Плевен - 149

• 75 988
  • 743
  •   1
Отговори
# 120
Шушлякови гащеризони имаше ли?

не, само бебешки от плат

# 121
  • Плевен
За Петък и аз съм ок! Peace

# 122
Запазих места за ПЕТЪК - от 19ч в "Будапеща" на мое име.

В "Арена" дават българският филм "Кецове", от 17:20 и 21:50.  В четвъртък билетите са по 5 лева, аз взех за нас с Марто за утре. Не знам дали ще го дават и другата седмица, в петък по принцип излизат с нова програма.

# 123
На мен и двата дни ми е удобно, така, че за петък съм на линия.

# 124
Лелеееееееееее, и на мен много ми се ходи на кино! А и този филм много искам да го гледам!

# 125
Здравейте дами,
много отдавна не съм писала, все не сколасвам с времето.
Имам нужда от малко помощ - препоръчайте ми добър гастроентеролог в града.
Майка ми от няколко месеца се влачи по болници и нещата не се подобряват. Искам да направим консулт с още един специалист.
Досега само в Ависмедика е ходила и лежала.

# 126
Евак,тук за Плевен мога да ти препоръчам д-р Влахова.Работи в окръжна и във втора поликлиника в определени дни ходи.Не споделяш за проблема на майка ти,разбирам те!Но ако искаш пиши на лични.За мен най-добрия лекар гастроентеролог е д-р Иван Сираков от ВМА-София.БОГ е,да знаеш.Само,че не работи на кабинет а само в отделението.Ако искаш повече инфо-пиши!!

# 127
Не споделих, за да не натоварвам с излишни неща останалите, но след лутане по Белене, Свищов в Ависмедика й поставиха диагноза -полипоза на дебелото черво. Правиха изследвания и отстраниха около 15 полипа. Слава богу, биопсията е с добри резултати - доброкачествени. При д-р Янев ходи и той прави интервенциите. Много е доволна от отношението, но непрекъснато се появяват някакви кризи - подут корем, болки,тежест. Той казва, че било нормално и няма нищо страшно, но тя казва,че кризите са непрекъснати и не се чувства добре. Друг факт е че от една година е без работа и се е отпуснала и не излиза никъде и това допълнително отежнава положението и не знам вече, на психична основа ли е болката или какво точно. Тоест от това обездвижване и затваряне единственото, което мисли е ,че я боли.

# 128
Ще ти помогна ,ако има нужда наистина майка ти.Но почвам на лични.

# 129
Ева, дано скоро се оправи майка ти.

# 130
Eва, дано бързо се подобряват нещата.

Хмм, абе странно, тук имаше пост накрая от едно момиче, което се записа в темата....пък сега ичезна.

# 131
Нищо странно няма, Мира. Изтрит е, защото нарушава правилата на форума.

Ева, пожелавам скорошно оздравяване на майка ти!
Не съм с никак добри впечатления от Коко Янев като лекар, съжалявам за откровението.

# 132
Див, не става въпрос за Коко Янев , а за Феликс Янев / гастро-ентеролог /  Hug  И двамата с Влахова са много уважавани специалисти  Peace

Ева,дано всичко е наред с майка ти !

# 133
Ох, вярно, бе. ooooh! Онзи беше онкогинеколог...
Ди, отдъхнах си с облекчение, значи...  Heart Eyes Mr. Green

# 134
Момичета, трябва ми телефона на Майя Ананиева или на АРТ школа Колорит??

Общи условия

Активация на акаунт