Клуб "Без грим, без токчета, без ролки" 30

• 69 721
  • 728
  •   1
Отговори
# 465
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Ще го позадържа, и на мен ми харесва. Иначе девойката е вече прибрана Hug, имам си цяла папка с аватари Embarassed.

# 466
  • Попово
Привет, ДАМИ! newsm51
Имам тези обувки от скоро (по-тъмничките).   Какво предлагате за тях като облекло?

# 467
спортно-елегантен стил - дънки или дънкова пола, плътен чорапогащник, вълнен поло-пуловер, къса пухенка

# 468
  • Варна
Да се похваля с нова придобивка за добро утро.

Малко е малка като размер, ама се уча да не мъкна цялата си
покъщнина в дамската чанта. Много трудно възприемем обаче Laughing
Обувките с клин  и овърсайз пуловер или плетен чорапогащник
и пола, скини панталон и туника, за връхна дреха авиаторско яке.

# 469
  • Кацнала на едно дърво.
Готина чанта! Да ти върви много с нея!

И аз веднъж да се наканя да си лакирам ноктите (крачните винаги са, но ръчните - рядко, само с безцветен лак). Но сега - в прекрасен шоколадов цвят.
Не знам как го правят другите хора, ама до вечерта работата вече е зле. Хем се опитвам да мия съдове с ръкавици, ама как се готви с ръкавици? А аз готвя всеки ден, пък докато се готви, се налага и да се мият сума ти неща. Особено, ако правиш нещо по-завъртяно...

Следобедa пък белих клон.  Laughing И го търках с шкурка.
Отпочнала съм коледната украса. Laughing

Е, как да имам маникюр! Joy

Последна редакция: чт, 01 дек 2011, 19:22 от Василиса Умница

# 470
Василиса, прекрасно е! Не можах да се сдържа. Simple Smile  bouquet

# 471
  • Варна
...

И аз веднъж да се наканя да си лакирам ноктите (крачните винаги са, но ръчните - рядко, само с безцветен лак). Но сега - в прекрасен шоколадов цвят.
Не знам как го правят другите хора, ама до вечерта работата вече е зле. Хем се опитвам да мия съдове с ръкавици, ама как се готви с ръкавици? А аз готвя всеки ден, пък докато се готви, се налага и да се мият сума ти неща. Особено, ако правиш нещо по-завъртяно...

Следобедa пък белих клон.  Laughing И го търках с шкурка.
Отпочнала съм коледната украса. Laughing
...
Е, как да имам маникюр! Joy

Ох, моите терзания!  Rolling Eyes
Толкова да се харесвам с тъмночервен маникюр, а така да не мога да го опазя, че просто съм го отхвърлила като опция...
Една приятелка ме навива да си направя гел лак, даже си ходя с визитката в чантата, ама все още не съм се наканила да пробвам.
Тази идея ме кефи:
http://www.passionnailart.com/tutoriels/print/print.php

Искам яке като това вляво:

# 472
  • Варна
Василиса Умница не си сама, маникюр само  по специални поводи...
иначе не мога да го опазя. А идеята за клона, ако разрешите мадам...
имам огромно желание да открадна за предстоящото украсяване. Тъкмо
ще имам оправдание за неоприятният вид на нОктите си ха ха.

# 473
Ох, ох, ноктите, да... Едно време какъв хубав маникюр имах, а сега  Laughing Laughing Моите драми са същите - при темповете на пране, чистене и готвене у нас дори и ОPI не издържа повече от два дни. Но пък си купих електрически комплект за маникюр и трябва да ви кажа, че е чудо - докато фурната работи, ти жужиш. Вярно, не си постоянно и блестящо лакирана, но поне си имаш красиви нокти и мекички ръце. Рапорт даден.  Mr. Green

Василиса, уважаема, ако това е у вас, аз моля, искам и настоявам да бъда поканена. Не сега, че по Коледа не е удобно, но, да кажем, следващата късна пролет. Тъкмо ще смениш топките на клона с великденски яйца. Много, много, много ми хареса тази снимка, като от списание е! Браво  Heart Eyes

ria, супер яке, готини снимки!

Ето и от мен днес: (аутфитът с роклята ме сразява просто, искам го!)

Последна редакция: пт, 02 дек 2011, 10:14 от crazy chick

# 474
  • Belgium
Аз да се изкажа за маникюра - много зависи от нокътната плочка, дали е мазна или суха и от топ лака също. Има топ лакове, които доста удължават трайността на лака, но все пак зависи от количеството ежедневни издевателства, на които го подлагате  Laughing

ria, не слагай гел, защото после докато отгледаш нормални нокти, ще ти е доста сложно.

В това се влюбих, малко е голяма качулката, но тя му е чара  Heart Eyes

http://www.viewsofia.com//upload/fck_editor/fck_editor/Image/%20 … ga/julie-elek.jpg
http://www.viewsofia.com//upload/fck_editor/fck_editor/Image/Pet … ssoni/julie-3.jpg

# 475
  • В полите на Пирин планина
Ето една готина двойка в духа на темата:

# 476
Ехе, Василиса, лаковете не падат от няколко измивания. Аз, както спомен Лу имам нокти, които трудно задържат и най-скъпите лакове, но 2-3 дни със сигурност се закрепват. Simple Smile Не понасям ноктопластики, дълги орлови нокти, рисунки, камъчета и перлени лакове. харесвам червено във всички нюанси, черно, тъмно кафяво и разни по-нестандартни цветове.

Палто още не съм намерила TiredТо не че имам време реално да търся де, ама да се оплача Laughing

Да споделя, че пак съм джинджър цвят коса и ми е едно приповдигнато Laughing

# 477
 Подобен клон имам и си го държа целогодишно, украсен по празниците или според настроение, но и гол си е красив.
Ноктите са ми винаги в къс маникюр, обикновено в черно-винена гама. Никога рисунки.

http://www.dkny.com/new/features/the-dkny-cozy/cozylook112/dkny-classic-cozy

# 478
  • Пловдив / София
farscape, мерси. Ще намина към Ню Йоркър.

Винаги съм с безцветен лак. А мн. харесвам тъмно червен.
Но първо никога не мога да се лакирам като хората. Все преди да е засъхнал я ще го залепя, я ще го натисна с нещо и ще стане на черти.
И мн. бързо се лющи, бе.
А пък на маникюр нямам нерви да ходя.

# 479
Не мога да не се включа по темата с лака, препоръчвам ви да си вземете хубава база и бързосъхнещ топ лак. Лакове имам в доста цветове, но най-вече нося червено и розово, по рисунки  и орлови нокти никак не си падам и аз.

Общи условия

Активация на акаунт