Клуб "Без грим, без токчета, без ролки" 30

• 69 783
  • 728
  •   1
Отговори
# 375
Ооооо, колко хубаво, че имам все пак някаква подкрепа!  Flutter Тъкмо мислех вече, че съм сал една кичозна леля и че неочаквано съм се сдобила с нов тигров парцал за под. Принципно не съм фен на енимъл принта, знаете, даже май и тук съм го споделяла не веднъж и дваж. Обаче докато поствах настоящата тема, разглеждах това-онова покрай тенденциите за сезона и после си рекох, но защо не? Попаднах на комбинации и модели, които ми внесоха чувството за точно онази доза екстравагантност, която харесвам и която винаги е имала място в гардероба ми. (Трябва някой ден да ви покажа какъв ален панталон имам - убедена съм, е никога не сте и подозирали, че съществува такъв, хохохо). Естествено, всичко е въпрос на доза и повод.

Споделям някои от нещата, които си бях сбрала за вдъхновение. Мързи ме да ги описвам отделно, но снимките включват кежо звездни и подиумни тазгодишни идеи от Стела Маккартни, Криция, Ланвин, а също и Ел Макферсън, сестрите Олсън, Мегън Фокс, Гуен Стефани, Тейлър Суифт и прочее. Може пък и някой друг като мен току-виж да си смени мнението  Mr. Green

П.С. МисСъншайн (за Бога, защо не работи латиницата ми тук?!?), моите боти са точно като кубинки, не са толкова елегантни като на снимката, но ме мързеше да ги снимам. А прическата е супер, браво! Много харесвам дръзки хора и неща, непростимо ми се вижда да бъдеш незабележим  Crazy

# 376
  • Lost in a fairytale ...
 Hug
evil, втория линк най-ми хареса.

Лу, в момента е леко нелепа, т.к. не съм и свикнала и не можах да я оправя като хората, но по-нататък може и да пусна снимчица  Flutter

Крейзи, всички са фантастични  Crazy

И да се оплача - вече е задължително да си носим отвратителните униформи - синя блуза + синя грейка  ooooh! и се чудя как да разнообразявам ... там, където бах досега имаше известна свобода, но тук сме до офиса на шефа и той е редовно в книжарницата  Tired
Та сега си събирам бижута  Laughing

# 377
  • Belgium
Днес това много ми допадна, иска ми се такова палто:

http://i486.photobucket.com/albums/rr225/stylescrapbook/StyleScr … %204/IMG_2416.jpg

# 378
  • Пловдив / София
Първо за групата. Чела - недочела и веднага изпратих рикуест. После прочетох и всички постинги. Но аз нямам време, техн. възможност и желание да качвам мои лични аутфити. И ще се превърна само във воайор. И за темата тук се включвам рядко. Просто нямам време да ровя из нета.

Крейзи, пуловерът не е мой тип. Не бих го облякла. Но все пак честито и със здраве.  Simple Smile

И така, аз си намерих моята пухенка. От случаен магазин. Само че моята е сиво-бежова. По-добре стоеше и махнах космаците от качулката. Още обмислям дали да премахна и тези на маншетите. Засега втори ден ги разкарвам, но поне са подвижни.  Crazy

http://prikachi.com/images/358/4069358A.jpg

Последна редакция: ср, 23 ное 2011, 11:31 от fam

# 379
...Та сега си събирам бижута  Laughing
Уф, аз както ненавиждам да ме вкарват в някакви рамки с тип ,,униформи,, Close
Моята препоръка е, освен бижута, да заложиш и на фишута.
Те стоят достатъчно елегантно и небрежно и на спортни дрехи, и на униформи. Пък и такова разнообразие от материи, дължини и шарки има...

fam, ако тази пухенка е моя, бих и махнала от ръкавите тези черните маншети.

# 380
# 381
  • Пловдив / София

Мн. ми харесва. Цветът на моята новопридобита е като този модел в сиво. Нещо мн. близо.

Аз пък нямам проблеми с униформите. Но само на едно място съм имала такава.
Хем не мисля всеки ден какво да обличам и как да го комбинирам. Хем не си търкам и цапам моите дрехите по 9-10ч. на работа.

Да, това с маншетите още го мисля. Всъщност на снимката изглеждат по-зле. Но утре ще пробвам без тях.

# 382
  • София

Мн. ми харесва. Цветът на моята новопридобита е като този модел в сиво. Нещо мн. близо.

Аз пък нямам проблеми с униформите. Но само на едно място съм имала такава.
Хем не мисля всеки ден какво да обличам и как да го комбинирам. Хем не си търкам и цапам моите дрехите по 9-10ч. на работа.

Да, това с маншетите още го мисля. Всъщност на снимката изглеждат по-зле. Но утре ще пробвам без тях.

Аз не бих махнала нищо, супер си е пухенката   Peace

# 383
# 384
Много приятна пухенка. И много хубава дума е "пухенка" също.  Laughing Laughing
Аз се пробвах с такова яке (но късо) миналата и по-миналата зима - никога преди не бях имала - обаче нещо не ми пасваше на общото излъчване и тази зима го споходи зловеща съдба. Просто не е мой тип дреха и ме кара да изглеждам... нелепо? Инфантилно? Има цветове и определени артикули, които сякаш не се влияят нито от тена, нито от фигурата, нито от каквото и да било, ами някак аурно не пасват на човека.

# 385
crazy chick, много си права.
На мен по-късите модели ми стоят по-добре.
Макар че какво ли не бих дала за по-дълго якенце/пухенка, особено във ветровит ден.

# 386
  • Sofia
Миналата година си изхвърлих любимата бяла дълга пухенка Grinning.
Много красива ме правеше , обогатяваше аурата ми. Но я носех само с няколко светли пуловера,тъй като отделяше доста пух.
crazy chick, адмирации за кежо концепцията ти.

# 387
Аз харесвам пухенки само върху друг, имам една заслужила къса с качулка, която ползвам по планински дестинации...
Иначе се вмъквам да споделя вдъхновяваща и доста нашумяла напоследък българска марка, на която вероятно вече сте попадали вече, но... все  пак  и като споменахте внезапност пак на тази тема... една очарователно ярка  дама

# 388
  • Кацнала на едно дърво.
Тцъ, където има пухенки, мен ме няма. Аз съм почитател на палтата завинаги.  Laughing
То така казвах и за "животинските" принтове, ама една копринена риза все пак си купих, не се сдържах.  Mr. Green Засега я нося само под пуловер, за да показвам яка и ръкави само, цялата не се осмелявам.  Laughing

Изпратих молба за прием във Фейсбук групата. Да ме приемете, ей - аз съм Julia Spiridonova (Yulka).  Laughing
Аз съм предпазлива и страхлива, но няма как, професионално трябва да "участвам" и със снимки в нета. Това, което засега ме безпокои, че сред тях има доста несполучливи.  Joy
За съжаление, едва ли ще имам време да участвам активно в групата, но ще ми е приятно и аз да съм мерудия.

Като говорим за модна смелост:
http://www.net-a-porter.com/product/178161

# 389

Много ми харесва  Heart Eyes

Нещо подобно от Зара

Общи условия

Активация на акаунт