Клуб "Без грим, без токчета, без ролки" 30

• 69 831
  • 728
  •   1
Отговори
# 330
  • София

самоцитирам се 
... пухенка в особен - лилаво кафеникав - цвят в Бенетон. Няма нужда да споменавам, че и цената беше е прекрасна Twisted Evil
и естествено цената си е съвсем бенетонска в ненамаление
tzarina, на мен много ми допадна, можеш да и хвърлиш едно око и да се окаже, че е твоята пухенка  Peace

goddess, прекрасна с много cool outfit (е, не ми идва да кажа готин тоалет или ансамбълче  ThinkingHeart Eyes

# 331
  • Варна
Добро утро с колекция на Burberry 2012 г. пу за мен второто палто.

Все повече се захласвам по кожените яки големи и космати,
ако може цветни. Не ме гонете от клуба моля  Mr. Green Ей, такива:
http://blog.mltailor.com/?p=5295

# 332
farscape, погледни тук - http://www.diamond-sport.com/bg/productCategory/82/1
и аз гледах бенетонските преди това, но облякох мен и двете девойки от Д. - нашата обща покупка от Д. ми излезе колкото дамската пухенка в Б., а якетата са доста добри  Wink

# 333
  • София
farscape, погледни тук - http://www.diamond-sport.com/bg/productCategory/82/1
и аз гледах бенетонските преди това, но облякох мен и двете девойки от Д. - нашата обща покупка от Д. ми излезе колкото дамската пухенка в Б., а якетата са доста добри  Wink

Аха, те и наште се сетили да правят прилични неща. Благодаря за инфото  Hug

# 334
# 335
Момичета, честно, постарах се , но не можах да разбера за какво точно е тази тема  Rolling Eyes Blush Blush

Разсмя ме, честно. Това беше страхотно включване - непринудено и оригинално, съвсем различно от - "чета ви, но не смея да се престраша да пиша" и т.н. сродни фрази.

Та, по темата - въпреки огромното си желание да изляза от рамките на черните връхни дрехи през зимата, отново се сдобих с черно,  милитъри палто. Много приятна и топла дрешка, но сега се чудя с какво да я разнообразя.    Много ми допадат такива обувки.  Мислите ли , че е по добра идея да избера класическият жълт модел???

# 336
Аз бягам като дявол от тамян от такъв вид обувки - ниски и без ток.
Само веднъж съм обула в живота си ниски обувки и се спънах с тях на Руски паметник. Спрях цялото движение.
Като се изправих, видях, че отсреща има магазин за обувки. Влязох и си купих 2 чифта и отново се почувствах, че съм си аз Laughing
Палтенцето е много готско Peace

# 337
Момичета, направих група във Фейса. Тайна!  Laughing Поискайте присъединяване и моля пишете на съобщение ника си, за да избегнем максимално всякакви случайно преминаващи индивиди.  bowuu Ако има желаещи за администратор да свиркат.  Whistling

Последна редакция: вт, 22 ное 2011, 16:36 от nana_cool

# 338
  • Belgium
Нана, на мен не ми се отваря групата  Rolling Eyes

# 339
Сигурно, защото е тайна, по-тайна, най-тайна.  Crazy Пробвай сега цъкHug

# 340
  • Belgium
Ура, успях!

И поздравче от мен:

http://www.viewsofia.com/upload/fck_editor/Image/Tochka/cherep.jpg

Най-после се добрах до дълго преследваните обувки  Heart Eyes Heart Eyes

# 341
Момичета, направих група във Фейса. Тайна!  Laughing Поискайте присъединяване и моля пишете на съобщение ника си, за да избегнем максимално всякакви случайно преминаващи индивиди.  bowuu Ако има желаещи за администратор да свиркат.  Whistling
Ей, страхотно! И аз си поисках присъединяване. Така ме е яд, че не ми остава време хубаво да се насладя на вдъхновенията тук, а още по-малко имам време да слагам нещата, които аз харесвам. Минавам набързичко. Все още в търсене на онези ботуши с платформи....

# 342
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Прекрасно, страхотна група Hug. Сега обаче ще лъсне колко съм некежуъл Rolling Eyes Mr. Green.

# 343
Само че, аз приемам всякакво поискване, без да имам представа дали този човек би имал не здрав интерес към личните ни снимки. Аз, както е ясно, нямам проблем с това  Mr. Green, но групата беше по принцип и за хора, които искат да покажат личен аутфит, но не и тук.  Rolling Eyes Предложения приемам всякакви.  Peace

joy_r, не си сама, споко.  Flutter

# 344
  • Варна
Хо хо, аз хубаво се заявих, ама пусто как да изпратя съобщение?!
Този фейсбук не ме харесва  нещо или аз не му хванах цаката  Crazy
И да споделя ,че днес обрисах моловете морски, е нищо не ми хвана
окото... То пък за 6 часа обикаляне един парцал да не пробвам на
нищо не прилича...друго си е интернет пазаруването.

Общи условия

Активация на акаунт