есто се слу4ва да имам възможност да комбинирам дадена дреха по интересен и нов на4ин,но накрая пак я обли4ам съвсем ску4но и обикновено.Много се дразня на себе си 4е не се осмелявам,как го преодолявате това неосмеляване  Laughingако има такова

Последна редакция: вт, 01 ное 2011, 11:47 от ellzet1

# 132
От вчера искам да видя Нана и все не можех, но днес най-сетне успях и съм ``УРААААА``!!! Страхооотна пола, страхооотно палто, прекрасна прическа, прерасна фигура, бравоооо!!!! Аз имам следното вдъхновение: ученическа пола на каре+ дебел пуловер с паднала яка+ боти. Сега се ровя за материал за онагледяване Simple Smile

# 133
  • София
Присъединявам се, прекрасна nana cool   bouquet.

....Исках да ви споделя следното,при мен 4есто се слу4ва да имам възможност да комбинирам дадена дреха по интересен и нов на4ин,но накрая пак я обли4ам съвсем ску4но и обикновено.Много се дразня на себе си 4е не се осмелявам,как го преодолявате това неосмеляване  Laughingако има такова

Добре дошла и при пишещите  Grinning. Познато ми е това усещане. И при мен не става лесно разчупването на стереотипа. Понякога с напъни, понякога за час, два и хайде хоп в" старата кожа". Не знам, може би е до вътрешно усещане. Ще му дойде времето  Peace

# 134
Още малко настроение от мен за чудесния есенен ден  Simple Smile

http://urbanstreetwear.tumblr.com/
Ех,че свежо Grinning

Нана,супер си Heart Eyes но и аз бих сменила чантата,не харесвам нищо тигрово,леопардово и всичките му там производни Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт