Клуб "Без грим, без токчета, без ролки" 30

• 69 602
  • 728
  •   1
Отговори
# 645
Felicidad в поста си говоря единствено и само за козметика и конкретно този подфорум,  хайде да не си слагаме думи в устата. Аз лично съм почитател на мисленето със собствената си глава преди мисленето с титлите на другите, и винаги си засичам информацията от минимум 3 независими източника  Peace

Божидара ми харесва. Тази зима и аз развих афинитет към комбинациите черно сиво, разнообразявам във кройките и текстурите. Любимите ми Ол Сейнтс са страхотни в този аспект.

crazy chick общите и задължителни принципи са подходящо измивно средство, хидратант и усмивка. Всичко друго е задълбаване.

# 646
Хубаво, че уточняваш, прозвуча ми много генерално и стряскащо.

На тази тема хубавото й беше, че не раздаваше постулати и правила, нека да не й придаваме императивен характер. Предлагам.

# 647
crazy chick общите и задължителни принципи са подходящо измивно средство, хидратант и усмивка. Всичко друго е задълбаване.

Именно  Grinning А инак аз лично много ти благодаря за включването, винаги е приятно да прочетеш интелигентно и информирано мнение. Новият ми крем, който коментира, е действително различен от всичко ползвано до момента и ето, сега вече знам защо  Peace

Накрая ще споделя, че навремето, когато все още се напъвах да си измислям 101 девически причини да се гримирам непрестанно и да се обличам "по-така", истинската причина всъщност беше, че не ми достигаше самочувствие. Много млади момичета правят същата грешка и буквално се крият зад масовите клишета за хубост (коса, лице, дрехи, маниери и т.н.), въобразявайки си, че в противен случай ще изглеждат смешно, грозно, ретро или както там. А това не е вярно.  

# 648
Здравейте! Страхотни идеи давате в темата! Simple Smile Можете ли да ми кажете от къде мога да си намеря такъв модел 'кубинки'? Simple Smile http://prikachi.com/images/708/4326708m.png

# 649
  • Belgium
Като тийнейджър аз се гримирах, защото беше модерно. По същата причина и пушех. Типичен детски акъл  Laughing

Много добре знаех, че не допринасям особено за красотата си, защото не умеех да се гримирам. В годините, когато бях Метрополис хардкор фен, зелените вежди и синята коса се подразбираха от само себе си, издаваха принадлежност към конкретна група. Повечето ми дрехи от този период дори не можеха да се перат в пералня, защото бяха от латекс, козина, пера и т.н.  hahaha

Относно козметиците - аз пък съм доволна от моята козметичка, която дори ми препоръча как да сменя изцяло погрешно ползваната от мен козметика. Препоръчвала съм я из форума и до сега не съм чула лоши отзиви. Дори един мъж ме беше питал на лични за нея  Wink Форумът си е едно голямо място, където можеш да получиш всякаква информация, но всеки сам трябва да прецени до колко е достоверна или ще му свърши работа.

И за да не е само текст, искам и аз такава шапка с ушички  Heart Eyes

# 650
Хубавото на всяка възраст са и преживяванията, и откритията и грешките. Затова гледам да не цъкам възмутено с език и да се възмущавам наляво-надясно като някоя лелка-арбитър. Всеки с етапа и моментите си Simple Smile

Лу, тази е страхотна  Heart Eyes

# 651
  • София
Аз да кажа, че съм си направила списък от препоръките за добра кожа и твърдо ще опитам едно по-грижовно отношение Laughing.

Иначе, докато намеря своя собствен комфорт съм преминала през всякакви етапи и вероятно съм си се харесвала. Някои неща могат да се критикуват само от позицията на изминалото време. И да, опитвам се да не съм строга и да не съдя, но понякога е по-силно от мен. Случвало ми се е въображаемо да "префасонирам" облеклото на някоя тийнеджърка или нехаеща за външния си вид жена. Интересно ми е и едно предаване, в което идеята е да се създаде нов имидж на участващия - дрехи, лице, зъби, коса, но няма пластики  Peace.

# 652
  • Пловдив / София
Имам мазна кожа и както се сещате си има несъвършенства. Да чукна на дърво от прекалено мн. пъпки не съм страдала, обаче чат-пат си излизат.
Единственият плюс на мазната кожа е, че бръчките не са толкова осезаеми.
Иначе я почиствам сутрин и вечер, обтривам я с трици от кестен няколко пъти седмично. Ползвам хидратиращ крем и тоалет. мляко.

В тази връзка някой да ми препоръча крем за околоочен контур за 30-год.
Трябва да си купя някакъв и да започна да ползвам, макар че за момента нямам нужда, но знам, че от рано трябва да се погрижа. Даже трябваше от преди 5г., ама нейсе.

Грим ползвам рядко. Обик. вечер - пудра, руж, спирала, гланц. Сенки нямам. Не мога де си слагам.

# 653
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Фам, ето този на "Ив Роше" ползвам аз и съм много доволна

# 654
Фам, и да препоръчам крем за около очен контур на Clarins ( http://int.clarins.com/Eye-Contour-Balm/C010301002,en,pd.html&am … d=250&start=2 ). По принцип, те имат серии за различни възрасти - тази която е за млада кожа ( тоест подходяща за около 30) я ползвам от доста време и съм много доволна. Има я във вариант за мазна и суха кожа. Аз съм с мазна, и се отразява много добре. ( http://int.clarins.com/Anti-Aging/230,en,sc.html#http://int.clar … start=0&sz=24 ).
В магазините има тестери за тази линия - ако човек настоятелно си поиска, му дават Simple Smile.

# 655
Добро утро Grinning

Личи си, че съм в издирване на шал, нали Joy?

# 656
  • ...край Дунава
О да, първия е много интересен, но шарения ми взема ума-от къде е, марка нещо знаеш ли? Heart Eyes

# 657
Мнее, за съжаление, продукти на гугъл-търсачката са. Търсех си шал с помпони, от онези дебелите , с по няколко отдолу, ама ми наизлязоха и други готски картинки и реших да споделя Simple Smile.
Първият и на мен страшно много ми хареса, мисля, че по-сръчните могат и сами да си го направят.

# 658
  • София
Аз шалове не носа, но показаните са много симпатични, особено първият. Grinning
Тук го намерих: http://www.ruthcross.com/acatalog/Ruth_Cross_Knits_Available_For … ate_Shipping.html

# 659
  • Kопенхаген
Привет момичета  Grinning
Имам питане, надявам се да съм го отправила в правилната тема  Grinning
Дънковите облекла с марка Marlboro могат ли да се намерят в България? По точно има ли магазин в Пловдив където се предлга тази марка?

Общи условия

Активация на акаунт