Седем часа разлика - 3

• 53 216
  • 808
  •   1
Отговори
# 60
  • Бургас
Някакви мимики прави с устни/уста/тая Цветкова...и като я дават по-отблизо личи!Нещо преиграва...

Чак пък да преиграва ... тя точно...
Според мен се справя великолепно, прави ми удоволствие да я гледам.

Всеки има право на мнение, разбира се  Peace

# 61
Някакви мимики прави с устни/уста/тая Цветкова...и като я дават по-отблизо личи!Нещо преиграва...

Не преиграва, не са мимики, а тик на устата има. И като стисне устни, тикът се проявява и се вижда.

# 62
  • София

Не преиграва, не са мимики, а тик на устата има. И като стисне устни, тикът се проявява и се вижда.

Съгласна...
И аз Laughing,и все пак,изглежда доста надменна и злобна когато го прави,тикът Peace

# 63
 Mr. Green
на мен любимците са ми: българският Киану, Чушката(Емил Котев) и сладката гей-двойка Миро(Димо Алексиев) и Християн(Борислав Борисов)  Mr. Green

# 64
  • Somewhere far away
Миро фитнеса - ахах ! ох колко се смях на тоя псевдоним не е истина!
 И с тия зелени дрехи като се наконти... вече си мисля че целия му гардероб е зелен, няма такъв образ. Mr. Green Laughing

# 65
 Mr. Green
Миро фитнеса - ахах ! ох колко се смях на тоя псевдоним не е истина!
 И с тия зелени дрехи като се наконти... вече си мисля че целия му гардероб е зелен, няма такъв образ. Mr. Green Laughing
Mr. Green точно в цвят скакалче:)

мисля си, че Християн по някакъв начин ще научи, че Мирото е поставено лице и ще развали сделката. И тогава Милото ще си отмъсти. Сигурно ще накара мутрите си да го пребият:) не знам, ще видим, нямам време сега да гледам с пдоробности, имам ли, ще изгледам основните в интригата и ще дам по-компетентно мнение  Mr. Green

# 66
Това, че Васко е приятелят на Аги, дадоха ли го или е само предположение (направили сте връзката от разказите на единия и другия)?
Хич не ми се иска Иванов да е поръчител на побоя и изнасилването. Обаче ми се струва, че сваля Стоева само и само да стане близък с нея и да се добере до повече интересуваща го информация. Хайде по-скоро да стане ясно кой е поръчителят. Няма да е честно да го оставят за втори сезон.

Последна редакция: ср, 26 окт 2011, 22:47 от Анонимен

# 67
  • Разпиляна във въображението
Нещо ми е объркано. Анонса беше забранена любов като Ромео и Жулиета (Тео не ми навявя близост с Ромео), Прокурор срещу корумпирана съдийка. А то какво стана- за няма и десет серии Жулиета е в Америка, прокурорът сваля съдийката, съдийката ще си чисти сметките с най-близкия си и доверен приятел мафиот.

# 68
. А то какво стана- за няма и десет серии Жулиета е в Америка,
Споко, и Тео ще отиде в Америка.  bowuu

# 69
Ами ако историята се върти около някаква "вендета"Wink Преди 15-20 години(не знам на колко е прокурорът) детето му умира. и затова, по някакъв начин е виновен Милото. Само че отървава кожата, за което помага съдийката. Иванов не намира възмездие за всичките тия години, докато в един момент му се отваря шанс:)

# 70
  • Испания
Ами ако историята се върти около някаква "вендета"Wink Преди 15-20 години(не знам на колко е прокурорът) детето му умира. и затова, по някакъв начин е виновен Милото. Само че отървава кожата, за което помага съдийката. Иванов не намира възмездие за всичките тия години, докато в един момент му се отваря шанс:)

Всичко е възможно. Васето каза на Тео, че виновните за случилото се с него и любимото му момиче преди толкова години още не са наказани, но ще си платят. Така че, както казаха преди няколко дни, "очаквайте неочакваното!".  Wink

# 71
 И аз очаквам следващите серии с нетърпение. Роки не се поинтересува как е Мая след побоя.
Това означава, че той знае как е. Така, че смятам, че е той. Колкото за кооперацията, наистина
смятам, че трябва да се заключва. В следващата серия след побоя, Гончев каза на
Стоева, че някой е изискал записите. Трябваше да се намери кой е той. Предполагам, че пред кооперацията има камери и става въпрос за тези записи. Може би дори има камери и по етажите.
Прокурорът как се оказа в болницата не знам. Отделно пък се срещна със журналистката. Той
нещо не ми харесва. В други два епизода, го даваха как се среща с някакъв пак от средите на правосъдието. Искаше информация за Стоева.
Таня Стоева е умна жена, независимо какви дела е водила и кого е опрвдавала. Не може да се отрече, че е умна.

# 72
За мен пък любовта на Иванов към Стоева си е много възможна, не съм забелязала когато чевек се влюбва да се съобразява със скрупули от сорта - той добър ли е, заслужава ли ме... Просто се случва. Мисля,че той видя в нея жената зад желязната маска. Изобщо не искам да повярвам,че може да е поръчител на някакви изнасилвания. И определено мисля,че има зъб на Милото заради нещастието,което му се е случило.
А за историята на Васко и на мен ми се стори много чудно как така държавна сигурност го хваща и го праща в затвора, разделя го с любовта на живота му, а той е приятел на Лука, олицетворението на тази власт  Confused Защо не иска да отмъсти на него???

# 73
  • В най - голямото село
Цитат
Това, че Васко е приятелят на Аги, дадоха ли го или е само предположение (направили сте връзката от разказите на единия и другия)?

Аз само го предполагам, мисля че нищо не са дали по  въпроса.

Цитат
Споко, и Тео ще отиде в Америка. 
Нали майка му каза , че всички "болкуци" са изпратили децата си в чужбина.

# 74
Или това дете не умира и е Роки-синът на Иванов ,осиновен от Милото/направо става като Дързост и красота  Joy/

Общи условия

Активация на акаунт