Клуб "Без грим, без токчета, без ролки" 30

• 69 789
  • 728
  •   1
Отговори
# 345
# 346
evil, в мен е проблема.  Mr. Green Не знам защо съм решила, че може да се прати съобщение преди покана.  Blush

# 347
  • Somewhere far away
Момичета, честно, постарах се , но не можах да разбера за какво точно е тази тема  Rolling Eyes Blush Blush

Разсмя ме, честно. Това беше страхотно включване - непринудено и оригинално, съвсем различно от - "чета ви, но не смея да се престраша да пиша" и т.н. сродни фрази.

Та, по темата - въпреки огромното си желание да изляза от рамките на черните връхни дрехи през зимата, отново се сдобих с черно,  милитъри палто.
ЛЕлее...  #Crazyти нямаш сърце да показваш тази красота... влюбена съм! Обожавам такива палта и сака, но точно като това не бях виждалаа.. офф как мразя да искам нещо много  и да не мога да си го купя!   bishop smile3538

# 348
Оуу, Нана, кежуълно злато, тенкю за групата!! На мен така и не ми остана време да се посветя в създаването на това обединение  Embarassed

И понеже годините ми вече тежат и умът не функционира, кажете вие как точно да се случват нещата там? Към момента виждам един куп съвършено непознати хора и вроденият ми свян ми пречи да се изявявам. Плюс това, имам психични отклонения на тема "privacy" и хич не ми се ще да се вея пред тоз и оня... Ненормална съм, знам Crazy

# 349
Да кажа аз как си го представям и спомени от това, което коментирахме предната тема.

Тук ще си продължаваме както до сега, а във фейса ще си ексибиционистваме на воля. Ежедневно, на два дена, месечно, на кой както му идва от вътре. Най-хубавото е, че под всяка снимка може да си коментираме на воля, харесва/не харесва, да питаме за комбинации, предложения и т.н. спамчета, без да се чувстваме виновни, че затрупваме темата с излишни коментари.  Whistling Би било прекрасно, ако си правим и предизвикателства по тема.  Party

Колкото до прайвъсито, наистина не знам как може да се упражнява някакъв, какъвто и да е контрол.  Rolling Eyes Освен отрязани глави и такива нахлупени с хартиени пликове, за по-свенливите, друго не мога да предложа.  Mr. Green

# 350
Добре, аз предлагам - стига да не е прекалено дискриминационно - преди присъединяването на даден потребител към ФБ групата, той да е прекарал поне едно известно време на "стажуване" тук, във форумската тема. Мисля, че ще е честно. Щото инак има риск от хаос и нездрави нрави, а и все пак говорим за достъп до лично и поименно преживяване, не може току-тъй  Mr. Green

# 351
Aз си го мислех същото, но ти си го казала - дискриминационно е. Може би по-скоро всеки един в групата, да се представи там (много хора четат, но не пишат тук, но може би няма да имат против да показват във фейса  Rolling Eyes), като си направи албум с лична снимка и никнейма от тук. А, през определен период от време, ще се прави "чистка" на тези които са в групата, но по никакъв начин не допринасят за нея т.е. не публикуват нещо лично поне на две-три седмици, не пишат коментари, не вземат участие в дискусиите. Нещо такова си го представям.  Rolling Eyes

А, и как ще се следим тук кой колко е писал и "стажувал"? Трудна работа ми се струва. Аз например нямам време да ровя по сайтове и блогове, че да давам принос. В интерес на истината допринасям най-вече за спама в темата (за което много, много се извинявам  Embarassed). Това брои ли се? Mr. Green Hug

Последна редакция: вт, 22 ное 2011, 20:05 от nana_cool

# 352
Подкрепям и двете предложения и с готовност бих се оттеглила, защото съм активна от две теми насам  Simple Smile

Решила съм, че искам кецки Thinking По средата на началото на зимата Whistling Нещо такова: http://www.sportsdirect.com/lee-cooper-cooper-micro-hi-sn-20-245 … ?colcode=24502503 От друга страна ми трябват и апрески, след модния завой, който направих по отношение на това, което мислех за новите ми зимни ботуши...не оставам незабелязана, но оставам напълно замръзнала Laughing

# 353
Ами не знам, аз затова питам, за да съберем повече мнения.  Grinning За мен като че ли е нормално да има известна избирателност, тъй като ФБ групата е естествено продължение на тази тема, която се води без прекъсване вече 3-4 години. В смисъл, логично е да искаш по-лично участие, ако си заявил интерес тук, постнал си туй-онуй и си написал няколко реда (не в продължение на месеци и години, разбира се). Не е трудно, нито ненормално - ние не списваме стенвестник, а създаваме нещо с взаимни усилия. То и баба знае само да чете  Crazy

А и все пак, надали е дискриминация, ако някой от нас не приема в персоналната си ФБ страница абсолютно всяка покана...  

Другият вариант е, както казва Нана (по някаква причина латиницата ми отказва да работи само и единствено в тоя ми ти форум, чудна работа), да има периодично прочистване на пасивните воайори  Mr. Green

П.С. Предвид вековния ми стаж във форума, ви уверявам, че има изключително много смахнат народ околовръст. Извинявам се за твърдението  Blush Бъка от хора с нездрави интереси, вкл.такива, които изпитват щастие от събиране на чужди снимки като личен архив и после разпращането им къде ли не... Ох, не знам, кажете и вие.

# 354
# 355
Макар и да отказвам,да си направя фейсбук регистрация,ви подкрепям и ще си позволя да подхвърля една идея за запазване на снимките ви от недоброжелателни хора.
Защо не си направите албум в някой от сайтовете за снимки и този албум,да си има парола за заключване.
Влизам в един такъв сайт,който си има подобен албум.Всеки потребител може да си направи подалбум в общия такъв.Така ще може да се пресява,кой да има достъп.Освен това периодично паролата може да се сменя,ако се появят лоши потребители.
Сори за оф-а. Embarassed

# 356
П.С. Предвид вековния ми стаж във форума, ви уверявам, че има изключително много смахнат народ околовръст. Извинявам се за твърдението  Blush Бъка от хора с нездрави интереси, вкл.такива, които изпитват щастие от събиране на чужди снимки като личен архив и после разпращането им къде ли не... Ох, не знам, кажете и вие.
Това е абсолютно вярно. Има супер фрапиращи случай.
Предложението на Годес е много добро, но за съжаление точно от този албум, заключения в друг форум, некоректна потребителка оттук открадна моя снимка и направи големи глупости. Аз лично не качвам и не бих качвала никакви снимки където и да било в нета. В дискусии да участвам да, но без снимки. Знам, че ще ме сметнете за луда, но аз си изпатих веднъж вече.

# 357
Това, за което говорите звучи доста маниашко, да не кажа извратено!
Аз тук не бих качила своя снимка, но в групата да, снига да има някаква избирателна пропускливост, а и не мисля, че точно към моята персона някой би проявил интерес.

# 358
  • Варна
Ох, и аз искам пухенка, ама така се е наводнило навсякъде с тях, че май ще се откажа...  Thinking
Все пак, някой може ли да пусне линк към тази от Бенетон!

Евил, аз обожавам такива яки. Значи са кежуъл.  Mr. Green

За групата не знам какво да кажа, принципно е интересно като идея, но според мен ще се измести първоначалният замисъл. Освен това аз също не подкрепям "разголването" в интернет пространството. Rolling Eyes

# 359
  • Варна
Ох, като знам как фейсбук пази за дълги времена всяко нещо, качено там, не знам дали е за предпочитане там да демонстрираме лични снимки.

Общи условия

Активация на акаунт