Седем часа разлика - 3

• 53 215
  • 808
  •   1
Отговори
# 45
  • Пловдив
Не,аз не забелязах такова нещо...От къде ви хрумна??? Rolling Eyes Не вярвам,че Иванов е виновника,нито Милото.
Не мислите ли,че може и да е мистериозния любовник на Стоева,а?????????????

# 46
Милото реагира така, защото до сега не беше виждал изобщо Мая след побоя, а Иванов стоеше постоянно в болницата и я е виждал, за това не се изненада от състоянието, в което се намира. До колкото за извършителя изобщо не искам да е Иванов, нека има и един добър в целия филм, който да накаже другите.

# 47
  • София
 wavey
За сега само запис

# 48
В момента не мога да гледам промото за следващите серии, какво има в него?

# 49
Мен в трейлъра ми се видя, че Иванов бие хората на Милото. Какво го прихвана изведнъж този човек?!

# 50
Аз не мисля, че Иванов стои зад изнасилването, ама като гледам, доста хора се съмняват, та се замислих. Thinking Бременната жена, която се самоуби в кошмара на Иванов, най-вероятно е съпругата му (или пък сестра му).Та тя е била бременна, но е станала жертва на изнасилване, а Стоева е оправдала престъпниците и Иванов отмъщава. Иска Стоева на колене и да преживее неговия кошмар. Примерно newsm78. Има нещо в този Иванов, което много ме дразни, ама не съм установила какво точно. Ще се разбере. Колко серии е първи сезон?

# 51
Съмнявам се Стоева да се е занимавала да защитава изнасилвачи, колкото и близки да са на Милото. За мен по-скоро Иванов има да отмъщава на Милото за нещо , случило се в миналото му. За мен искрено съчувства на Стоева. Както и Милото. Не знам защо тя не му вярва, беше повече от откровен,че ще потърси виновника. Засега за мен е Роки  Confused Макар че е твърде логично.
И не престава да ме изумява как в една скъпа кооперация, където живее Стоева се влиза просто така и ти се звъни на вратата. Че и в нашия панелен блок не може да влезеш без първо да позвъниш на входа newsm78 Не че е толкова важно, но така не биха могли да влязат и нападателите.
За мен също е нелогично доверието на Стоева в Гончев. Както и в брат й  Thinking

# 52
  • София-в сърцата на моите деца
 Thinking

# 53
Аз на пресекулки гледах, изпуснала съм моменти, ще гледам пак и после ще коментирам. Дотук нищо ново, хареса ми как Ваня Цветкова изигра разговора си с Мая на тръгване. Като цяло има пропуски в актьорксата игра и на моменти се преиграва, но не дразни. Интересно е сериалчето, да видим. Вече чакам и Стъклен дом с нетърпение, макар да не помня вече кой какво:) Ще свалям последната серия да си припомня.
Иванов засега не е много застъпен като образ, малко се разкрива от него, чакам тепърва. Стоева се разви - виждаше се като една безскрупулна кучка, но показаха и човешкото в нея.

# 54
В реалния живот няма изцяло положителни образи, а сериалът е с претенции да е инспириран от истински хора и събития.

На мен Иванов ми стана съмнителен най-вече с тази внезапна свалка: до онзи ден този толкова честен блюстител на реда слушаше за корумпираната убийца Таня Стоева, а днес й носи рози и й вика "Много си красива!"... Поне да бяха загатнали за частица морална борба в него при тези чувства, ама нейсе... То ще си покаже. може пък аз да съм просто голям скептик пред таз любов Simple Smile

# 55
Колкото и да ми е любопитно,вече изобщо не правя някакви догатки- каквото такова.Важното е ,че взе да ми става по-интересно,колкото и мудно да е понякога.Много въздействащи са сцените с Мая от последните серии,втория път като гледах пак ми се насълзиха очите.
И все пак да споделя нещо ,което все си мисля относно тази Мая- може и да не е била изнасилена,а просто някой да иска да се смята така...../не знам защо,но все си мисля за такъв вариант/

# 56
В реалния живот няма изцяло положителни образи, а сериалът е с претенции да е инспириран от истински хора и събития.

На мен Иванов ми стана съмнителен най-вече с тази внезапна свалка: до онзи ден този толкова честен блюстител на реда слушаше за корумпираната убийца Таня Стоева, а днес й носи рози и й вика "Много си красива!"... Поне да бяха загатнали за частица морална борба в него при тези чувства, ама нейсе... То ще си покаже. може пък аз да съм просто голям скептик пред таз любов Simple Smile

Така, така...и аз съм скептик относно таз любов.  Laughing

# 57
  • Велико Търново
А забелязахте ли как Мая се притесни в присъствието на Прокурора и как спокойно се държеше когато Милото я посети.
Напротив.
Мая съвсем не беше спокойна.
Тя трепереше и в присъствието на Иванов, и в присъствието на Тео, и в присъствието на Милото. И то при положение, че последните двама ги познава. Така че точно неспокойствието при срещата с Иванов е най-разбираемо. Ако въобще може да се говори за разбираемост и обяснимост на поведение на жертва на изнасилване...

Вече чакам и Стъклен дом с нетърпение, макар да не помня вече кой какво:) Ще свалям последната серия да си припомня.
А, те нали казват какво се е случило. Ще ни го припомнят набързо в началото на сезона Wink

Колкото и да ми е любопитно,вече изобщо не правя някакви догатки- каквото такова.
Аз така или иначе гледам без да гадая.
В крайна сметка ще е така, както сценаристите го решат или са го решили. Нали това им е работата  Laughing

# 58
  • Пловдив
Някакви мимики прави с устни/уста/тая Цветкова...и като я дават по-отблизо личи!Нещо преиграва...

# 59
Последните два епизода не ги изгледах подробно и сега попълних някой празноти.
Някъде Боян спомена ли пред Нина,че ще идва момиче да живее при него? Аз съм изпуснала такъв момент ако изобщо е даван. Вижда ми се нелогично тя да му е приятелка, да преспива при него пък той да не я уведоми.

Последна редакция: вт, 25 окт 2011, 16:04 от Наоми

Общи условия

Активация на акаунт