Клуб "Без грим, без токчета, без ролки" 30

• 69 787
  • 728
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Мацки, и аз нямам фейсбук и на този етап от живота, дори заради така харесваната тема, не искам да си правя. Ще ви завиждам искрено за снимките във ФБ групата  Crazy Винаги са ми харесвали снимките постнати от пишещите тук, но напълно разбирам желанието за лично пространство. И аз имам съпротиви, но и желание, абе хич не е лесно с подобна дилема. Предложението на goddess ми звучи по-приемливо и така вероятно бих се включила.
 Ох, представих си някой страничен, влизащ за първи път и попада на тази част  ooooh!

# 361
Това е абсолютно вярно. Има супер фрапиращи случай.
Предложението на Годес е много добро, но за съжаление точно от този албум, заключения в друг форум, некоректна потребителка оттук открадна моя снимка и направи големи глупости. Аз лично не качвам и не бих качвала никакви снимки където и да било в нета. В дискусии да участвам да, но без снимки. Знам, че ще ме сметнете за луда, но аз си изпатих веднъж вече.
Денси,права си,помня,но ако всички тук си имат доверие,паролата се дава примерно само от трима човека или нещо такова,знам ли.Вие си решавате Simple Smile
Видно е,че на мен не ми пука,кой какво ще каже за личността ми,то идиотите с лопата да ги ринеш за жалост. Confused.

# 362
Моето предложение: членове остават всички, които са активни по един или друг начин. За да се запази анонимността на пускащите, в снимките се избягва личицето, или отрязано, или заблеяно някъде настрани зад коси. И за да не може да се свърже снимката с реалния човек по профил, избираме една-две-три дами, на които всички имаме доверие и си даряват от времето си, и всички снимки им се пращат на тях + каквото там инфо има за дрехи като марки и локации, и всички снимки се пускат от админите. Който не се притеснява си се разписва отдолу, който иска, остава само снимката, който иска пък само си коментира колко са готини всички и така.

Аз за друго всъщност влязох, да видя кой на какви ботушки залага този сезон. Търся безуспешно перфектните равни ботуши. Всичко, което ми хване окото напоследък е на ток или имам вече нещо подобно, отчайвам се вече...

Valandin имам един чифт черен кожен Конвърс, с малко пух вътре, идеален кец за това време.

Последна редакция: вт, 22 ное 2011, 22:01 от MissNellie

# 363
обувки.  Мислите ли , че е по добра идея да избера класическият жълт модел???

ф-а-н-т-а-с-т-и-ч-н-и!
особено в синьо  Sunglasses

успех с групата във фб - аз ще се въздържа, предпочитам да си остана възможно най-анонимна макар да се познаваме лично с някои от момичетата, пишещи в темата  Simple Smile

# 364
Ще го измислим някак - вярвам, че трябва да има общоудобно решение. Нана излъчи хубав и разумен регламент; малко по-анонимни снимки, публикувани недиректно, е напълно ОК; външен албум също звучи добре. Може да пообсъдим още утре-вдругиден, за да изясним нещата и да ги публикуваме като правила и там, за да е ясно от самото начало. Надявам се никой да не приема така оформилата се дискусия лично - целта й е взаимно удоволствие от начинанието и минимален риск, какъвто анонимният виртуал винаги предполага. Знам, че за някои звучи параноично и абсурдно, но дето бабите казват: "Не питай старо, а патило".  Mr. Green

И сега, за да се придържам към темата, искам с вас да споделя придобитото наскоро, в пристъп на тиха лудост. Ей тоз побъркан пуловер (невероятно е, че си го поръчах точно аз и за мен), който глася със скини сини дънки и с тези боти (моите са почти същите, ама малко по-високи по крака и развлечени, с катарамки и обърнат навън пухен език):

Брутално зле ли е? Rolling Eyes Да го връщам ли?  Mr. Green Mr. Green

П.С. Тимбълендките са наистина чудни. Фрий Уил, честито и от мен, на гигантска патерица!  Embarassed   bouquet

# 365
подобни боти имам - чудни са, но този пуловер е нещо, което не бих облякла  Embarassed

# 366
Не. Стига разбира се на долу да не си с такива панталонки и чорапогащник.  Mr. Green

За групата/албуми каквото решите, момичета, с вас съм. Аз лично отдавна спрях да се притеснявам, че някой ще ми завиди на големият нос.  #Silly Whistling

Утре най накрая се надявам тези красоти да пристигнат, даже тоалет съм им запланувала, като за първо носене.  Flutter

От мен лека за днес.  Hug

# 367
И на мен пуловера ми е една идея повече, но ако си в настроение да го носиш не го връщай. Ботите са много хубави, ще стоят добре и с връзки в някакъв ярък цвят - зелено например, плюс шал в същия цвят (но не с блузата).

