Седем часа разлика - 3

• 53 215
  • 808
  •   1
Отговори
# 30
 Peace Сценаристите, ако могат да четат тук и по-дълъг сериал от оня американския дето всеки беше спал и се беше оженил за всеки, с Рич и ъъ другите не ги помня  Blush ама от как бях дете (а това бая отдавна беше  Laughing), та до сега го засичам някъде из БНТ

Hug Интересно ми е да ви чета, затова влизам и в темата.
Макар да не го следя мн съсредоточено се радвам на бг филми/сериали и с удоволствие го гледам този.

И аз хич не искам баш Иванов да е замесен в побоя, ако ли пък не, по-скоро ми се иска да се е объркало нещо и планираното да не е било толкова ужасно...макар че това е без значение, всякак си е гадно.

# 31
Аз пък Иванов не го харесвам, много ми е схематичен образът му. А може и да обърквам филм и действителност - имам много лошо мнение за бг прокурорите  по принцип.

# 32
  • Варна
За майката на Роки не са казвали май нищо, а за мъжа на Т.Стоева и баща на Мая, имаше ли нещо такова, че е убит Thinking
А защо ми се струва, че Иванов си спомняше някаква бременна жена в първите серии.
Съжалявам , но това са ми спомените, не връщам сериите, за да се убеждавам в кадри или реплики , дадени за малко.

На мен ми се върти нещо, че бащата на Мая е починал в катастрофа, но може и да бъркам...  Rolling Eyes

# 33
Да, това е версията, която Стоева разказа на Мая. Но дали в действитеност е така ....

# 34
  • София
Искам да има един цялостен положителен персонаж в тази история и се надявам това да е прокурора. Все пак трябва да има положителен образ, а аз такъв завършен, освен него, не виждам. Тъпо би било да направят и от него изнасилвач.

# 35
  • Бургас
Да, това е версията, която Стоева разказа на Мая. Но дали в действитеност е така ....

Това в коя серия са го давали, аз пак съм изтървала... Mr. Green

# 36

Това в коя серия са го давали, аз пак съм изтървала... Mr. Green

Ето тук вече ме хвана неподготвена  Rolling Eyes
Не последните 4 със сигурност, по-напред беше, но не помня коя серия  newsm78

# 37
Хоп и от мен!

Щях да пиша преди, мисля, че не случайно наблегнаха, че името на прокурора е Иван Иванов. В първата серия Таня каза нещо от рода - Ха, някой си, който се казва Иван Иванов, ще ми бърка работите. Бяхме го коментирали, но е много вероятно и той да излезе със сменено име, за да не го разпознаят Таня и Милото - както се очертава, ако е имал предишна среща с тях, но вероятно само като име по някое дело....

Иначе в промото доколкото видях, излезе, че Милото е повикал Нина в България, за да влезе в леглото му...  newsm78

# 38
Искам да има един цялостен положителен персонаж в тази история и се надявам това да е прокурора. Все пак трябва да има положителен образ, а аз такъв завършен, освен него, не виждам. Тъпо би било да направят и от него изнасилвач.
Аз съм на същото мнение. Освен всички мафиоти и подкупни хора, трябва да има един свестен и изцяло положителен персонаж... силно се надявам това да е Иванов.

# 39
# 40
  • В най - голямото село
Мон...   newsm51 за новата тема

# 41
Действително, че Мая и Роки са връстници. Това не го съобразих в предположението си за
биологичния баща на Мая. Просто се подведох по желанието на Милото да види Мая и реакцията
на Стоева. В един момент реши да вземе друго решение и да му позволи да я види. Може би, защото не искаше
повече да досажда и да приключи по- бързо срещата. Все пак не биваше да се изпусне полета за Америка.
Не знам защо в една от сериите показаха някаква млада бременна жена в булчинска рокля, която изглеждаше
като Стоева. Тази жена беше в представите на Иванов. После си я представяше, докато стреляше. Оттук ще излезе нещо.
Моята любимка в сериала е Ваня Цветкова. Страхотна актриса и страхотна визия! Надявам се все пак да успее
да надвие всички и да излезе победител. Харесвам също играта на Юрий Ангелов и Малин Кръстев. Младите актьори също се представят в добра светлина. Има надежда за бълагрското кино.

Последна редакция: вт, 25 окт 2011, 09:45 от lulu7

# 42

Не знам защо в една от сериите показаха някаква млада бременна жена в булчинска рокля, която изглеждаше
като Стоева. Тази жена беше в представите на Иванов. После си я представяше, докато стреляше
. Оттук ще излезе нещо.
Аз тогава си помислих,че Иванов е имал съпруга която се е самоубила.

# 43

Аз пък мисля точно обратното, че всички ще ги изкарат покварени и със скрито минало. Везните клонят все към Иванов, но да видим. Не е късно да се появи ново лице на хоризонта, някой който наистина да иска да ги скара и да разбуни духовете.

# 44
А забелязахте ли как Мая се притесни в присъствието на Прокурора и как спокойно се държеше когато Милото я посети.
Ами реакцията на Иванов при вида на Мая? Милото се показа доста шокиран от вида на пострадалото момиче. Личеше си че му пука и не е безразличен към този който го е извършил.

Общи условия

Активация на акаунт