# 368
Ох, може би трябваше да снимам само пуловера, без прилежащите чорапогащници, цветчета, алени къдри и шапчици... че то от тях, плюс самата раирана твар, на човек свят му се завива  Laughing Laughing Laughing
Пробвах го просто с дънки и не е ултразле, макар за болшинството очи сигурно пак ще е внезапен (ама какво съм виновна, че е тренд - дори Стела Маккартни има почти същия). От друга страна обаче, аз много държа един от елементите на облеклото да е внезапен - или обувка с гигантска платформа, или шантаво палто, или ексцентрична блуза. Но никога повече от едно наведнъж и никога в един стил. Туй е моят кежо закон  Mr. Green

# 369
  • Варна
Еха, каква дискусия се е завързала около фейсбук групата.
От години рипах срещу тази социална мрежа, а ето че вече
съм оплетена в конците `и. Темата ми е мила в този си вид.
Подкрепям crazy chick и nana_cool за регламент
от самото начало.
Сега да се изкажа за пуловера с голямата котка - харесвам,  Mr. Green
самата аз напоследък както споменах посягам към джунглата.
Лудост, лудост колко да е тиха... бих носила и с кожен клино-панталон.
Сивите обувки на nana няма какво да си кривя душата- супер са!
ria срам не срам заплюх в ибея няколко косматки. Още гледам без
да стрелям сиреч прицелвам се. След вчерашния конски тръст по
магазините не видях да се продават такива неща, но пък сега се
сещам за едни туники в Зара които изобщо не бяха зле ето тези:
http://www.zara.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/bg/en/zara … 2/PHOTO%2BT-SHIRT
http://www.zara.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/bg/en/zara … 5/PHOTO%2BT-SHIRT

# 370
Крейзи, намери точно тук да постнеш този пуловер Joy Харесвам дръзките неща, но не е мой този тип екстравагантност Crazy Категорично не бих облякла такъв тигър, пък и с прилеп ръкав Joy

Относно снимките - много е семпло. Щом имате някакви притеснения, просто не качвате никъде. Пароли, мароли, пликове на главата, интернет е неизбежно обща територия, колкото и да го заключвате и каквито и защити да ползвате. Параноята от поява ми е непонятна, но пък има хора, които се притесняват и това трябва да се уважава.
Аз лично ще се въздържа от участие в групата, нямам сили и времеви капацитет и за там.  Wink

# 371
  • Варна
Ох, може би трябваше да снимам само пуловера, без прилежащите чорапогащници, цветчета, алени къдри и шапчици... че то от тях, плюс самата раирана твар, на човек свят му се завива  Laughing Laughing Laughing
Пробвах го просто с дънки и не е ултразле, макар за болшинството очи сигурно пак ще е внезапен (ама какво съм виновна, че е тренд - дори Стела Маккартни има почти същия). От друга страна обаче, аз много държа един от елементите на облеклото да е внезапен - или обувка с гигантска платформа, или шантаво палто, или ексцентрична блуза. Но никога повече от едно наведнъж и никога в един стил. Туй е моят кежо закон  Mr. Green

Крейзи, напълно одобрявам кредото ти! Трябва точно една доза внезапност за всеки перфектен аутфит.
А пуловерът, така както се гласиш да го носиш, ще е супер.  Wink

nana_cool, страхотни патъци!

evil, дай линк към яките, че в ибей никак не се оправям... Rolling Eyes
Туниките са готини, на живо изглеждат ли добре?
Аз почти от месец не съм припарвала до мол, а имам належащи покупки да правя.

# 372
  • Lost in a fairytale ...
Крейзи, за пуловера имаш едно стимулиращо да от мен, харесва ми  Peace Само дето аз бих му сложила черни кубинки и тъмни дънки  Peace
Търся си топли кубинкоподобни боти, но все още не съм сигурна как ще се вържат с моят т.н "стил"  Laughing
Похвал - от вчера имам хей такава прическа, но късичкото ми е тъмно, и като цяло е по-симпатична  Mr. Green

# 373
  • Варна
ria тези заглеждам, че са най-цветни.
http://www.ebay.co.uk/itm/New-arrival-Real-fox-fur-sacrf-scarves … sh=item6b1c11a405
http://www.ebay.co.uk/itm/Large-REAL-Genuine-Raccoon-Fur-Collar- … sh=item7dbd54316c
Общи линк на различни фасони яки и шалове с косми:
http://www.ebay.co.uk/sch/Womens-Accessories-/4251/i.html?_trkpa … .l1513&_pgn=3
Туниките на Зара нищо особено като материя, леко сатенирани.
Мен принтовете ме грабнаха, кройката размъкната и свободна.
LilMissSunshine смело решение бравос и честито!

# 374
  • Belgium
LilMissSunshine харесва ми  Laughing

Интересно ще ми е да видя как ти стои.

Общи условия

Активация на акаунт